Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот Sstefanov » 02 юли 2024 21:02

Aronaks написа:Да попитам Хондата, понеже знаем, че е вътре в кухнята, та Хонда, Левски имал ли е интерес към Иван Дюлгеров или и той иска космическа заплата, която ние не можем да си позволим? Ако не е тайна на какви пари се разписва новият вратар на Левски и по-перспективен ли е той от Дюлгеров, според теб?
Скромни въпроси :)

Само едно ще ти кажа, ако Дюлгеров беше добър вратар, Лудогорец отдавна да са го взели. Голям рев за играч, на който дори Тим не са предложили да вземат пари от него.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 02 юли 2024 21:53

realno написа:Ако рибаря не е треньор няма смисъл да се правят трансфери, няма смисъл да се излиза на терена, няма смисъл Левски да го има. Закривай.

Спри се недей така да плюеш рибарската секта. Ще ти отнемат разрешителното за риболов за вечни времена. Анатема. Дяволско изчадие.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 02 юли 2024 22:19

Sstefanov написа:
Aronaks написа:Да попитам Хондата, понеже знаем, че е вътре в кухнята, та Хонда, Левски имал ли е интерес към Иван Дюлгеров или и той иска космическа заплата, която ние не можем да си позволим? Ако не е тайна на какви пари се разписва новият вратар на Левски и по-перспективен ли е той от Дюлгеров, според теб?
Скромни въпроси :)

Само едно ще ти кажа, ако Дюлгеров беше добър вратар, Лудогорец отдавна да са го взели. Голям рев за играч, на който дори Тим не са предложили да вземат пари от него.

Явно е лош вратар с доста сухи мрежи и основна заслуга за 2рото място на Черно море, което второ място за Левски напоследък е мираж. Хмммм, добре че не дойде при нас този млад лош български национален вратар.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 юли 2024 10:58

Kris_men2000 написа:
realno написа:Ако рибаря не е треньор няма смисъл да се правят трансфери, няма смисъл да се излиза на терена, няма смисъл Левски да го има. Закривай.

Спри се недей така да плюеш рибарската секта. Ще ти отнемат разрешителното за риболов за вечни времена. Анатема. Дяволско изчадие.

Гнъсиш ли, гнъсиш ли, дедо попе? Колко знаково само. Единият фен на ДБилна България, другият на гроб, се радват на несбъдналото се бъдеще, което щеше да ни извади от калта. Да се радваш, че човекът закрепил клуба ти финансово и донесъл първи трофей от 15 годин, вече го няма. Безценно! Вие си стойте в калта и си грухтете, толко ви е акъла. Колко ли сте псували на финала за Купата, а?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 юли 2024 11:01

Обсъждаме Дюлгеров, но никой не пита той изобщо искал ли е в Левски.. И Генчев искал ли е Дюлгеров? Относно вратарите се получи доста странна ситуация в Левски. Уж Наумов, уж Ковальов и накрая никому неизвестен хърватин. Според мен по заплати сме далеч зад тирето и Ботев и не можем да си позволим футболист, който някой от тях иска. За Разград изобщо не говоря. Иначе и мен ме е яд, че не взеха Дюлгеров.
110 години любов!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 03 юли 2024 11:24

Изобщо нямаме нужда от Дюлгеров, помните ли как Джамилито го уши....това ако стане в нашата врата ще го говорят с години. Отдавна ми се гледа нашия отбор с истински център нападател и още един раздвижен до него.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 юли 2024 11:27

Трябваше да е опитен вратар, от който да се учат малките. Иначе аз харесвах Наумов. Но вероятно заплатата му е висока.
Иначе на Маркович му гледах клипче със спасяванията му в профила му във Фейса. Котка е. Дано, пу-пу.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 03 юли 2024 12:28

За мнение относно Дюлгеров можете да поканите някой черноморец да даде мнение. Статистиката му от миналия сезон е повече благодарение на коравата защита , от колкото на негови намеси. Няма нито сърце , нито топки , когато напрежението удари. Пускате си на запис мача на националите с Черна гора и го виждате как се огъва и гледа в земята с уплах в очите. Тирето да си го мислят , богаташи са могат да си позволят да имат 4ма вратари , като за мен четвъртия им е най-перспективен.
Винаги бих предпочел и Андреев и Андонов.
Ще го видим новия и дано най-добрият от тримата бъде избиран , а не чужденеца , защото е чужденец.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 03 юли 2024 12:50

Колкото и да си разтягаме локуми, колкото и да ми говорите за клипчета в нета, достатъчно е да погледнеш за какви отбори е играл, колко гола е допуснал и какво въобще е постигнал досега в кариерата си. И след това ми говорите за опитен вратар, който да помогне на Андреев и Андонов да се развият. Врели некипели. На всичкото отгоре му дават три годишен договор. Започваме отново порочната схема с трансферите и скоро ще сме пак с много милиони назад.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 03 юли 2024 13:24

Aronaks написа:Колкото и да си разтягаме локуми, колкото и да ми говорите за клипчета в нета, достатъчно е да погледнеш за какви отбори е играл, колко гола е допуснал и какво въобще е постигнал досега в кариерата си. И след това ми говорите за опитен вратар, който да помогне на Андреев и Андонов да се развият. Врели некипели. На всичкото отгоре му дават три годишен договор. Започваме отново порочната схема с трансферите и скоро ще сме пак с много милиони назад.

Няма локуми, всички помним Пламен за купата със здрава защита, моята истинска е, че и Куртоа да сложим ако е при Колето.... Ще го направят див и щастлив.

Върни се в “Левски”