Кийн много добре си го е казал:същите стари слабости!
Никаква градация спрямо предния сезон и така ще е докъто Хага не бъде махнат. Няма връщане назад!!!
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Много моля жалките фенчета на Пуля да напуснат групата. Ще ви го върнем един ден и ще боли. Помнете ми думата ;)
Относно ЕТХ всичко е казано - ЖАЛЪК нагъл боклук и шизофреник, отделно е алчен комисионер. От км си личи, че не е искал Угарте, същото важи и за Йоро , защото няма процент от тях. Мръсен боклук - но рано или късно ще има възмездие и за него !
Относно ЕТХ всичко е казано - ЖАЛЪК нагъл боклук и шизофреник, отделно е алчен комисионер. От км си личи, че не е искал Угарте, същото важи и за Йоро , защото няма процент от тях. Мръсен боклук - но рано или късно ще има възмездие и за него !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- KOPScousers
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Много моля жалките фенчета на Пуля да напуснат групата. Ще ви го върнем един ден и ще боли. Помнете ми думата ;)
Прощавай, това "Пуля" кой отбор е? :)
Заради такива като теб съжалявам, че Собослай, Салах и ко. се излигавиха и не ви качиха на ново 5, 6. Вие заслужавате да страдате и да се гърчите. Останалите, нормалните, тях пък ги съжалявам, защото знам какво е да си в калта и да не се вижда изход от нея.
И още нещо, извинявай много, ама ако визираш мен, как така реши, че съм жалък, да ме прощаваш? Лично ли се познаваме, какво? И с кое в мнението си провокирах подобна комплексарска реакция от твоя страна? :)
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Комплексарско е след победа да отидеш в форума на загубилият и да злорадстваш ! Щом си бил тук и ти - Да и теб визирам !
Да сте били с 5,6 - жив и здрав да си. Сега Вън !
- KOPScousers
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Комплексарско е след победа да отидеш в форума на загубилият и да злорадстваш ! Щом си бил тук и ти - Да и теб визирам !
Пак да попитам, преди да отида "вън". Къде в мнението ми виждаш да злорадствам, да се правя на интересен или да се подигравам на падналия? Хайде, очевидно не си го прочел, върни само 2 странички назад и спри да се излагаш. :)
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ти принципно си пич и аз те уважавам. Стана ми ужасно неприятно , че сте тук в този момент - особено Ти
На времето не съм си позволявал след категорични победи над вас да ви провокирам
На времето не съм си позволявал след категорични победи над вас да ви провокирам
- Scholesy93
- Контакти:
Като цяло гледам, че pundits, podcasters, bloggers и тем подобни, които реваха през юни да му дадем шанс на "победителя", вече бият отбой. Аз така и не разбрах как може миналия сезон да ни бият като тъпани и все пак повечето ни фенове от Англия да го търпят тоя плешо. По едно време реших, че на пресконференциите използва неква хипноза да ги лъже чак...Ще почнат да летят вече писма към Сър Джим, тоя Коледата може и да я посрещне в Холандия обратно. Аз още миналата зима писах, че ако януари почнем с Хага ще се изплюят в лицето на феновете. Минаха девет месеца оттогава. Тая забравена примадона даже си загуби и най-верните последователи с поредното срамно егоистично интервю.
PS. Май един журналист се присъедини към черния списък в Карингтън..Ким Чен Хаг не търпи такива фриволия на пресконференциите...
PS. Май един журналист се присъедини към черния списък в Карингтън..Ким Чен Хаг не търпи такива фриволия на пресконференциите...
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Главният изпълнителен директор на Манчестър Юнайтед Омар Берада: „Ерик тен Хаг има нашата пълна подкрепа и работихме много тясно заедно през този трансферен прозорец.“
„Ще продължим да работим много тясно с него, за да му помогнем да извлече най-добрите резултати от отбора“!
.....
„Ще продължим да работим много тясно с него, за да му помогнем да извлече най-добрите резултати от отбора“!
.....
We're fucked накратко
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Това е интервю преди дербито в неделя. След това ще е коренно различна позицията им :D