Tрансфери и контроли лято 2024

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот MASTER_COOL » 23 юли 2024 20:31

Ние нямаме особен успех с трансфери от Острова. Пресен пример е дуото от Уотфорд, като те дори имаха по-сериозна визитка.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 23 юли 2024 20:50

Ние явно предлагаме на играчи, които няма как да вземем. Дори и да им даваме големи заплати те явно гонят кариера в западноевропейски клубове.

В същото време нашите супер скаути нямат информация за млади перспективни играчи от Южна Америка, от Африка, където тва да дадеш 400-500 хиляди за млад играч са си пари.

Ботев Пловдив ми правят много добро впечатление със селектираните от тях напоследък играчи. Този Нчукву е голям удар според мен, на 19 , нигериец. Този Акеле им е по отдавна, за него не знам, кви пари са дали. Днес взимат някакъв младежки национал на Армения. Няма да се учудя ако е по-добър от Шаги.

Дори и Левски имат добри попадения от Бразилия за минимални суми, но те работят с Перейра, който явно не ги подвежда.

При нас кво да ви кажа. Аз си мислех, че сега с тези скаути ще правим много хубави селекции. Но ние 3 месеца се мотаме и сега правим този спорен трансфер и то за не малка сума за българските стандарти, ако се вярва на медиите.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 23 юли 2024 20:55

soilwork написа:Вярвам на новото скаутско звено. По добре по един на седмица,отколкото при Ганчеви където се изсипваха по десет нови с хронични контузии, психически проблеми, неиграли по една година

Точно такива момчета с готини клипчета в тубата и нов отбор всеки сезон СС ги взимаше на кило, а на новите им трябва месец да докарат един такъв. Тоест, ние пак взимаме от същото, само че по-бавно. Ще излезе, че не е било толкова лесно даже такива да докараш в България, а за по-добри ти трябват кораби с материал и мноооого пари. А нашият явно няма нито кораби, нито желание да дава колкото Домусчиев. Този трансферен прозорец се очертава слабичък. Зимният знаем, че за всички е слаб и е труден. Значи остава третият- другият летен, когато ще трябва да купуват баш на килограм, за да си изпълнят обещанието.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 23 юли 2024 20:58

То само пчеличката Мая има по-добра визитка за такъв кратък период.Само шест отбора преброих, ако не съм пропуснал някой.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 23 юли 2024 21:12

Фаетон уж с визитка. Вече втори сезон трагедия. Истински класните играчи нямат нужда от дълга адаптация. Този Уджаа е страхотен пример - влиза и ги почва от 1 минута ! Дори селекцията на Левски, на пръв поглед от кол и въже , започва да дава резултати

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 23 юли 2024 21:16

Общо взето излиза, че Хъл Сити са направили супер трансфер! :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 23 юли 2024 21:21

danko_sot написа:Общо взето излиза, че Хъл Сити са направили супер трансфер! :)

Току що говорих с един приятел , голям чорбар и той. И му казах, трансферна цена 700 000 евро, а те го продават по информация за 400 000 в най-футболната му възраст 25 години. Дано пак аз съм болния мозък. Дано !!!

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 23 юли 2024 21:44

Цената на една стока е толкова, където се срещне съгласие и от двете страни.Май ние сме дали най-високата цена на продавача и сме изпълнили изискванията на ''стоката''.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 23 юли 2024 22:41

Както е казал народът: "Пълно щастие няма".

Стискайте палци тоя Папазки да е жив и здрав и бизнеса му все така да върви, да няма някакви въртележки и колаборации по върховете, които да ни засегнат.

За две-три години макс да си направим стадиона, да модернизираме Панчарево и Черешката на тортата- новата база на ДЮШ, която наистина да стане модерна, с хубави игрища и терени, общежития, ресторант, фитнес, възстановителен център, за да може наистина да развиваме таланти.

Иначе ние нервите няма смисъл да си ги късаме. Тези тримата директори според мен сега се учат в ЦСКА. Ще получат време да направят отбор, може би 2 години.
След това ако не става с тях , ще дойдат други.

Аз съм малко скептичен към тях от самото начало. Но се надявам, че ще ме опровергаят ;)

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 24 юли 2024 07:25

Анализираме футболистите, ще пробвам с директорите :)

Орманджиев - млад, е което за мен е абсолютен плюс, мнението ми за тези с опит живяли и работили в калта и свикнали всичко да става с "тежки" схеми не е никак добро, мисля че за тях спасение няма. Изглежда интелигентен, винаги съм смятал, че хората с умствен багаж успяват да се справят добре дори да им липсва опит, не им е нужно да бъркат много преди да напипат ваксата, както се казва. Работил е с Танев, няма как да не му е отворил очите за някои "истини". На няколко пъти усетих, че е истински ЦСКА -ар, визирам начина по се държа на последният мач от първенството.

Филипов - той май ще го играе лошото ченге за пред футболистите. Струва ми се като лоялен човек и особено към клуба. Бил е част от великото минало и може би това е идеята да го играе като връзка с това което е било... Лошо впечатление ми правят шаблонните му изказвания. За него толкова.

Александров - за него съм доста оптимистичен, за мен той ни е топ трансфера. Гледах едно едночасово видео с него в нета, рядко съм виждал футболист да има такъв изказ и визията да се развива в посоката в която е поел, а не като поредния треньор. Избрал е път и подхода му за развитие са най-престижните възможни академии, което говори, че е наистина амбициозен и не го е страх да се хвърли в дълбокото. Несъмнено за мен, той е двигателя зад идеята за ДЮШ, и може би той ще е причината Папазки да се навие да извади големи пари за подобно нещо.

Та като цяло съм оптимистично настроен и то доста, дано да не бъркам.

Върни се в “ЦСКА”