В защита на Христо Стоичков!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: В защита на Христо Стоичков!

Мнениеот Madridist » 26 фев 2010 00:52

Btovfan80 написа:
birabecks написа:Само че си забравил,че Стоичков игра доста време в Щатите,има си къща в Чикаго и т.н.В САЩ май говорят английски.Аз също съм бил в чужбина - Англия и Австралия.Английският език е лесен и при добро желание,може да го научиш за 6-8 месеца говоримо.

Приятелю, в щатите и в Австралия се говори оста по-различен английски от този в Англия! Явно не си много добре запознат! И за мене не е важно как говори, а как изпълнява задълженията си като треньор! За първи сезон - второ място не е никак зле(дори беше в битка за титлата)!

Какъвто и английски да се говори в САЩ(или т.нар. "american english"), там няма никъде думи като Люн, Вертолейшън и Секрефиси. Бях за 4 месеца на бригада в САЩ и мога да ти кажа,че имах много добър разговорен и никъде не срещнах проблеми. Стоичков е играл близо 3 години там, смятам че е нормално да научи за толкова време английски :roll: . Съгласен съм обаче и с факта, че много журналисти само го гледат в устата и чакат Камата да сгреши и после трупат слава на негов гръб. Според мен всяко нещо трябва да бъде с мярка.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 26 фев 2010 03:37

Първо, като заговори за проблемите ни в поведението - един от нааааааааааай-големите е горделивостта ни (обикновено това се развива при хора, които болезнено се чувстват неуверени и по-малоценни от заобикалящите ги и малки "несправедиви" коментари ги карат да overreact-ват, в което българите сме ненадминати)... имаше една шега, че питали живков да ли верно след падането на комунизма бил в нелегалност, а той отговорил: виж ся, :) аз бях полу-легален, аз се криех, ама никой не ме търсеше... та като се замислиш за казаното до тук ще разбереш, че никой не напада Стоичков, което не ми пречи да се счупвам от смях на интервютата му и да се бъзикам с приятели. ицо е велик футболист (далеч не любимия ми, но велик) мисля, че е слаб треньор (ама пак мое мнение) а колкото до държанието му - по-скоро понякога изпростява, ако трябва да му търся някакъв кусур... но въобще не бих се хванал за английския. (бтв, вчера една приятелка ми прати великия клип кен лиииий и си викам ебаси срама, пак се изложихме пред чужденците, ама после се замислих, че тя просто ми беше пратила некво смешно клипче и ме питаше като съм българин дали съм го гледал...)

Второ, изключително некоректно е да сравняваш английски и гръцки - единия е може би най-трудния за учене европейски език, другия най-лесния. исстината е 50/50 английски се учи лесно, но като ти се наложи да говориш си глътваш граматиката, не че не знаеш как е, просто все пак не е роден език.

Трето, държавата ни е мнооооооо зле и проблема не е в ицо,а в другите 7 000 000. по-добре да сме по-критични и да се стараем да не се излагаме, отколкото да се бием у гърдите и да викаме булгар булгар (просто верно сме си простички и не сме стигнали до нивото, дето това поведение е снобщина)

пп благодаря за поправките, но все пак не разбирам ицо кат ое велик футболист и аз никога няма да спечеля златна топка, защо не може да е прост и неособено грамотен?
Последна промяна от Alex на 26 фев 2010 17:42, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 фев 2010 05:47

Момчета, я се усетете малко, а? Тръгнали сме да коментирами английския на Стоичков, а сума ти потребители във форума не могат да пишат на български! За какво става дума?! Даже и в тази тема, някои "юнаци" си употребяват :" полУвина", СтоЙчков, кОсури"................, за какво говорим въобще?! Ние забравихме родния си език, на него не можем да пишем, тръгнахме да ползуваме фонетика, започнахме да заместваме с 4 и 6 някои български букви! Обичайно е да не се знае как се завършва българска дума с и или с й?! Та един сладур от форума беше писал " Тоя "класаций" някой римски император ли е?!".................Та затова мисля, че темата е буквално безпредметна! Нека си гледаме в своето канче!......Неприятното е, че когато и направиш на някого забележка за добро уж, пак се тръгва, ти ще ме учиш ли, "глей кво пи6а, а не как", е да де, ама нали сме в България и всички сме учили езика на Кирил и Методий?!.......

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 26 фев 2010 07:41

:mrgreen:

Казвал съм го и пак ще го повторя - Стоичков беше невероятен футболист, а сега е треньор по футбол .... Стоичков НЕ е преводач и предполагам никога няма да бъде ! :lol:
Ицата владее перфектно езика на футбола и това е най-важното !
Английския да го учат промитите мозъци, които си мислят, че да знаеш английски е най-важното нещо на света ! 8-)
Христо Стоичков и без английски ще взима по 100 000 евро седмично, както предвижда новия му договор, а вие които знаете перфектно английски, вървете да миете чинии в Лондон за дребни пи .... :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 26 фев 2010 07:46

най важното е , че на Стоичков, не му пука за тея смотаняци, дето си правят рейтинг на негов гръб!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 26 фев 2010 08:51

Темата е доста странна. Каква стана тя- вече ми забраняват да се смея, когато ми е смешно? ТОВА е проява на комплекси. Разберете, драги- уважението към един човек не предполага автоматично одобрение на всички негови действия и затваряне на очите пред неговите недостатъци.

di_Vali
Контакти:

Мнениеот di_Vali » 26 фев 2010 09:05

Христо Стоичков няма нужда от защита!
Той си е запазена марка в света.
Само в България не разбират все още това, въпреки че най-голямия "виновник" за националната ни гордост в световния футбол. След него какво? Потоп безкраен.

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 26 фев 2010 09:06

постигнете 1% от това което е постигнал Стойчков и след това го коментирайте.И сега на Олимпиадата като чуят за БГ пъпво я свързват със Стоичков.Ако 1% ОТ постигнат 1% от това което е постигнал КАМАТА би трябвало да се гордеем.Наим Сюлеиманоглу въприки че беше Българин не говореше правилно Български,но целия свят знаеше за България,така е и сега.
Стига тази завист и нека бъдем БЪЛГАРИ

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 26 фев 2010 09:07

dromihait написа:Темата е доста странна. Каква стана тя- вече ми забраняват да се смея, когато ми е смешно? ТОВА е проява на комплекси. Разберете, драги- уважението към един човек не предполага автоматично одобрение на всички негови действия и затваряне на очите пред неговите недостатъци.

Смей се, но не се превръщай в присмехулник! След всяко интервю на Стоичков пускат подобна статия! Е стига де!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Ставате банални!!!!!!!!!!!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 26 фев 2010 09:23

Btovfan80 написа:
dromihait написа:Темата е доста странна. Каква стана тя- вече ми забраняват да се смея, когато ми е смешно? ТОВА е проява на комплекси. Разберете, драги- уважението към един човек не предполага автоматично одобрение на всички негови действия и затваряне на очите пред неговите недостатъци.

Смей се, но не се превръщай в присмехулник! След всяко интервю на Стоичков пускат подобна статия! Е стига де!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Ставате банални!!!!!!!!!!!

еми стоичков всеки път измисля нови думи :)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”