Леле-мале, "Морето" дори и в безсмислена контрола играят за "отзад 0-0, напред, к'вотУ-тако'а" !
А реферът по-навик решава, че Левски НЕ трябва да бие ...
П.П.
Илиан да звънне на Бат' КолЮ, че еврейчетата ще го онодят като педофил деФственица ...
Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Някои впечатления от мача:
Алдаир напълно незабележим, като изключим прическата. Галчев в тази схема е в пъти по-полезен. В този ред на мисли, ако имаше класен нападател, вместо Чандъров, можеше да вкараме поне два гола.
Не виждам особена разлика между Фадига и Бала, като изключим цвета на кожата.
Мислоович ми се струва Безмислович, може би защото е на крилото или поне така изглеждаше, че му е позицията.
Хърватският вратар играе по-добре с крака от Андреев. Имаше и добър рефлекс при удара отблизо.
И а хляб в Майкон. Като цяло има хляб в отбора, но си трябва един нападател, един дефанзивен халф и един централен защитник, които да са класа. Иначе играем за пето място което дава право на бараж по нивите правила.
Алдаир напълно незабележим, като изключим прическата. Галчев в тази схема е в пъти по-полезен. В този ред на мисли, ако имаше класен нападател, вместо Чандъров, можеше да вкараме поне два гола.
Мислоович ми се струва Безмислович, може би защото е на крилото или поне така изглеждаше, че му е позицията.
Хърватският вратар играе по-добре с крака от Андреев. Имаше и добър рефлекс при удара отблизо.
И а хляб в Майкон. Като цяло има хляб в отбора, но си трябва един нападател, един дефанзивен халф и един централен защитник, които да са класа. Иначе играем за пето място което дава право на бараж по нивите правила.
Dust написа:Следващият ви централен нападател ще е от европейска страна, където наскоро е имало избори.
В целия европейски съюз имаше избори преди по-малко от месец, така че това си е чиста спекулация от сорта - аз казах ли ви ;)
Последно избори имаше във Франция. (30.06.2024)
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
vvessel написа:Някои впечатления от мача:
Алдаир си беше добре,даже финтираше и технически беше по близо до плеймейкър.
Галчев няколко центрирания към центъра на галактиката.
Мислович на гра 25 Мин. На непривичен пост.
Генчев от двата състава да прави един и да почва да ги обиграва,вече се вижда кои ще бъдат пълнеж
САМО ЛЕВСКИ!
Рупанов пак ще изгори,така и няма да разберем има ли салам в него.Поне не го пуснаха като нападател
Макар ,че и Колев същото показа
Макар ,че и Колев същото показа
САМО ЛЕВСКИ!
- Kris_men2000
Някой ако има информация кои 4 футболиста ще се гонят нека напише. Много ми е интересно кой ще изгори. Дано ги преотстъпят а не да гонят.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
-
Serafim
- Контакти:
Джава игра ли? Нещо май не му е фен Генчев. При Стоилов също не хващаше ръка, макар, че той го докара. Да не излезе, че на Генчев не му се нрави колко индивидуално играе и че не се влага много в дефанзивен план.
Залагам на Малкия бижутер, Рупанов,Божилов и Михалев.... Предполагам! Според мен 3 от четири поне ще позная.
honda написа:
Отделно със сигурност не можем да се надцакваме с тирето.
Защо не можем е въпросът? Защо се стигна до там да не можем да си позволим футболисти, които купува един измислен отбор, дошъл в София и нарекъл се ЦСКА-София? Защо 15 години затъваме и стигнахме до тук? Някъв отбор завлече държавата с милиони, преименува се, позволиха му да съществува, сега и стадион ще му построят, и този измислен отбор купува играчи с опит (вижте визитката на косовския защитник, който взеха и я сравнете с визитката на нашия вратар). Ок, знам че живеем в скапана държава, управлявана от мафия, но как пък никой не реши, че Левски, най-обичания отбор, може да прави милиони, ако има добър отбор, нов стадион и редовно играе в ШЛ? Защо решиха, че това ще бъде Лудогорец? Защо ние сме вече средно разреден отбор борещ се за бараж? Хонда ти си пич, знаеш ги нещата, познаваш много футболни хора според думите ти. Можеш ли да отговориш поне някои от тези въпроси? Защо искат да унищожат Отбора на народа?