E то беше на предната вечер това 4х400 :lol:
На мен ми е интересно Словения как изкарва такива спортисти, че и имат в отборните спортове представяне.
Иначе аз си чакам днес квалификацията в женския овчарски скок и по-специално Моли Коудри. Много беше готина на световното в зала в Глазгоу, дано спечели и тук.
Летни олимпийски игри Париж 2024 - обща тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Летни олимпийски игри Париж 2024 - обща тема
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:E то беше на предната вечер това 4х400 :lol:
:)))
Нали знаеш лятото как петък срещу понеделник все се сливат :))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Моли, ебаси гредата. :shock:

Словения като ги гледам какво правят на волейбол и се сещам за нашата мафиотска организация БФВ!
Последна промяна от Pichichi на 05 авг 2024 16:11, променено общо 1 път.
Не само на волейбол.
Иначе японците пропиляха 3 мачбола в опит да хвърлят бомбата срещу Италия. Да видим дали по стара волейболна традиция ако не бият 3:0 ще паднат 2:3.
Иначе японците пропиляха 3 мачбола в опит да хвърлят бомбата срещу Италия. Да видим дали по стара волейболна традиция ако не бият 3:0 ще паднат 2:3.

rhaegar написа:Моли, ебаси гредата. :shock:
Едно време гимнастичките бяха слабички и рядко падаха. Тия анаболни бъчонки лесно се разклащат. Е, и упражненията сега са много по-силови и по-сложни.
NOMER14 написа:rhaegar написа:Моли, ебаси гредата. :shock:
Едно време гимнастичките бяха слабички и рядко падаха. Тия анаболни бъчонки лесно се разклащат. Е, и упражненията сега са много по-силови и по-сложни.
Това е овчарски скок, не гимнастика.
image hostingBlue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Гледах третия й опит на 4,55.
Ами много ниска й дойде летвата. Нямаше как да направи отскок от нея, защото дъгата влезе в колизия с летвата и тя е перна.
Ами много ниска й дойде летвата. Нямаше как да направи отскок от нея, защото дъгата влезе в колизия с летвата и тя е перна.
Само една пусната топка изтърваха японците, но тя беше победна за Микелето и Италия!
Голям мач. Камикадзетата , изпуснаха три мач мач пойнта при резултат 2:0 гейма за тях. При тяхно нападение , милиметри не достигнаха да докоснат пръстите на блока на жабарите. Освен това в тайбрека имаха четвърти мач пойнт , но при тяхен сервис удариха мрежата. При мач пойнт , но за жабарите вече , един от тях боцна топката над филето и жалко за японците.