Юнайтед вече и за гавра не стават. Глейзър да ги местят в А група, оттам може и да добутат до Лигата на Конференциите.Ех Рубене, жал ми е за тебе.
А Челси? Не знам защо се сещам за песента на великия Тодор Колев "Камион ме блъсна, трактора ме гази."
Висша лига - сезон 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2024/25
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Pichichi написа:Според мен който е харчил парите за селекция в Ман. Ю е за обесване но те си знаят. Халфовата им линия е потресаваща.
Факт.
Поне за повече от изброените не се е плащало или поне не значително.
Откъм разходи за селекция/резултати, Челсито са на същия хал, ако не и по-зле.
Над млрд за селекция последните сезони и налице само "надежди за бъдещето". Снощи като им гледах двойката вътрешни за над 250 млн общо и ми стана леко неудобно. Продължавам да смятам, че уволнението на Поч беше грешка.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Бившият селекционер на Англия сър Гарет Саутгейт беше удостоен с рицарско звание в списъка с отличия за Нова година.
Сър Гарет Саутгейт получи признание за усилията си с националния отбор по футбол на Англия, който изведе до два последователни еврофинали.
Той е четвъртият мениджър на Англия, получил тази чест, след сър Уолтър Уинтърботъм, сър Алф Рамзи и сър Боби Робсън.
54-годишният специалист е посочен заедно с множество други спортни имена, включително олимпийската шампионка на 800 метра Кийли Ходжкинсън, която получи MBE.
не знам защо се бъзикате че Сити или Юнайтед ще изпаднат, при тези слаби три новаци :roll: въпреки че опитахме да съживим Ипсуич. Изпадащите за мен са ясни. За топ 4 е несериозно отбор с нападател Крис Ууд да влезе :oops:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
1914.1902 написа:Бившият селекционер на Англия сър Гарет Саутгейт беше удостоен с рицарско звание в списъка с отличия за Нова година.
Сър Гарет Саутгейт получи признание за усилията си с националния отбор по футбол на Англия, който изведе до два последователни еврофинали.
Той е четвъртият мениджър на Англия, получил тази чест, след сър Уолтър Уинтърботъм, сър Алф Рамзи и сър Боби Робсън.
54-годишният специалист е посочен заедно с множество други спортни имена, включително олимпийската шампионка на 800 метра Кийли Ходжкинсън, която получи MBE.
Невероятно, сър Саутгейт със спечелени 0 трофея с Англия. Браво, браво!
Като уволнят Аморим след 2 мача, да го назначът начело на Юнайтед и да продължава все така! :lol: :lol: :lol: :lol:
-
CapitanePuyol
Има 2 финала все пак южната порта. Преди него Англия колко финала има на международни форуми ? :mrgreen:
Рашка капут, Буданов салют ! 
- cskarcheto92
- Контакти:
locke написа:не знам защо се бъзикате че Сити или Юнайтед ще изпаднат, при тези слаби три новаци :roll: въпреки че опитахме да съживим Ипсуич. Изпадащите за мен са ясни. За топ 4 е несериозно отбор с нападател Крис Ууд да влезе :oops:
Като добавим Нюкясъл , Арсенал , Нотингам и Сити които не мисля, че ще останат извън топ 4 , то Челси къде се позиционира в този случай ? Несериозно е да се подценява отбора на Форест , а и виждаме как Вила и Нюкясъл през последните сезони завършиха в топ 4 .
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
Само, че парите наливани във Вила и Нюкасъл не могат да се сравняват с тези във Форест. При тази конкуренция трудно ще останат в четворката, да не кажа невъзможно. Бих заложил на Сити, Арсенал, че дори и Челси, ако трябва да избирам. И трите отбора имат състав поне за милиард всеки. Нюкасъл също има по-добър отбор от Форест. Трябва да развържат кесията през януари, ако искат да успеят, но ще си заслужава - после облагите са големи. Ще бъде интересно дали ще реагират по някакъв начин и какъв? Аз лично не вярвам да успеят. Сега са ги наредили доста поредни победи, но преди това вървяха на приливи и отливи. Очаквам съвсем скоро да влязат отново в този си режим.cskarcheto92 написа:locke написа:не знам защо се бъзикате че Сити или Юнайтед ще изпаднат, при тези слаби три новаци :roll: въпреки че опитахме да съживим Ипсуич. Изпадащите за мен са ясни. За топ 4 е несериозно отбор с нападател Крис Ууд да влезе :oops:
Като добавим Нюкясъл , Арсенал , Нотингам и Сити които не мисля, че ще останат извън топ 4 , то Челси къде се позиционира в този случай ? Несериозно е да се подценява отбора на Форест , а и виждаме как Вила и Нюкясъл през последните сезони завършиха в топ 4 .
Пожелавам на Пуул ВЛ и ФА, а за нас Мики Маус и ШЛ. :mrgreen:
Ще е справедливо.
Ще е справедливо.