Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот koisa » 10 юли 2024 10:29

1palq4o1 написа:Само оплакване за Мислович и Джемили, ама нищо официЯлно няма...или аз съм изтървал нещо!?!
От месеци се реве за хора на определени позиции-сега се визмат и се започва рев защо пък са взети ТОЧНО тези!
Хайде да изчакаме да направят поне една тренировка с отбора и тогава да започнем да ги обявяваме за некадърници, ако може, разбира се.

Може би се реве, защото се обявяват цели борба за титла и купа, а се взимат на пръв поглед посредствени или по-слаби играчи от тези, които бяха продадени. Така или иначе нямаме избор и ще се наложи да изчакаме, това е неизбежно. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 10 юли 2024 10:48

Преди няколко дни Дарко Тасевски говори пред "Трибуна Левски" . Имаше доста въпроси и един от тях бе - вижда ли прилика и какво му е мнението за Мислович? Отговора бе - " харисвам го много,като стил има някаква прилика. Имам една единствена забележка и изискване към него, ЛИПСВА МУ АГРЕСИЯ! В Левски всеки трябва да е боец на терена" !
От казаното от него не усетих че ръководството има намерение да се раздели с Мислович?

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 10 юли 2024 11:13

mikata написа:Като гледах мачовете с морето и Кърджали нямаше никаква игра,трето място ще трудно.

Трето място в София е напълно възможно. Изображение Иначе трябва да сме безнадеждни оптимисти, за да вярваме, че можем да се представим по-добре на пазара от клубове с двоен или троен на нашия бюджет, та да надградим качеството на състава си до степен, щото да ги изпреварим и в класирането.
Само "Левски"!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 юли 2024 11:19

Добре,че отборът от Илиенци е пред разпад та да ги бием на старта :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 юли 2024 11:21

Основното, което "собственика" казва е че предишните играчи бяха продадени заради дълговете, а сега се изгражда напълно нов отбор, който ще бъде надграден и през зимната пауза. Дано новите попълнения се окажат прилични, че да има добра основа за надграждане, а не плащане на обезщетения.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 юли 2024 11:22

ikar написа:Преди няколко дни Дарко Тасевски говори пред "Трибуна Левски" . Имаше доста въпроси и един от тях бе - вижда ли прилика и какво му е мнението за Мислович? Отговора бе - " харисвам го много,като стил има някаква прилика. Имам една единствена забележка и изискване към него, ЛИПСВА МУ АГРЕСИЯ! В Левски всеки трябва да е боец на терена" !
От казаното от него не усетих че ръководството има намерение да се раздели с Мислович?

Аз го гледах и го интерпретирах сякаш вече е взето решение, но той няма думата. За мен Мислович има същия мек глезен като Дарко. Много се надявам, че това, че ще махат Мислович е медийна спекулация. Нелогично е да оставиш Фадига, да махнеш Мислович. Но вземането на Иккена означава, че един измежду Фадига, Охене или Мислович са "чал".

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 10 юли 2024 11:27

1palq4o1 написа:Само оплакване за Мислович и Джемили, ама нищо официЯлно няма...или аз съм изтървал нещо!?!
От месеци се реве за хора на определени позиции-сега се визмат и се започва рев защо пък са взети ТОЧНО тези!
Хайде да изчакаме да направят поне една тренировка с отбора и тогава да започнем да ги обявяваме за некадърници, ако може, разбира се.

Предполагам отдавна гледаш футбол и също толкова време следиш Левски. Когато са те лъгали 1001 пъти, сега защо да е различно? И като изчакаме първите 10-15 мача какво? Очевидно е, че почти нямаме шанс дори за 4-то място.

Пак го пиша. Ако Генчев издържи до Нова година ще е епохален успех !

Сираков каза в Дарик, че на Костов договорът ще бъде удължен. След точно 30 дни се махна. А всички ние бяхме супер недоволни от него, защото провали тотално ендшпила. И за капак му благодариха.

Главаната причина да сме на ръба са грешните трансферни политики. А тия трансфери са правени от хора. А на тия хора даже и имената им знаем. И на тия некадърници, които сега набързо напазарувахме, ще им вземем 0 лв ( даже прогнозирам, че ще дължим пари по схемата Насиру ) .

Левски се управлява некадърно. От много години. Управлява се от некомпететни хора, с остаряло мислене. Дори "специалистите" от Палмите не са достатъчни да покрият немокаетлъка , който извира от Герена. Същите хора, отново с познати имена, наистина смятат, че те са Левски. Но винаги, без изключения в нашата славна история, са се натъквали на обективни обстоятелсва, не в тяхна полаза, ако мога да се изразя деликатно.

На базата тренировките ( гледах достатъчно от тях в Правец, на живо ) и на мачовете ( гледах 2 от тях на живо , а другите в тубата ) ви гарантирам , че от първите 3 мача , можем да спечелим само домакинството с Враца. Грешките в Надежда и Лаута са 99% сигурни.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 юли 2024 11:31

Testa_di_Legno написа:
mikata написа:Като гледах мачовете с морето и Кърджали нямаше никаква игра,трето място ще трудно.

Трето място в София е напълно възможно. Изображение Иначе трябва да сме безнадеждни оптимисти, за да вярваме, че можем да се представим по-добре на пазара от клубове с двоен или троен на нашия бюджет, та да надградим качеството на състава си до степен, щото да ги изпреварим и в класирането.

Кои са клубовете с двоен или троен бюджет на нашия за 2024? Освен делиорманските? За пореден път ще го кажа - пари и в България, и в Левски има, въпросът е как се харчат и за какво? както и кой г.з ги харчи де - че освен ПР статийки напоследък ситуацията е ужасяваща посредственост.

П.С. Дори и такива като мен, дето давахме по 500 лева на месец за отбора, сме се свили. Пак купувам, но нещо дребно - едва ли ще направя и 1000 лева общо тази година. И то само щото все нещо отвътре ме гложди и ми се иска да греша...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 10 юли 2024 11:53

tmanolov написа:
Testa_di_Legno написа:

Кои са клубовете с двоен или троен бюджет на нашия за 2024? Освен делиорманските? За пореден път ще го кажа - пари и в България, и в Левски има, въпросът е как се харчат и за какво? както и кой г.з ги харчи де - че освен ПР статийки напоследък ситуацията е ужасяваща посредственост.

П.С. Дори и такива като мен, дето давахме по 500 лева на месец за отбора, сме се свили. Пак купувам, но нещо дребно - едва ли ще направя и 1000 лева общо тази година. И то само щото все нещо отвътре ме гложди и ми се иска да греша...

Ами окей, да се чете "разполагаем (отпуснат от ръководството) бюджет за трансфери" тогава и смисълът става комай същият като на написаното от теб - когато съставът, с който клубът разполага, е по-слаб от тези на конкурентите му (видно от резултатите и класирането в миналата кампания), той следва да се представи по-добре от тях на пазара (израза, на който съм се спрял и по-горе), тоест да привлече точните изпълнители и на оптимална цена (докато ония, разбира се, лапат мухи), за да изпревари лошите в качествено отношение. Аз, собствено, не знам колко пари има в "Левски" като цяло, но долу-горе мога да преценя колко се харчи за нови футболисти и за заплати на настоящите, и намирам за очевидно, че преследваната цел е да хванем маймуни с трици. Ерго с лекота заключавам, че лошите пак ще се справят по-добре от нас в селектирането на отборите си - имат по-добър старт най-малкото, както казах, - а пък ние ще се чудим как тъй нападател, дето цял живот е играл по селата в Полша и България, не е Батистута на Балканите. Изображение
Само "Левски"!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 юли 2024 11:55

Генчев нали каза,че сме на четвърто място по заплати.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”