Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот ShooterMan » 12 дек 2024 10:04

Аз за Марто Минчев даже не смея да мечтая, но ако се върне за полусезон-два би било прекрасно! Според мен Марто направи голяма грешка да замени Спарта Прага, класически европейски клуб, където имаше своята немалка роля с турски новак като тези. Много повече от добре дошъл е!!! Но искам да кажа същото и за Наско! И за Илиан Джуниър! И за Алекс Петков - всеки наш юноша. Само за Ванко няма да го кажа, защото за разлика от всички останали, някак не издържа да не наговори глупостите за "великия гранд от София", как ще става шампион, как от дете бил фен....не, мерси, нека му вкарват гол след гол през краката сега.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 12 дек 2024 11:58

ShooterMan написа:Аз за Марто Минчев даже не смея да мечтая, но ако се върне за полусезон-два би било прекрасно! Според мен Марто направи голяма грешка да замени Спарта Прага, класически европейски клуб, където имаше своята немалка роля с турски новак като тези. Много повече от добре дошъл е!!! Но искам да кажа същото и за Наско! И за Илиан Джуниър! И за Алекс Петков - всеки наш юноша. Само за Ванко няма да го кажа, защото за разлика от всички останали, някак не издържа да не наговори глупостите за "великия гранд от София", как ще става шампион, как от дете бил фен....не, мерси, нека му вкарват гол след гол през краката сега.

Ще му вкарват ако играе . Че там влиза само при контузия на титуляра :)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 12 дек 2024 16:48

Черно море няма да прави зимен лагер в чужбина https://sportal.bg/news-2024121213451087863

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 14 дек 2024 21:40

Годината приключи бих казал доста успешно. В играта сме за купата. В играта сме и в шампионата. Годината е повече от успешна, а сега е време за трансфери. Предвид класирането, то сме длъжни да укрепим и подмладим отбора през зимния трансферен прозорец, за да затвърдим позициите си от миналата година. Нещата ги виждам по следния начин.

--------------------------------Илиев/Славков--------------------------------
Попов/Дончев---Атанасов/???---Дробаров/Стефанов---Мартин/???
-----------------------Панайотов/Бейхан---Начо/???-----------------------
Дуду/Брено--------------------Сула--------------------Пашеко/Милушев
--------------------------------Уеслен/Кешеру--------------------------------

Напускащи: Ренан, Иса, Василев
Привлечени: Защитник, бек и полузащитник

Разбира се, ако Кешеру все пак реши да прекрати своята кариера, то трябва да привлечем и един централен нападател на негово място, именно тип Кешеру.

Предложения: Оливиер Камдем (защитник) и Ангел Лясков (ляв бек) от Локомотив Пловдив. Евгени Сердюк (нападател) от ЦСКА 1948, ако Кешеру не остане. И двата отбора имат проблеми и вярвам, че ако искаме, то можем да привлечем въпросните играчи или поне двама от тях. Колкото до полузащитника - ако можем да си върнем Пабло Гарсия ще е топ положението.

Панов и Калкан са аут до края на сезона, затова и не ги броя много, много. Дани Димов е задължително да остане, но той е поливалентен играч, затова и не съм му дал конкретна позиция.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 15 дек 2024 10:53

https://youtu.be/wgW1WmH31x8?si=GG7Ugr5ft-AOnGp0&t=38

Ренан напуснал.
Пашеко бил задраскан от Илиан с дебелият маркер.
Кешеру на 99% и той си тръгва.
Ники Златев се връща.
За Тонев чакаме потвърждение.

За Дуду имам съмнения, че ще го продадът без да се замислят, при първа добра оферта.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 15 дек 2024 12:20

Пашеко и Ренан не са болка за умиране. Дано Кешеру остане. Оставете головете, невероятна харизма има този човек

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 16 дек 2024 09:50

Кашата е голяма. Всеки зимен прозорец има изненадващи напускащи. Миналата година Александър Василев взе решение да прекрати футболната си кариера и не доигра сезона. Сега вероятно Клаудиу Кешеру ще го направи.

Бразилчето Ренан Ареаш и той още дошъл-недошъл... изненадващо "сервира" решението си, че напуска. Поема нанякъде за повече пари. Напуска точно по примера на неблагодарника Алекс Фернандеш, който в момента търка здраво скамейката във втородивизионния Балтика (Калининград), като за всичките 21 мача е бил титуляр в само 1, а в 4 от последните 6 мача изобщо не помирисва терен.

Няма да е лесно, но вярваме че Илиан и Петър Костадинов ще се справят.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 16 дек 2024 10:45

Сердюк го освобождават. Дали няма шанс да си го върнем?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 16 дек 2024 11:17

Veso1913 написа:Сердюк го освобождават. Дали няма шанс да си го върнем?

Според мен ще е добре, даже отлично да си го върнем в този момент, но не се знае какво е отношението към него от ръководството и най-вече от треньора?! Всички знаем как си отиде.. Не знам има ли някаква "пречка" там?! А иначе, аз съм повече от сигурен, че при нас той отново ще си вдигне формата, ще показва пак добри игри и пак ще вкарва повече. Трябва ни подобен човек, а такива се намират трудно. Ще видим, скоро ще се разбере..
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 16 дек 2024 11:35

Iceberg написа:
Veso1913 написа:Сердюк го освобождават. Дали няма шанс да си го върнем?

Според мен ще е добре, даже отлично да си го върнем в този момент, но не се знае какво е отношението към него от ръководството и най-вече от треньора?! Всички знаем как си отиде.. Не знам има ли някаква "пречка" там?! А иначе, аз съм повече от сигурен, че при нас той отново ще си вдигне формата, ще показва пак добри игри и пак ще вкарва повече. Трябва ни подобен човек, а такива се намират трудно. Ще видим, скоро ще се разбере..

Как си отиде? Доколкото си спомням Числата платиха освобождаваща клауза по договора му и го взеха. Сега, какво и как са си говорили- не знам. Във всеки случай Сердюк има нужда от нова реанимация след попадането си на редица физкултурници.

Върни се в “Черно море”