Силно скептичен съм, че ще видим изразен стил на игра.
Просто до момента ние нямаме два мача поред в които да показваме стабилна игра и ясно изразена. Игра, която като видиш и да си кажеш - Уау, това е Юнайтед ! Нищо подобно. При ЕТХ се лашкаме от единия полюс на другия.
Примирих се вече, ще му гледаме мутрата и тази година. Дано не изпаднем !
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
На мен честно казано ми харесва подхода на хората отговарящи за трансферите! Пример е случея със защитника на Евъртън... Предлагаме 40мил, онези искат 70, наще им пожелават приятен ден! А не да гледаме трансери за небивали суми на тотално недоказани играчи тип Антъни! А и по писаниците сме се насочили към идеални играчи:млади, нахъсани и готови да се доказват!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Принципно и аз одобрявам. Но накрая да не се насочим към играчи от ЕФбет лига. И тук ще ни клатят.
Проблема е, че с години наред сме ги научили че сме брашнен чувал. И сега изведнъж спираме кранчето.
Много тегав прозорец ще е .
Проблема е, че с години наред сме ги научили че сме брашнен чувал. И сега изведнъж спираме кранчето.
Много тегав прозорец ще е .
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
Astronomer
- Контакти:
Винаги трябва да има начало! И аз одобрявам подобен подход, защото досега се платиха огромни пари, дадоха се огромни заплати за тотални провали. Дори и за уж доказани играчи на преклонна възраст се дадоха греховни пари и заплати.
Възможно ли е да ни тупат като маче в дирек!? Разбира се! Но може би, с млади и надъхани играчи, най-накрая ще се покаже стилът на игра. Защото може би въпросните играчи ще СЛУШАТ треньора и ще изпълняват указанията. Отново казвам, ЕТХ е свикнал с такива да играе и да ги развива.
Защото сега май всички са звезди и си правят каквото искат понеже те знаят най-добре. Ето го и Роналдо какви мизерии правеше на Оле, после и на ЕТХ. Нещо ако не им хареса и спират да играят понеже... ами звИзди са! Те знаят най-добре, нищо че са едни ритнитопковци и бегачи по терена.
Така че нека! Може пък и да се стиковат ИНЕОС и ЕТХ, защото досега Глейзърите не успяха с нито един треньор да се стиковат и подливаха вода на всеки един.
Възможно ли е да ни тупат като маче в дирек!? Разбира се! Но може би, с млади и надъхани играчи, най-накрая ще се покаже стилът на игра. Защото може би въпросните играчи ще СЛУШАТ треньора и ще изпълняват указанията. Отново казвам, ЕТХ е свикнал с такива да играе и да ги развива.
Защото сега май всички са звезди и си правят каквото искат понеже те знаят най-добре. Ето го и Роналдо какви мизерии правеше на Оле, после и на ЕТХ. Нещо ако не им хареса и спират да играят понеже... ами звИзди са! Те знаят най-добре, нищо че са едни ритнитопковци и бегачи по терена.
Така че нека! Може пък и да се стиковат ИНЕОС и ЕТХ, защото досега Глейзърите не успяха с нито един треньор да се стиковат и подливаха вода на всеки един.
- Scholesy93
- Контакти:
Тен Хаг имаше цял сезон тия старите да ги забие на скамейката и да пуска млади. Не го направи. Половината отбор е в първия състав по негово решение.
Хубаво е, че вече тропваме с крак. Ако Евертън смятат, че ще си осигурят бюджета за пет години напред с играч с един добър сезон, то по-добре да издирим някое селянче от по-малките лиги, което да развием постепенно. Досега само с млади играчи ни свързват, което е супер.
Хубаво е, че вече тропваме с крак. Ако Евертън смятат, че ще си осигурят бюджета за пет години напред с играч с един добър сезон, то по-добре да издирим някое селянче от по-малките лиги, което да развием постепенно. Досега само с млади играчи ни свързват, което е супер.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
И аз съм доволен, че няма да изсипем 70 милиона за играч с един силен сезон. Иначе Евертън може да се видят принудени да продават заради ФФП, нашите може би на това разчитат. Но да, време е да спрем да даваме торба пари за знайни и незнайни звезди.
Чета, че имаме интерес към този Милош Керкез от Борнемут. Шоу и Маласия са ненадеждни, но все пак са опции, което би означавало, че Хари Амас става 4-ти или дори 5-ти избор за левия бек, понеже и Дало/Бисака направиха доста мачове там през сезона. Честно казано се надявах да погледнем към школата за решаване на проблемите с контузиите, а не да купуваме трета или четвърта опция за дадена позиция.
За мен най-важното през летния трансферен прозорец е да се вземе дефанзивен полузащитник, централен защитник и Грийнуд да остане, защото иначе положението на дясното крило ще е леш за 10-ти пореден сезон...
Чета, че имаме интерес към този Милош Керкез от Борнемут. Шоу и Маласия са ненадеждни, но все пак са опции, което би означавало, че Хари Амас става 4-ти или дори 5-ти избор за левия бек, понеже и Дало/Бисака направиха доста мачове там през сезона. Честно казано се надявах да погледнем към школата за решаване на проблемите с контузиите, а не да купуваме трета или четвърта опция за дадена позиция.
За мен най-важното през летния трансферен прозорец е да се вземе дефанзивен полузащитник, централен защитник и Грийнуд да остане, защото иначе положението на дясното крило ще е леш за 10-ти пореден сезон...
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
-
Astronomer
- Контакти:
Scholesy93 написа:Тен Хаг имаше цял сезон тия старите да ги забие на скамейката и да пуска млади. Не го направи. Половината отбор е в първия състав по негово решение.
И как ще закотвиш играчи за по 60 млн. и получаващи по 200-300к на скамейката!? Та те са "звезди"! Никой не може да ги остави на скамейката. То сигурно клаузите в договорите им не го позволяват това нещо! Както преди време и с Погбицата: абсурден мач след абсурден мач, но всеки път беше титуляр. Та и Санчес, че и Мхитарян. От край време на треньорите им казва да пускат скъпоплатените играчи, независимо как се представят. Дори и Байи го каза.
- Scholesy93
- Контакти:
Санчо беше скъпоплатена звезда и го оплю пред всички и то два пъти. Това явно не го бърка. Уан Бисака не е скъпоплатен-взима 70 хиляди. И няма качества за професионален футболист. Алваро Фернандез, Хари Амас и сигурно има и други млади, които можеше да пуска отляво. Той обаче половин година ни мъчи с Бисака, ще ни мъчи и следващата година. Тен Хаг няма дългосрочна мисъл-вижда не повече от три дни напред. Всеки мач излизаше с идеята да излъже съперника и да открадне победата, вместо да развие стил и играчи. Тая лъжа, че ги развива, ми омръзна- Гарначо за две години почти не е мръднал като играч. Коби и Гарначо си карат на наученото при юношите, още една година при Тъпото и това ще си отиде.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
-
Astronomer
- Контакти:
Ами със Санчо, всъщност, беше малко по-различно. Подкрепяше го, даваше му шансове (беше титуляр, ебати), после го подкрепяше и по време на депресията и го прати да почива в Холандия, всичко точно и оня явно най-накрая му се е изсрал след всичко това. И от там се започна всичко, но в началото Санчо дори беше титуляр. Независимо каква скръб беше. Така че не е и като да не е слугувал на английското недоразумение.
Бисака беше сменян с Далот, който за мен си е направо играча на сезона. Не виждам нещо лошо тук!?
Гарначо миналият сезон си беше резервичка и влизаше като резервичка. Сумай си време беше и контузен. Не знам какво мега-развитие очакваш да видиш, но според мен този сезон се извоюва титулярното място именно с играта си и, особено, хъса си. Постоянен, без контузии, борбен, вкарва голове, прави пасове, търчи като ненормален из целия терен. За мен лично това си е прогрес.
Колкото до Майноо и Амад... ще видим. Първи мачове записаха този сезон и то пО към края, така че тук не мога да дискутирам.
Бисака беше сменян с Далот, който за мен си е направо играча на сезона. Не виждам нещо лошо тук!?
Гарначо миналият сезон си беше резервичка и влизаше като резервичка. Сумай си време беше и контузен. Не знам какво мега-развитие очакваш да видиш, но според мен този сезон се извоюва титулярното място именно с играта си и, особено, хъса си. Постоянен, без контузии, борбен, вкарва голове, прави пасове, търчи като ненормален из целия терен. За мен лично това си е прогрес.
Колкото до Майноо и Амад... ще видим. Първи мачове записаха този сезон и то пО към края, така че тук не мога да дискутирам.
Ван Нистелрой ще става помощник на Тен Хаг! Като го прочетох и някаква носталгия ме налегна какъв играч и отбор имахме когато той играеше...