Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Според мен има нещо в това Ван Нистелрой да дойде като помощник и задържането на Тен Хаг. Нищо чудно да го гласят за негов замесник и при лоши резултати да застъпе като старши треньор. Не знам, но ме съмнява просто ей така да е всичко това, при положение какви хора вече са на ръководни позиции.
- Scholesy93
- Контакти:
Дони отива в Жирона за половин милион евро....Като цяло пореден жалък край на трансфер на предходното управление. Читав играч, който го взехме на върха на силите му за 40 милиона и се борихме с Реал за подписа му, а четири години по-късно отива за жълти стотинки сдъвкан и забравен в друг клуб. Взехме го, Оле рано рано даже не го пускаше, наемите, на които го изпратихме, бяха безполезни. С Маунт нещо ми се струва същата история-взехме го, а след 2 месеца Тен Хаг го нямаше за нищо и си налагаше надлежно сакатия Скот вместо Мейсън.
Поне освободихме една големичка заплата. А има поне още седем за разкарване-Уан Бисака, оная английска тенджера дето Лестър ни одрускаха със 80 милиона за него, Скот, Санчо, Межбри му е време, Пелестри, Касемиро, даже и Ериксен....Мъка, жива мъка. Почти не ни свързват с халфове, с Угарте някъв там и това е. А там е плачевно положението-освен Коби и един допълнителен сезон на Маунт друг не мога да гледам там повече.
Поне освободихме една големичка заплата. А има поне още седем за разкарване-Уан Бисака, оная английска тенджера дето Лестър ни одрускаха със 80 милиона за него, Скот, Санчо, Межбри му е време, Пелестри, Касемиро, даже и Ериксен....Мъка, жива мъка. Почти не ни свързват с халфове, с Угарте някъв там и това е. А там е плачевно положението-освен Коби и един допълнителен сезон на Маунт друг не мога да гледам там повече.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Циркзее се е договорил с нас
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Той и с Милан се беше договорил, но оная свиня агентът му иска 15м за себе си, отгоре на цената. Не лош играч, но ~55м поне за мен са твърде много.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Топ сделката на лятото е Дони. Купен за 40 млн и продаден за 500 хил :D
Сега ще правят същото и с Бидона, че 2025 му изтича договорът.
Сега ще правят същото и с Бидона, че 2025 му изтича договорът.
Лудогорец продават по-скъпо от нас :D :D
- MASTER_COOL
- Контакти:
Като казвам третата резерва на Депай :lol: 55 млн - УаУ :oops:
Резерва и на Вегхорст :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ние определено сме най-големите футболни идиоти !
Резерва и на Вегхорст :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ние определено сме най-големите футболни идиоти !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- Scholesy93
- Контакти:
Жалко, Мейсън е пътник. Много тегаво отношение от клуба-има си съдилища за тая работа за мен. Момчето може и да е виновно, но клубовете в Испания и Франция, които не го познават, му дават шанс да играе, а родния ти клуб те съсипва. Само нашия клуб не се вслушва в мнението на съда, а на социалните медии.
Иначе днес сме взели парите, които сме предложили за Брантвайт, и сме ги предложили за Лени Йоро. Доста добро поведение от клуба-като ни изнудвате за безумни пари, разумната сума ще я дадем за друг. Момчето от Франция изглежда стабилно едва на 18. Брантвайт и той не е лош, ама 70 милиона ми замирисват на грешка тип Хари Магуайър. Клубът вече трябва да е безкрупулен в това отношение.
Иначе днес сме взели парите, които сме предложили за Брантвайт, и сме ги предложили за Лени Йоро. Доста добро поведение от клуба-като ни изнудвате за безумни пари, разумната сума ще я дадем за друг. Момчето от Франция изглежда стабилно едва на 18. Брантвайт и той не е лош, ама 70 милиона ми замирисват на грешка тип Хари Магуайър. Клубът вече трябва да е безкрупулен в това отношение.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
И аз съм супер разочарован за Грийнуд... поредното нефутболно решение по този казус и съответно ние ще продължим да се наслаждаваме как Антъни да бродира на фланга. Ама така е, на Марсилия женския отбор сигурно няма да се бунтува от този тарнсфер.
Иначе Йоро си иска в Мадрид, те обаче се дърпат да дадат 50 млн, та ще е интересно там развитието.
Иначе Йоро си иска в Мадрид, те обаче се дърпат да дадат 50 млн, та ще е интересно там развитието.
-
Astronomer
- Контакти:
В днешно време, пичове, не е само футбол всичко в един отбор. Има и ПР, маркетинг и какво ли не. Така че Грийнууд е лош ПР и лош маркетинг, следователно е аут. А добре щеше да ни дойде, но и не мисля, че е и ЧАК толкова голяма загуба