ЦСКА-Локомотив(Пд)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-Локомотив(Пд)
Бих искал да попитам някой фен на ЦСКА, какво означаваше това 2-0 или 20(не разбрах точно кое от двете е),което беше издигнал Сектор Г
.

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
crap написа:Немога да кажа, че стана хубав мач. Първо сдъията накъса до безумие играта, свири стотици глупави нарушения, като цяло направи 2-3 авантажа за целия мач, връща топката за преизпълнение на удар от вратата и така нататък...
Добро впечетление ми направи Митревски, незнам забелязахте ли, но вместо да изритва топката като идиот напред, той задържаше, оглеждаше се, и се стремеше да я изнася с точни пасове в предни позиции, нещо непознато за централните защитници по нашите терени. Също така показаха добра сработеност с Виданов... т.е Павката слуша Митревски![]()
Дървото Мигел вкара два хубави гола, и доста показно, но и с право изрази радоста си с претенции към сектор Г. Намире се в отлична форма, дано да я задържи.
Панку, играч с отлични качества, задържа топката, движи се, и забележете преди да я изрита на някъде, той се оглеждаше!!! Технични отигравания, пасове в дълбочина, разтегляне по фланговете... изобщо, можеби най-добирят играч на този пост в България.
Андоне, за него съм чувал доста добри неща от мои познати които са имали контакти с него, и това бе потвърдено и в коментарите му от мача, изключително скромен човек... мисля си, че тук ще му разбием понятието за футбол, и отношението към институцията футбол. Иначе отбърт стоя доста добре на терена, въпреки откровенната липса Светльо Петров в центъра, и от там добрата игра на Локо. Някак си ЦСКА успя от 5-6 положения да вкара 4 гола, ударихме и греда, нещо което при Пенев го нямаше, там беше другата крайност-много положения малко или никакви голове. Има разбира се неща за изчистване, но това все пак е началото. Успех на Андоне, успех на ЦСКА!
Съдията... измисли две дузпи за Локо, отмени ни чист гол, разруши футбола, и спести 2-3 червени картона за смърфовете, които само по чудо не успяха да счупят нечии крак...
Много са ми смешни нашите съдии, винаги съм бил толерантен и солидарен към отсъжданията им, но мисля, че проблема идва от тяхното поведение на терена... те все едно не водят мач от елита, ами все едно някоя квартална среща, все се обесняват на някого, гонят футболисти, те пък от своя страна си ги псуват, някой си позволяват да им налитат на бой... с такъв авторитет до никъде няма да го докара съдииството. Просто главният рефер трябва да се моли на бога за да не го назначът на мач на Левски...
пп. АЦ МИЛАН, ти левскарче ли излизе мили мой неутралитете?!![]()
Да съм казал нещо такова,мили мой

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- POPCORN
- Контакти:
Сега се загледах в спорните моменти.И определено съдята ощетява ЦСКА!Първо, преди дузпата на Локо първата съдята може да даде на двапъти червен картон.Да не говорим, Кюмерджиев как рита Стоянов!Абсолютен черввен картон!Второ при 3 на 1 ама никаква засада няма става 4 на 1 и мача свършва!Трето преди да има втора дузпа за локото която е 100% има спорна засада.При нас дига флага за да не стане 4 на 1 обаче при тях не го дигна и после дава дузпа за Локоото!Само не искам от Локото да ми се оплакват от съдята и че ни е подкрепял, защото е много смешно!И не после да ми пискате , че съдята не изгонил Митревски като преди това трябваше да даде поне един червен за Локо!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
Madridist написа:Бих искал да попитам някой фен на ЦСКА, какво означаваше това 2-0 или 20(не разбрах точно кое от двете е),което беше издигнал Сектор Г.
20 години от създаването на фенклуба на ЦСКА!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:Madridist написа:Бих искал да попитам някой фен на ЦСКА, какво означаваше това 2-0 или 20(не разбрах точно кое от двете е),което беше издигнал Сектор Г.
Благодаря за пояснението, честито и за годишнината, някои отбори нямат 20 годишна история, а вие имате за такъв период организиран фенклуб

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- POPCORN
- Контакти:
Madridist написа:POPCORN написа:Madridist написа:Бих искал да попитам някой фен на ЦСКА, какво означаваше това 2-0 или 20(не разбрах точно кое от двете е),което беше издигнал Сектор Г.
Благодаря за пояснението, честито и за годишнината, някои отбори нямат 20 годишна история, а вие имате за такъв период организиран фенклуб![]()
Благодарско

Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Смятате ли че порязаха ЦСКА???
Тъй като са заключили другата тема ме карат да пусна нова...
Тук се вижда всичко:
http://football.sportal.bg/news.php?id=223994
Що ли в сайта на гонга няма нищо по спорните моменти???/
Тук се вижда всичко:
http://football.sportal.bg/news.php?id=223994
Що ли в сайта на гонга няма нищо по спорните моменти???/
Браво на Станислав Тодоров - така се свири
Като фен на ЦСКА побеснях от двете дузпи на Локото отсъдени срещу нас. Че и гол ни отмениха. Навсякъде се пише за световна конспирация, целяща да изхвърли ЦСКА от борбата за титлата. Обаче в духа на феърплея, а и за да има поне една позитивна тема за бг-съдийството, съм длъжен да призная, че С. Тодоров не сгреши при трите спорни момента.
ето линк към спортал: http://football.sportal.bg/news.php?id=223994
Който иска - нека си направи "стоп кадри. в стил Сашо Диков" и ще се убеди.
Дано така продължават и напролет
ето линк към спортал: http://football.sportal.bg/news.php?id=223994
Който иска - нека си направи "стоп кадри. в стил Сашо Диков" и ще се убеди.
Дано така продължават и напролет
Re: Смятате ли че порязаха ЦСКА???
че и аз
обаче съм на противоположно мнение

обаче съм на противоположно мнение
- rebelheartous
- Контакти:
Re: Смятате ли че порязаха ЦСКА???
Прекрасен мач, страхотно шоу по трибуните и няколко много добри моменти! Който е бил на стадиона, няма да се сети да приказва по адрес на съдията. Не знам как се е виждало по ТВ, но на естадиото всички бяха много доволни от получилото се дерби. Само така и за в бъдеще!