Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Вече имаме и нов директор на скаутите(мисля, че така му водят длъжноста) с краткросрочен договор. Общо взето Новите вкараха в ред управата на клуба и то за сравнително кратко време. Всички са изключително успешни, футболни и уважавани хора. Аз лично съм мн доволен! Сега остава да чакаме и резултатите на терена да се случат лека-полека!
- Scholesy93
- Контакти:
Наистина Сър Джим сложи край на порочния принцип на Глейзърите-те само разместваха позициите на близките до тях административни пакостници. Ратклиф събра хора с реноме, които досега не са били близки до Инеос, тоест са преминали през процес на оценка и интервюта. Но наистина този треньор трябва да го сменят-гледах измъчената хаотична победа на Англия над Словакия и ми напомни как изглеждахме миналия сезон. Освен това и Саутгейт и Тен Хаг бяха вирнали носове след съответните измъчени и срамни победи.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Не виждам все още поводи за дори минимален оптимизъм. 10 нови директори, но въпреки това продължава лалето да привлича анонимници от Нидерландия. Визирам 3-тата резерва на Депай и Гакпо
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- Scholesy93
- Контакти:
Бе третата резерва на Депай и Гакпо поне няма да иска голяма заплата, бара я и е на 23. 25 годишния хладилник дето е трета резерва на Де Врай и Ван де Вен и ще циври покрай агентката си за тлъсти пари е по-притеснителен. А и е работил с Тен Хаг, това е гаранция за провал. Убедихме се с Онана, Амрабат и Антъни. Лича е ок като е здрав, ама 25 процента успяваемост не е много обнадеждаваща.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
И мен Де Лихт(ръчичката:)) ме притеснява как ще е във ВЛ... Доста тромав ми се виждаше, особено в Ювентус!
За Де Лихт изглеждат сериозни нещата... Може пък да го върнем към най-добрата му форма, знае ли човек. Мен повече ми притеснява, че май постоянно е контузен - такива играчи имаме бол.
Иначе на 25 години ще е обиколил Аякс, Юве, Байерн и нас :lol:
Иначе на 25 години ще е обиколил Аякс, Юве, Байерн и нас :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
-
Astronomer
- Контакти:
Мдам! Както не напраслихме Каземиро, Депай, Санчо, така и ще върнем Де Лихт еъе формата му! Хайде няма нужда!
- Scholesy93
- Контакти:
Или....удължиха договора на лалето...с една година. Голямо доверие му демонстрират. Явно новото ръководство са се чакали да се съберат на едно място първо и тогава на мъдрят новия директор. Явно не са били склонни като Байерн и Челси да разкарат треньора и след тва да поглеждат към втората дивизия за нови опции поради недалновидност и липса на високо качество на пазара. Предполагам че още зимата, освен ако не сме в битката за титлата(а ние няма да сме) ще почнат слухове за срещи с други треньори.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Как бих определил действията на новите ръководители,единствено като "пълен цирк"
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Удължаването на договора на Тен Хаг с 1 година след като до преди няколко месеца си се опитвал да навиеш Тухел да поеме отбора е меко казано странно.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.