Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MASTER_COOL » 15 яну 2025 13:29

Ляв халф-бек и нападател са абсолютно задължителни !
Майкон от Левски и Коялипу - пак ще са по-добри от наште :) :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 15 яну 2025 14:45

Левият бек е спазарен - този Диего Леон, който май обявихме преди няколко дни. Сега, че ще караме втори сезон с Дало като ляв бек е друг въпрос, той ще навърти повече мачове на тази позиция отколкото на титулярната му. :D
Расмуската ще го мъчим поне още един сезон, убеден съм. Надявам се, че ще се отпуши в някакъв момент.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 15 яну 2025 14:50

Според мен освен Рашфорд и Гарначо си заминава. В Наполи имат пари за харчене след продажбата на Кварцхелия - пък и отговаря на профила, който търсят за заместник
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Astronomer
Контакти:

Мнениеот Astronomer » 15 яну 2025 16:28

Де Лихт като цяло е флопче, така че се съгласявам, че е лош трансфер. Има добри моменти, но само това!

Иначе от 23/24: нито едно попадение. Искаше ми се Хойлунд, но наистина разочарова. И той с проблясъци само;
От 22/23: може би Каземиро за един сезон и определено Лича, макар контузиите,
От 21/22. НИТО едно попадение;
От 20/21: може би Амад; всичко друго леш;
От 19/20: Бруно и може би Магуайър;
От 18/19: нито едно попадение;
От 17/18: може би Матич;
От 16/17: Ибра, ама той дойде със свободен;
От 15/16: никой;
От 14/15: Ерера, може би и Шоу, макар че и той се излигави;
От 13/14: Мата;

Та, направили сме 42 трансфера от пенсионирането на САФ, за мен лично стават макс 13! Останалите са ТОТАЛНА щета! Всичките ни треньори допринесоха за сегашното ни състояние. Или може би не са треньорите виновни!?

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 16 яну 2025 16:46

Аз не мисля,че Расмус е загубена кауза. Направи много слаб месец и половина, но продължавам да не виждам да му създаваме някакви топположения които да изпуска. Той тия положения на Хаверц от миналия мач ги получава в рамките на 10 мача минимум. И Зиркзее не смея да кажа, че е загубена кауза-много в неговото положение преди няколко седмици щяха да си разреват и да си тръгнат. Той е изявил желание да остане и да се бори. Освен това с Арсенал много хубаво движеше играта и помагаше в защита. В една ситуация чупи кръста на Салиба на пет отделни части. Вече и не бяга от физическите сблъсъци. Има страхотен пас за нападател, има енергия, има страхотно футболно IQ и първо докосване и дрибъл и физиката не е лоша. Трябва лятото най-рано да се съди за него.
Де Лихт е Магуайър Номер 2- като се изтеглим назад и затворим изглежда читав защитник. Ама когато трябва да се изнесем високо и да я разиграваме мяса с топката на Ники Бодуров( даже не знам Бодура дали не е подаваше по-добре). Като цяло Йоро трябва постепенно да бъде налаган на негово място, щото лапето с топката е на светлинни години пред него и е къде къде по-бърз. Има слухове, че Борусия щели да взимат Хага-направо лятото ако предложи едни 20 милиона да си вземе и "лидера" с него на Сигнал Идуна Парк.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 16 яну 2025 22:35

Мдаа... Мача ще е много тежък! Без понятие как да изнесем топката и да градим атаки...

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 16 яну 2025 22:47

Мдаа, поредно златно полувреме във формация СХЕМАТА. Блъскаме я напред, нямаме ширина и винаги имаш чувството че играем 10 на 15, защото във всяка една зона имат числено предимство. Засега ни изпускат, но Аморим показва, че с тая СХЕМА можем да измъкне точки и срещу топотбори като Арсенал, Пуул и светците.
Най-логичното е второто полувреме да я загърби тая СХЕМА и да ни позволи да играем като хората. Но знаеки Аморим ше пуснем Хари на мястото на Йоро в търсене на креативност и широчина в атаката ни.
Сега разбрахте ли защо казах, че Аморим ни направи един от фаворитите за изпадане?
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 16 яну 2025 23:53

Баси обрата. :shock: След пропуска на Антъни на празна врата бях сигурен, че тоя мач няма да го вземем. Браво на Амад, големец.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 16 яну 2025 23:54

Новият ни номер 7! Редно е да му го дадът. Оттървахме се!

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 17 яну 2025 00:13

Като цяло Амад, Бруно, Зиркзее и Колиер направиха добър мач. Другото пълен смях. Но тая схема ни съсипва и не знам докога срещу тия малки отбори ще продължаваме да се мъчим. За мен на Аморим на този етап пари не трябва да му се дават. Срещу тия малки отбори излизаш без крила и с уингбекове, чийто силен крак е вътрешният. Без широчина толкова. Изнасянето ни е тоталщета, защото двамата зад нападателя и единия вътрешен халф се сгъчкват в центъра и там един получитав халф покрива трима наведнъж. Оттам нататък Амад я получава по бека и играе един на трима.
Иначе и Гарначо, въпреки пропуска, създаде няколко читави положения.

Върни се в “Манчестър Ю”