Tрансфери и контроли лято 2024

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот ivo55 » 07 авг 2024 16:02

CSKA 78 написа:Казал съм си мнението и няма как да ме убедите, че това е трансферът, за който сме мечтали! Сигурно е бил десети избор, иначе да сме го били привлекли отдавна! След резилът срещу Спартак ще се форсира някаква селекция, така че да се замаже нещо! Ще си проличи повтарям след известно време колко е добър трансферът на новия ни нападател(може и да излезе добър, но да го хвалим предварително, е неуместно, даже глупаво)! Както и всеки следващ в близките няколко седмици, освен ако не е някой, който е спряган за нас от месец, демек е бил основна трансферна цел! Ще съм доволен на трансфер и на швейцареца от Дармщат, но той едва ли ще дойде!

Сега погледнах в темата за Жуниор Нзила. Ми твое мнение, камо ли недоволство, не успях да открия ... Докога с това двуличие, бе, Ловеч.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 авг 2024 16:18

CSKA 78 написа:Аз да не съм написал нещо друго?! На хартия не впечатлява особено този трансфер! За мен си е Баи №2, както вече съм написал!
Новият ни нападател е играл под наем в трета френска за анонимен отбор, а след това миналата година е преминал със свободен трансфер в Беверен! Дотук нищо впечатляващо(много меко казано)! В Беверен е направил само един силен сезон...и това му е реализацията засега! При нас може и да направи силен сезон, повтаряйки този в Беверен, а може и да не направи такъв!
Толкова...

Е нормално ! Всеки трансфер може да е издънка . Нищо не се знае .
Факт е че са го искали от Бирмингам, Кардиф и Съндърланд.
И тази статия не е написана от Линдарев, Домусчиев, ГА или БОМБА на Румен Илиев от Блитц.
Някакъв Стив Галахър го е написал.

https://footballleagueworld.co.uk/birmi ... -attacker/

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 07 авг 2024 16:18

И нека всичко останали също се шокираме, че централен нападател в западен отбор, след силен сезон, си е вдигнал цената. Мега странното, чуек. Друго си беше, когато Гришата ги влачеше без пари, но след тежки контузии или след като от година и половина не са помирисвали терен. Къв убав меринджей беше Гриша, еххх, на кого ни остави. А така добре се проваляше цяло десетилетие. Страхотен проваляк беше, наш Гриша. Сега направи така, че да ни трябват 2-3 години докато ЦСКА успее да разкара неговите нещастници. Отделно остави и клуба с 450 хил. Евро глоба от УЕФА и постоянен мониторинг за няколко години напред. Чудесен проваляк.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 07 авг 2024 16:28

78
Усещам, че желаеш по-силно да е провал, отколкото да е успешен трансфер
Това дразни хората тук !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 авг 2024 16:58

gihuelo написа:
CSKA 78 написа:Аз да не съм написал нещо друго?! На хартия не впечатлява особено този трансфер! За мен си е Баи №2, както вече съм написал!
Новият ни нападател е играл под наем в трета френска за анонимен отбор, а след това миналата година е преминал със свободен трансфер в Беверен! Дотук нищо впечатляващо(много меко казано)! В Беверен е направил само един силен сезон...и това му е реализацията засега! При нас може и да направи силен сезон, повтаряйки този в Беверен, а може и да не направи такъв!
Толкова...

И тази статия не е написана от Линдарев, Домусчиев, ГА или БОМБА на Румен Илиев от Блитц.

Да, на същото мнение съм, че всеки трансфер може да не е сполучлив, затова съм дал пример с Естрада и Фаетон!
Явно въобще не си запознат с политиката на английския футбол, особено на по-ниските нива! В Чемпиъншип и по-ниските нива почти всеки отбор купува поне една дузина евтини футболисти всяка година! Които после могат да се докажат в новия им отбор, но най-често са пращани под наем в други отбори, след като изиграят няколко срещи за новите си отбори! Нищо не значи, ако някой английски отбор от по-ниските нива е искал даден футболист! Те могат да си позволят да грешат по-много! Но ако сме се преборили за този футболист, ще трябва да си зададеш въпроса - по какъв начин?! С доста по-висока заплата ли спрямо англичаните?!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 авг 2024 16:59

Куул мастер, сега на боб и кафе ли ще гледаш, за да определиш какви са ми нагласите за новия?! Аз не ги ли написах вече?!
Няма смисъл, а и не обичам да повтарям!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 авг 2024 17:04

CSKA 78 написа:
gihuelo написа:
Толкова...

Ама верно все едно ти ги даваш заплатите :) То за рейс имаше по-евтини варианти .

Да, на същото мнение съм, че всеки трансфер може да не е сполучлив, затова съм дал пример с Естрада и Фаетон!
Явно въобще не си запознат с политиката на английския футбол, особено на по-ниските нива! В Чемпиъншип и по-ниските нива почти всеки отбор купува поне една дузина евтини футболисти всяка година! Които после могат да се докажат в новия им отбор, но най-често са пращани под наем в други отбори, след като изиграят няколко срещи за новите си отбори! Нищо не значи, ако някой английски отбор от по-ниските нива е искал даден футболист! Те могат да си позволят да грешат по-много! Но ако сме се преборили за този футболист, ще трябва да си зададеш въпроса - по какъв начин?! С доста по-висока заплата ли спрямо англичаните?!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 авг 2024 17:15

Не ги давам аз заплатите, но да се дават такива заплати за футболисти които са били 10-ти избор, е много слабо менажиране! А и ако подобни футболисти взимат огромни заплати, тогава със звездите какво ще правим?! :lol: Да не говорим, че ако тези трансфери не са успешни, тогава само ще натоварят допълнително бюджета без да има възможност за възвръщаемост! А това е важно за нашия отбор, понеже е и фирма! А ние печелим само от изходящи трансфери и ЕКТ!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 07 авг 2024 17:25

CSKA 78 написа:Не ги давам аз заплатите, но да се дават такива заплати за футболисти които са били 10-ти избор

Как разбра приятелю, че е бил 10-ти избор Коялипу ?
И каква звезда очакваше да дойде за нов номер 9?
Ако другата седмица вземем Питас или Стоилкович, теорията ти отива на кино !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 авг 2024 17:31

MASTER_COOL написа:
CSKA 78 написа:Не ги давам аз заплатите, но да се дават такива заплати за футболисти които са били 10-ти избор

Как разбра приятелю, че е бил 10-ти избор Коялипу ?
И каква звезда очакваше да дойде за нов номер 9?
Ако другата седмица вземем Питас или Стоилкович, теорията ти отива на кино !

Дали?! Ако дойде Стоилкович май твоята отива на кино! :)

Върни се в “ЦСКА”