Аз мисля да си правя kanji символи на дясната ръка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Silva21 написа:Нека всеки сподели каква татуировка има или мисли да си прави : ))
SAMP написа:Silva21 написа:Нека всеки сподели каква татуировка има или мисли да си прави : ))
Никога не си прави тия символи,това ще ти е най-голямата грешка.По зле от тва е само татус на кръста,розичка или лапички от коте на гърдите
П.П. И аз винаги съм искал,но все не ми достига кураж да си направя.Иначе искам целия гръб
SAMP написа:Silva21 написа:Нека всеки сподели каква татуировка има или мисли да си прави : ))
Никога не си прави тия символи,това ще ти е най-голямата грешка.По зле от тва е само татус на кръста,розичка или лапички от коте на гърдите
ЕМИЛ написа:SAMP написа:Silva21 написа:Нека всеки сподели каква татуировка има или мисли да си прави : ))
Защо бе?Лапички или татус на кръста е секси...........
Silva21 написа:SAMP написа:Silva21 написа:Нека всеки сподели каква татуировка има или мисли да си прави : ))
П.П. И аз винаги съм искал,но все не ми достига кураж да си направя.Иначе искам целия гръб
двулмя се между kanji и един надпис но не съм решил още кое точно ..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта