https://www.youtube.com/watch?v=Po0OZ_JoV8A
Не е играл много в Кипър :oops:
https://www.transfermarkt.com/christian ... ler/463667
Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
Plamen_i00
- Контакти:
Няма да заема квота, има белгийско гражданство.
Гледам, че е бил на световното 2017 в групата, не е играл много тогава, но това е златното и поколение на Венецуела, стигат финала с Англия и губят. Интересно ако е той, още е млад, дано иска да се развива.
Прави добри подавания без много да се суети и Тики така.
Това ми харесва
Това ми харесва
САМО ЛЕВСКИ!
Изглежда доста добре, като визитка. Дано е здрав и подпише.
Интересно защо е изкарал само 6 месеца в Кипър, след като е подписал за 3 години. Дано няма проблеми с контузии :roll:
Интересно защо е изкарал само 6 месеца в Кипър, след като е подписал за 3 години. Дано няма проблеми с контузии :roll:
- metodito
- Контакти:
Хм... Генерално много ме радва селекцията (големи надежди имам към Иккена и все още тая такива за Мислович, за Сангаре няма смисъл да казвам). Но да не съм лош пророк, фонд работна заплата да не ни изиграе лоша шега?
vlong написа:Прави добри подавания без много да се суети и Тики така.
Това ми харесва
От показаното в тубата ми прави приятно впечетление това че доста често си позволява дълги подавания на разтояние от 30-40м и му се получава. Друг е въпроса колко това ще се хареса на треньора и той му разраши?
За без пари трудно може да излезне по-добър вариант. Проблем според мен ще е характера, никъде не се задържа, а играе в мачовета…
Всички сме наясно че дори и при свободен трансфер пак става въпрос за пари - може би в по-малки количества. Много интересно е факта че само преди 2-3дни излезе информация от ръководството, че след няколко неуспешни опита в привличане на футболист с подобен профил със свободен трансфер - се решава да се привлече футболис с трансфер който е вече подсигурен???
п.п Много смятат че новото попълнение ще замени Цунами в настаящата защитна тройка. Лично сматам че КристиЯн ще замени КристиАн ?
п.п Много смятат че новото попълнение ще замени Цунами в настаящата защитна тройка. Лично сматам че КристиЯн ще замени КристиАн ?
metodito написа: Но да не съм лош пророк, фонд работна заплата да не ни изиграе лоша шега?
Да, тоя едва ли ще взима по- малко от 12-13 хил. евро на месец.