Първо, като заговори за проблемите ни в поведението - един от нааааааааааай-големите е горделивостта ни (обикновено това се развива при хора, които болезнено се чувстват неуверени и по-малоценни от заобикалящите ги и малки "несправедиви" коментари ги карат да overreact-ват, в което българите сме ненадминати)... имаше една шега, че питали живков да ли верно след падането на комунизма бил в нелегалност, а той отговорил: виж ся,

аз бях полу-легален, аз се криех, ама никой не ме търсеше... та като се замислиш за казаното до тук ще разбереш, че никой не напада Стоичков, което не ми пречи да се счупвам от смях на интервютата му и да се бъзикам с приятели. ицо е велик футболист (далеч не любимия ми, но велик) мисля, че е слаб треньор (ама пак мое мнение) а колкото до държанието му - по-скоро понякога изпростява, ако трябва да му търся някакъв кусур... но въобще не бих се хванал за английския. (бтв, вчера една приятелка ми прати великия клип кен лиииий и си викам ебаси срама, пак се изложихме пред чужденците, ама после се замислих, че тя просто ми беше пратила некво смешно клипче и ме питаше като съм българин дали съм го гледал...)
Второ, изключително некоректно е да сравняваш английски и гръцки - единия е може би най-трудния за учене европейски език, другия най-лесния. исстината е 50/50 английски се учи лесно, но като ти се наложи да говориш си глътваш граматиката, не че не знаеш как е, просто все пак не е роден език.
Трето, държавата ни е мнооооооо зле и проблема не е в ицо,а в другите 7 000 000. по-добре да сме по-критични и да се стараем да не се излагаме, отколкото да се бием у гърдите и да викаме булгар булгар (просто верно сме си простички и не сме стигнали до нивото, дето това поведение е снобщина)
пп благодаря за поправките, но все пак не разбирам ицо кат ое велик футболист и аз никога няма да спечеля златна топка, защо не може да е прост и неособено грамотен?