Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ugly bug » 24 сеп 2024 20:22

vlong написа:Всуе се пънеш,май никой не ти обръща внимание,даже и дядката отиде да сърба чорба

Ще ти се ..
Просто другите не са толкова глупави като теб да застават на амбразурата.
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 24 сеп 2024 20:25

Тоя цирк влиза в топ 3 барабар с бай Дик и разнасянето на акциите.
Ей затова ви уважавам.
Завършени идиоти !
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 сеп 2024 20:53

ugly bug написа:Тоя цирк влиза в топ 3 барабар с бай Дик и разнасянето на акциите.
Ей затова ви уважавам.
Завършени идиоти !
Изображение

От умрЕл писмо не щем. Мерси и ай сиктир
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 24 сеп 2024 20:55

tmanolov написа:
ugly bug написа:Тоя цирк влиза в топ 3 барабар с бай Дик и разнасянето на акциите.
Ей затова ви уважавам.
Завършени идиоти !
Изображение

От умрЕл писмо не щем. Мерси и ай сиктир

А от мен едно голяяяяямо "Благодаря" !
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 сеп 2024 20:57

1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:Каквото почукало, това се обадило :) . Седнал да сравнява влиянието върху съдии и чиновници в БФС на Президента на БФС и на треньора на националния отбор, язък ти за самочувствието.

Нямаше как това да не се направи, след като използвахте твърдението за сина на президента толкова много пъти, като може да го видиш назад в страниците. Затова и реших да използвам подобни думи.

Любопитното ми е как ти се появи пак с лъжа, след като сподели, че президентът имал всичката власт, което не отговаря на истината.

Преди време ми зададе въпроса как деца биха писали във форума, ако постоянно виждат голи мацки, които биха ги отблъснали от участие в този сайт.

Може ли аз да ти задам въпроса на какво би научил децата в този форум, след като ще ти четат лъжите, които вече са поне четири/пет? :oops:

Имаш проблеми с главата, според теб Президентът на БФС няма пълната власт в българския футбол.Голям ти е меракът да ме изкараш лъжец, не съм лъгал, може да съм допускал фактологични грешки, но са били без умисъл.Докато за теб спокойно мога да кажа, че си заклет воайор и чекид..я :) .

Нямам проблеми с главата, а и не пожелавам на никой да има каквито и да е проблеми. Иначе каквото и да говориш си един лъжец, не мисли, че ще се измъкнеш с ''фактологични грешки без умисъл''. :lol:

Написаното за Гонзо великата реформа може да се провери елементарно, за да се потвърдят думите ми, че той няма всесилната власт.

„Това решение беше взето от абсолютно независима Апелативна комисия. Аз такава комисия в последните 30 години не съм чувал. При Иван Славков, Бог да го прости, и Борислав Михайлов, не е имало момент, в който тази комисия да е взела решение, различно от тяхното. 10 дни преди решението на Комисията се говореше, че ще има смяна на кръговете. Не обвиняваме ЦСКА...
.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 сеп 2024 21:36

https://www.google.com/search?client=ms ... =618&dpr=2
Сега ако попитам какво прави ББ на Армията, с кого се ръкува и има ли някой от тях от пишещите тук, какъв ли отговор ще получа?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 24 сеп 2024 21:47

Гледах Васил Колев по TV1. Очаквах да чуя смислни неща. Изказа се пренебрежително за "Пафос" (Кипър). Погледнах Трансфермаркт. Играчите на "Пафос" са оценени на 23,24 милиона евро. Играчите на "Левски" - на 15,7 лилиона евро. Пренебрежително! Доводите му, че Евертон е по-добър, по-комплексен от Уелтон, съвсем ми прекършиха търпението. Да, мнение, но... Защо?

Похабяващ се потенциал, не на Колев. Проблем на сините...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re:

Мнениеот W84me » 24 сеп 2024 22:21

Varnauser написа:Гледах Васил Колев по TV1. Очаквах да чуя смислни неща. Изказа се пренебрежително за "Пафос" (Кипър). Погледнах Трансфермаркт. Играчите на "Пафос" са оценени на 23,24 милиона евро. Играчите на "Левски" - на 15,7 лилиона евро. Пренебрежително! Доводите му, че Евертон е по-добър, по-комплексен от Уелтон, съвсем ми прекършиха търпението. Да, мнение, но... Защо?

Загубил си безвъзвратно ценни минути от живота си, да гледаш този...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re:

Мнениеот 1914.1902 » 24 сеп 2024 23:00

Varnauser написа:Гледах Васил Колев по TV1. Очаквах да чуя смислни неща. Изказа се пренебрежително за "Пафос" (Кипър). Погледнах Трансфермаркт. Играчите на "Пафос" са оценени на 23,24 милиона евро. Играчите на "Левски" - на 15,7 лилиона евро. Пренебрежително! Доводите му, че Евертон е по-добър, по-комплексен от Уелтон, съвсем ми прекършиха търпението. Да, мнение, но... Защо?

Напълно излишно е да гледаш анализите на този човек. ;)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 сеп 2024 23:18

Чурбълъкът снощи се беше покрил, баш на 23 септември - Денят на комунистическата армия в България и онова 7-1. Явно не го припознават за свое, те си викат за Литекс.

Върни се в “Левски”