Дано не греша, но ми се струва че товарим с големи надежди Алекс Колев.
Лично смятам че трудно в Левски ще повтори головото КПД от Крумовград.
Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
На мен ми допада, по директно играем и не с милион пасове, изглеждат в много по добра форма. Джамилито изглежда много добре в атака от втора позиция… в сравнение с Лима примерно!!!! Трябва ми прословутия защитник и според мен ще сме добре.
Kaто изключим позора със състоянието на терена откъм В, който приличаше на герберастки пътен ремонт след 1-2 години в експлоатация, ще си позволя да коментирам хубавото в днешния мач. Впрочем трагедията с терена не ме изненадва, най-некадърното ръководство на конци и хранилка отвъд офиса на ул. "Тодорини кукли" в историята на Левски не може да ме изнанада с нищо вече ...
След мача със Септември споделих скромното си мнение, че отборът е разнообразен в атака. Продължавам да го твърдя и след днешния мач. Стреляме отдалеч, опитваме да влезем с топката във вратата, центрираме, опасни сме при статични положения, където видимо е тренирано много, ама наистина много.
Някой по-назад в темата правилно отбеляза, че ни чакат много мачове срещу противници като днешния. Напълно съм съгласен и тук на преден план излиза важността на разнообразните ни атаки. Да, има още какво да се желае, но смятам, че тренерът е на прав път в тази фаза на играта.
Друг акцент: В момента Генчев разполага с изключителна дълбочина на състава в атака. Не си спомням кой треньор за последно се е радвал на този този лукс. Вече от него си зависи да ги подреди и използва правилно, а и да им набие тактическите си замисли в кратуните.
След мача със Септември споделих скромното си мнение, че отборът е разнообразен в атака. Продължавам да го твърдя и след днешния мач. Стреляме отдалеч, опитваме да влезем с топката във вратата, центрираме, опасни сме при статични положения, където видимо е тренирано много, ама наистина много.
Някой по-назад в темата правилно отбеляза, че ни чакат много мачове срещу противници като днешния. Напълно съм съгласен и тук на преден план излиза важността на разнообразните ни атаки. Да, има още какво да се желае, но смятам, че тренерът е на прав път в тази фаза на играта.
Друг акцент: В момента Генчев разполага с изключителна дълбочина на състава в атака. Не си спомням кой треньор за последно се е радвал на този този лукс. Вече от него си зависи да ги подреди и използва правилно, а и да им набие тактическите си замисли в кратуните.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
Serafim
- Контакти:
Разнообразието в атака реално е един нападател повече. Рикардиньо се махна, дойде Колев, както и Сангаре. Преслав си беше в отбора и преди това, макар и рядко да е влизал в игра. Бари въобще не го броя. Лима и Бала не са нападатели.
Предните мачове изглеждахме по-добре. В този имаше доста хаос, доста грешки и останаха много въпросителни.
Едната е защо ще се продава Джемили, като след влизането му отборът видимо живна и започна да атакува опасно.
Другият е за чий Х ни е Бала. Абсолютно безполезен, според мен. Добре че е под наем.
Освен това защо играем 3-5-2 след като имаме двама защитници и половина. В нито една контрола не играхме 4-4-2.
Лима на позицията на която беше пуснат не направи нищо и май ще е главно резерва.
Спешно трябва дефанзивен халф.
Мислович не разбрах защо влезе за 5 минути.
В голямото негро има хляб, макар и черен.
Другият нов черньо не разбрах на коя позиция играе и кога ще се включи.
Като цяло отборът изглежда посредствено, но има време да се сработи и да постигне нещо повече от бараж.
Едната е защо ще се продава Джемили, като след влизането му отборът видимо живна и започна да атакува опасно.
Другият е за чий Х ни е Бала. Абсолютно безполезен, според мен. Добре че е под наем.
Освен това защо играем 3-5-2 след като имаме двама защитници и половина. В нито една контрола не играхме 4-4-2.
Лима на позицията на която беше пуснат не направи нищо и май ще е главно резерва.
Като цяло отборът изглежда посредствено, но има време да се сработи и да постигне нещо повече от бараж.
- metodito
- Контакти:
vvessel написа:Предните мачове изглеждахме по-добре. В този имаше доста хаос, доста грешки и останаха много въпросителни.
Това за Джими май се оказва поредния медиен фейк, на който много хора повярвахме. Фадига и Охене са щета, Асен - също. Дано от Иккена излезе нещо, понеже сме много зле там. В тази схема двама от тримата халфове трябва да са добри в двете фази на играта. Нито Марин, нито Джими са добри в дефанзивен план.
Много мъморене.
Да, не е готов отборът за новия сезон.
Та кой отбор в Европа в средата на юли е готов? Европейското днес закрива стария сезон.
Едно време първенството почваше в третата седмица на август, но заради расистката уефа сме принудени да почваме месец по-рано.
Ние, феновете, също не сме готови, още не сме ходили на море. Какъв футбол при 40 градуса?
Да, не е готов отборът за новия сезон.
Та кой отбор в Европа в средата на юли е готов? Европейското днес закрива стария сезон.
Едно време първенството почваше в третата седмица на август, но заради расистката уефа сме принудени да почваме месец по-рано.
Ние, феновете, също не сме готови, още не сме ходили на море. Какъв футбол при 40 градуса?
-
Serafim
- Контакти:
Ние угодия нямаме. Що да е расистка УЕФА? Ако не се лъжа мача на Левски е в 21ч събота.
Четейки за разнообразие и позитиви и си мисля, че май с хората имаме доста различни очаквания и виждания към тази игра. до влизането на Джемили играта според мен беше тотална щета. В слабите мачове на недолюбвания бивш треньор не сме изглеждали Толкова безсмислено. За при Мъри изобщо няма да отварям дума. Имам предвид като липса на идея и тактика, а не изпълнението ѝ и резултатите. Като цяло не виждам нищо позитивно от новата схема. Нито разнообразие имаше, нито идея. С крила ли бяхме, без ли...мъчение докато стигнем наказателното и там трагедия. Ще се центрира ли, ще се бие ли.. нищо. Добре че второто влезе недолюбваният Джемили та живнахме. Другият недолюбван- Охене също се включи доста добре. Пак продължихме да играем без крила май, но най-накрая видяхме тоя прословут директен футбол. Черньо имаше няколко добри отигравания които ми напомниха малко за Гарата. Това с Мислович изобщо не го разбрах.. ако идеята беше да се избъзика с него май успя. Май Генчо ще го кара по тертипа в Ботев. Ще се съобразява със собствените си капризи вместо с наличните футболисти.
110 години любов!
- metodito
- Контакти:
Мачът беше "ту партс".
Положителното.
Завидна физическа подготовка и издръжливост за началото на сезона и горещото време. На което евреите със сигурност са свикнали повече. Нямаше дървени крака след 60-тата минута. Никой не се схвана и темпото не спадна до края.
С трима халфове в средата на всеки противник ще му е трудно да гради постепенни атаки.
Второто защитата стоеше много добре. И ако се сработят, тази схема ще работи много по-добре срещу по-силен съперник понеже може лесно да премине в 5-3-2. Именно гъвкавостта на 3-5-2 е най-голямото ѝ достойнство.
Най-после дочаках. Голямо лошо негро отпред. Евала. Мощен с добър удар и игра с глава. Прилична скорост при положение, че е закъснял с подготовката.
Джемили. При определени обстоятелства може да е новия лидер на отбора. В тази формация получава нужната му свобода. И с фантазията и силния шут, които има, ще цепи.
Второто ми направи колко вариативна е тази постройка за атака.
Отрицателното.
Според мен с Маркович ще има проблем.
3-5-2 е както би казал миналия тренер схема сложна. Този сезон гледах 4-5 мача на Юве. Не съм сигурен, но играят в сходна схема. В средата се блъскат един в друг, няма подкрепа по крилата, безидейност напред. Но имаме и примера на Аталанта.
Има две проблемни зони с тази схема. Играта по крилата. Изключва ли се този елемент? Другата проблема я виждам в бековете. Трябва да са животни и задължително трябва да имат резерви. Задължително трябва попълнение там.
В средата е нужен поне още един дефанзивен халф. Просто за мен и Охене, и Фадига са зле. Асенчо не знам колко топки загуби и обърка. Тези тримата като ги събереш пак не правят един Краев.
В заключение. Ако се вземат добри защитник - два броя и дефанзивен халф и всеки мач "Левски" е агресивен, както второто полувреме, мястото в тройката е гарантирано. Ако играем, както първото, нищо добро не ни чака.
Положителното.
Завидна физическа подготовка и издръжливост за началото на сезона и горещото време. На което евреите със сигурност са свикнали повече. Нямаше дървени крака след 60-тата минута. Никой не се схвана и темпото не спадна до края.
С трима халфове в средата на всеки противник ще му е трудно да гради постепенни атаки.
Второто защитата стоеше много добре. И ако се сработят, тази схема ще работи много по-добре срещу по-силен съперник понеже може лесно да премине в 5-3-2. Именно гъвкавостта на 3-5-2 е най-голямото ѝ достойнство.
Най-после дочаках. Голямо лошо негро отпред. Евала. Мощен с добър удар и игра с глава. Прилична скорост при положение, че е закъснял с подготовката.
Джемили. При определени обстоятелства може да е новия лидер на отбора. В тази формация получава нужната му свобода. И с фантазията и силния шут, които има, ще цепи.
Второто ми направи колко вариативна е тази постройка за атака.
Отрицателното.
Според мен с Маркович ще има проблем.
3-5-2 е както би казал миналия тренер схема сложна. Този сезон гледах 4-5 мача на Юве. Не съм сигурен, но играят в сходна схема. В средата се блъскат един в друг, няма подкрепа по крилата, безидейност напред. Но имаме и примера на Аталанта.
Има две проблемни зони с тази схема. Играта по крилата. Изключва ли се този елемент? Другата проблема я виждам в бековете. Трябва да са животни и задължително трябва да имат резерви. Задължително трябва попълнение там.
В средата е нужен поне още един дефанзивен халф. Просто за мен и Охене, и Фадига са зле. Асенчо не знам колко топки загуби и обърка. Тези тримата като ги събереш пак не правят един Краев.
В заключение. Ако се вземат добри защитник - два броя и дефанзивен халф и всеки мач "Левски" е агресивен, както второто полувреме, мястото в тройката е гарантирано. Ако играем, както първото, нищо добро не ни чака.