Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Тотален хаос. Ако съм на мястото на Аморим, късам договора си още сега, утре първия полет за Лисабон. Шок и ужас !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Въпреки, че АКО( а то е много вероятно) причините които се казват довели до уволнението му, аз съм ЗА махането му. А именно: проваленото трансферно лято от към качество, искал е да доведе Саутгейт и да се налагат пак британски дървета, а явно клубът иска да поеме в друга посока на развитие. Няма защо да се чака както Уудлърд, да провали една камара години, а се действа бързо и безкомпромисно!
Интересно кой ще му е наследника. Това ще покаже много!
Интересно кой ще му е наследника. Това ще покаже много!
- Scholesy93
- Контакти:
Ами летния трансферен прозорец е провал, защото дадохме шанс на Ерик да диктува трансферите а след 3 месеца самия той бе пътник. Две години вече нямаме здрав ляв бек, а за мен Матайс просто е набутвация на едно друго ниво. Вчера беше тотален Харко номер 2. При третия гол на Крис Уд нежно я изгледа как влиза във вратата. Мазрауи иначе попадение в десетката право, Йоро, Угарте и може би Зиркзее трябва втория сезон да ги съдим.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
И Аморим е в тотален нокаут към момента. Освен гостуването на Арсенал, програмата беше доста лесна за трупане на точки. Сега по празниците става кошмарно вече. Срещу Пилзен задължителна победа, мамка му :D
Ще се помоля и тук. Може ли някой да махне Онана, моля! Благодаря!
Аморим 100% иска да си ходи вече. Ама то и аз искам да си ходя без дори да съм на негово място и да се разправям с тези олигофрени. :lol: К'вото е. Сезона ясно, че ще е зле. Цел оставане във ВЛ + развъртане на всички играчи докато не се докаже, кои ще са основните, около Аморим ще гради нещо. Изчистване колко може на края на сезона и следващият сезон ребилд. Демек 2026 ще чакаме първите резултати.
Аморим 100% иска да си ходи вече. Ама то и аз искам да си ходя без дори да съм на негово място и да се разправям с тези олигофрени. :lol: К'вото е. Сезона ясно, че ще е зле. Цел оставане във ВЛ + развъртане на всички играчи докато не се докаже, кои ще са основните, около Аморим ще гради нещо. Изчистване колко може на края на сезона и следващият сезон ребилд. Демек 2026 ще чакаме първите резултати.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Лошо впечатление ми прави, че Аморим изглежда някак шокиран :lol: , някак уплашен ! Изчезна цялата му аура :idea:
Толкова ли не е гледал Юнайтед по ТВ преди това. Представете си какво е чувството да попаднеш на това място, щом и Алекси Санчез веднага е поискал да се махне...No comment ! Инеос засега се справят катастрофално и предричам по-малко от две годишен престой при нас :lol: "Глейзърс форевър"
Толкова ли не е гледал Юнайтед по ТВ преди това. Представете си какво е чувството да попаднеш на това място, щом и Алекси Санчез веднага е поискал да се махне...No comment ! Инеос засега се справят катастрофално и предричам по-малко от две годишен престой при нас :lol: "Глейзърс форевър"
Смяна на треньора по никое време + освобождаване на спортният директор.
Инеос-минеос, който и да ми се появи и ми каже, че клуба се управлява добре ще му налепя такива шамари, че дори в Исландия ще се чудят, защо са му толкова червени бузите.
Льохмани.
Ще видим как ще се развият нещата. Има още доста дъно да копаем за съжаление.
Инеос-минеос, който и да ми се появи и ми каже, че клуба се управлява добре ще му налепя такива шамари, че дори в Исландия ще се чудят, защо са му толкова червени бузите.
Льохмани.
Ще видим как ще се развият нещата. Има още доста дъно да копаем за съжаление.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
И да ребилдваме, и да уволняваме/наемаме топ треньори докато цари такъв хаос нагоре в клуба местата около десето във ВЛ не ни мърдат.
Лошото е, че за да бъдат разказани Гейзерите бяха нужни почти 20 години. Джимката сигурно и него ще го чакаме толкова някъде.
Лошото е, че за да бъдат разказани Гейзерите бяха нужни почти 20 години. Джимката сигурно и него ще го чакаме толкова някъде.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Веднага ги разбрах, че са тотални аматьори като не махнаха лалето още през май. Сега Аморим е в много тежка ситуация. Целият сезон замина в кофата още през октомври.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Да изпадаме ! Ако това е цената, която трябва да доплатим ! Аз съм ЗА !
Тогава чистката ще е ОТ - ДО !
Честно казано от сегашния състав бих оставил - до трима, максимум четирима !
Това са Йоро, Амад, Мазрауи и Бруно ! Трагедия
Тогава чистката ще е ОТ - ДО !
Честно казано от сегашния състав бих оставил - до трима, максимум четирима !
Това са Йоро, Амад, Мазрауи и Бруно ! Трагедия