Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Изключително слаб мач. Поредният такъв. До 60 минута Сотън направо ни изпуснаха. С подобна игра в неделя Брайтън ще ни качат на разлика. Не може повече така да се продължава. Йоро, Расмус, Мейно въобще не са за Юнайтед. Гарначо и той оклепа де що имаше.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Аз изключих телевизора при 0:1 в 70 минута. Бях готов психически като се събудя да прочета поредните глупости как само Аморим и схемата му са виновни, а не разглезените до краен предел неможачи. Разберете в тоя отбор тоя сезон има само трима играчи, които се раздават : Мазрауи, Амад и Бруно ! Донякъде и Хари, но е некадърен. Е няма как да стане.
Пича Скоулс ляга и става с мисъл : SACK Amorim, Мейно бил като Ямал, толкова добър, а Колиер бил бъдещето на Юнайтед.
Разберете тоя сезон целта е да не изпаднем. Що за глупост да не бъде подкрепен мениджъра с финанси, що за двоен стандарт, значи за абсолютния некадърник и шизо ЕТХ има пари, а за Рубен не щото видиш ли изповядва друга схема и баста ! Пишеш небивалици пичаго
Пича Скоулс ляга и става с мисъл : SACK Amorim, Мейно бил като Ямал, толкова добър, а Колиер бил бъдещето на Юнайтед.
Разберете тоя сезон целта е да не изпаднем. Що за глупост да не бъде подкрепен мениджъра с финанси, що за двоен стандарт, значи за абсолютния некадърник и шизо ЕТХ има пари, а за Рубен не щото видиш ли изповядва друга схема и баста ! Пишеш небивалици пичаго
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Определено слаб мач, но и Аморим си го каза, че този мач ще видим до къде сме стигнали с граденето на играта и се вижда, че има още мнооого работа! На мен ми хареса реакцията на Зиркзе след онази прословута смяна. Влезе и раздвижи играта, предните мачове също игра добре и определено в момента е по-добра опция от Размус! Хойлунд си е дърводелец по нашему и става за отбори които ги хващаме на контра атака!
Амад... Това момче има мн хляб в него! И характера му може да помогне да стане голям играч!
Коби и Угарте срещу такива отбори не трябва да играят заедно, няма градивност в хабфовата линия така. Трябва ни един Ериксен на 22-23г до Коби/Угарте и Бруно да е по напред за извеждащ пас!
Абе трудно в момента с наличното би си развил докрай проекта Аморим и дано дъртия и евреите,където го нагласиха така да променя стил, схема и всичко в играта по средата на сезона, дано му купят играчите които му трябват, след като разкарат Рашфорд и другите заплатаджии!
Амад... Това момче има мн хляб в него! И характера му може да помогне да стане голям играч!
Коби и Угарте срещу такива отбори не трябва да играят заедно, няма градивност в хабфовата линия така. Трябва ни един Ериксен на 22-23г до Коби/Угарте и Бруно да е по напред за извеждащ пас!
Абе трудно в момента с наличното би си развил докрай проекта Аморим и дано дъртия и евреите,където го нагласиха така да променя стил, схема и всичко в играта по средата на сезона, дано му купят играчите които му трябват, след като разкарат Рашфорд и другите заплатаджии!
- MASTER_COOL
- Контакти:
От това, което съм видял до момента най-оптималния ни състав би бил :
----------------------------------Онана---------------------------------------
---------------Мазрауи------Магуайър---------Мартинез---------------
----------------------------------------------------------------------------------
--Дало---------------Бруно------------Угарте------------------Шоу-------
----------------------------------------------------------------------------------
-------------Амад----------------------------------Гарначо-------------------
--------------------------------Зиркзее----------------------------------------
Бруно трябва да е назад и да поема изграждането на атаките - без него креативност НУЛА !
Амад за нищо на света не трябва да е халф бек - мястото му е отпред - да атакува и да дебне нон стоп !
----------------------------------Онана---------------------------------------
---------------Мазрауи------Магуайър---------Мартинез---------------
--Дало---------------Бруно------------Угарте------------------Шоу-------
-------------Амад----------------------------------Гарначо-------------------
--------------------------------Зиркзее----------------------------------------
Бруно трябва да е назад и да поема изграждането на атаките - без него креативност НУЛА !
Амад за нищо на света не трябва да е халф бек - мястото му е отпред - да атакува и да дебне нон стоп !
Аз се надявам Шоу да не играе повече за нас и най-късно лятото да го разкараме. Само да не ги подхлъзне пак с 5 силни мача и нашите умници да извадят новия договор за още 5 години. :D
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Това с Шоу не е сериозно нали. Добре че беше оплюваният Онана та извади няколко топки, иначе си падахме като едното нищо.
Много работа го чака Аморим, няма подходящите играчи за тази схема най-вече защитници (Харито и де Лихт са еднотипни дървета) и не знам защо не играе по-консервативно, защото като нищо може и да изпаднем с подобна игра.
Много работа го чака Аморим, няма подходящите играчи за тази схема най-вече защитници (Харито и де Лихт са еднотипни дървета) и не знам защо не играе по-консервативно, защото като нищо може и да изпаднем с подобна игра.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- Scholesy93
- Контакти:
Най-лесното е да кажеш: Тия играчи не стават и не им дреме. Ама те вчера пак си бягаха и се раздадоха. Просто стана това, което казвам от месец: мъчни сме за големите отбори и е мъчно да играем срещу малките.
Да, играчите са виновни. Те щото Саутхемптън са топкласа затова надиграха нашите. Кво се лъжем? Нас малките отбори ни надиграват и се вижда, че в тая схема досега некви посредствени треньори тотално са разкрили Аморим. Преди 2 седмици Зиркзее беше плют, че не е за Юнайтед, вчера реално той подхвана обрата. Докато Аморим не склони и той да направи отстъпки и да си преглътне егото не мисля, че заслужава нови играчи. Във фаза атака тримата ни централни защитника са изтеглени назад, седят си по местата и изобщо не се включват напред. Това е напълно различно от схемата с трима централни защитника на Инзаги, при който Бастони или Павар във фаза атака редовно изкачат в противниковото наказателно поле. За прибраните отбори тази схема и стил им е предвидима и търпима. Тия играчи при Тен Хаг играха като средняци, сега като изпадняци. И смятам че и следващия месец ще е така-корави с големите и надиграни от малките.
Да, играчите са виновни. Те щото Саутхемптън са топкласа затова надиграха нашите. Кво се лъжем? Нас малките отбори ни надиграват и се вижда, че в тая схема досега некви посредствени треньори тотално са разкрили Аморим. Преди 2 седмици Зиркзее беше плют, че не е за Юнайтед, вчера реално той подхвана обрата. Докато Аморим не склони и той да направи отстъпки и да си преглътне егото не мисля, че заслужава нови играчи. Във фаза атака тримата ни централни защитника са изтеглени назад, седят си по местата и изобщо не се включват напред. Това е напълно различно от схемата с трима централни защитника на Инзаги, при който Бастони или Павар във фаза атака редовно изкачат в противниковото наказателно поле. За прибраните отбори тази схема и стил им е предвидима и търпима. Тия играчи при Тен Хаг играха като средняци, сега като изпадняци. И смятам че и следващия месец ще е така-корави с големите и надиграни от малките.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Толкова добре играхме при ЕТХ, че ни биеха с резултат най-редовно. В ЕКТ нямахме победа от 2 години :idea:
Айде вземи се кротни най-накрая
Аморим дойде по никое време и завари отбор в долната половина на таблицата.
Не е правил подготовка, не е правил селекция !
Какви са ти претенциите бе човек ?! Не си адекватен
Има нужда от поне МИНИМУМ 6 месеца да наложи стил на игра и философия.
Аз му казвам ЕВАЛА, че има топките да налага волята си !
И от сега ти казвам с интерес ще ти чета мненията след известно време.
Обръщането на палачинката е 100 % гарантирано
Айде вземи се кротни най-накрая
Аморим дойде по никое време и завари отбор в долната половина на таблицата.
Не е правил подготовка, не е правил селекция !
Какви са ти претенциите бе човек ?! Не си адекватен
Има нужда от поне МИНИМУМ 6 месеца да наложи стил на игра и философия.
Аз му казвам ЕВАЛА, че има топките да налага волята си !
И от сега ти казвам с интерес ще ти чета мненията след известно време.
Обръщането на палачинката е 100 % гарантирано
- MASTER_COOL
- Контакти:
Beloev написа: Хойлунд си е дърводелец по нашему и става за отбори които ги хващаме на контра атака!
Хойлунд не става за абсолютно нищо ! :mrgreen:
Взет да бъде червеният Халанд, но всъщност е дърво и половина !
Не харесвам скандинавските играчи - Оле е изключение !
Хaланд не го коментирам - той е от друга планета
- Scholesy93
- Контакти:
Пич, аз не съм си дал за цел да атакувам Аморим и да искам да губим. А аз вече съм спокоен-вчера ти не си имал нерви до 70тата, а аз спокойно гледах поредната постна продукция срещу малък отбор. Но както ти ме предизвикваш след шест месеца какво ще ми е мнението, виж твоето мнение спрямо играчите които Аморим ще докара дали няма да се промени. Защото за последния месец се оказа, че Майнуу е прехвален(юноша на клуба който като влезе в стартовия състав на Англия на Еврото им даде структура на атаката), Гарначо е шит(лапето между другото доста си подобри някои аспекти от играта последния месец и като гледам яко се пъне да се адаптира към СХЕМАТА, и е юноша), Хоулунд(който е в лоша форма, но миналия сезон беше единствения ни светъл лъч), Йоро(искан от всички топмениджъри и отбори лятото), Зиркзее(който е от шест месеца в клуба), Колиер е нищо(щото е юноша та е шит, трябва си Браганца от Спортинг да дойде). Аморим не виждам да иска да развива стил-първото се опитваме да я изнасяме с 3-4-3 и с постепенни атаки, второто разбираме че ни е трудно и почваме да я блъскаме към нападателя и си играем 3-4-3. Демек стила променяме, схемата не мърда. И на мен ми писна от цикъла-нов треньор-тоя е топ, дайте му пари за трансфери-купуваме му старите дружки-излагация-махайте го тоя-тия са калпави, махайте ги и докарайте нов да харчи 500 милиона за нови играчи. Помня как лятото всички реваха, щото халфовата линия на Ливърпул била шит и Слот не бил подкрепен на пазара...той отвя всички в битката за титлата със същата халфова линия. Млади играчи като Къртис Джоунс и Гравенбех мясат на Модрич и то без Слот да ги кара да играят в схемата на Фейноорд. За мен факта, че топтреньори и клубове искат Коби и Гарначо показва, че там има нещо с което да се работи. Естествено сигурен съм че и в Спортинг има качествени млади играчи или поне такива, които да разбират 3-4-3. Просто не искам 3-4-3 да е целта на Юнайтед. А то така ми звучи от всяко интервю на Аморим-да се научат на схемата, да свикнат със схемата, да паснат на схемата бляблябля. Той за стил не говори-само за раздаване и схемата.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.