Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- damyanov1963
Re: Без цензура!
dedko2022 написа:damyanov1963 написа:Много елементи маесторовци в тирето бе, къв е тоя Никон :lol: То не бяха Естрада, асприлювци, фаЕтонджии, и кво накрая - ОСТАВКАА! :mrgreen:
Важното е че ви опъна. Аз лично не разчитах, че с този неможач ще ви бием.
Това е била най-важната ви победа винаги, дори и когато сами се бием, от друга страна загубите ви от нас, най-вече със 7:2 и 7:1 са най-голямата ви гордост.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Ще сетиш на кюстендилеца колана.
Малко ви трепаха и вас,ама сега при семейния проект не става,все пак СИК е,не е шега
Малко ви трепаха и вас,ама сега при семейния проект не става,все пак СИК е,не е шега
САМО ЛЕВСКИ!
damyanov1963 написа:dedko2022 написа:damyanov1963 написа:Много елементи маесторовци в тирето бе, къв е тоя Никон :lol: То не бяха Естрада, асприлювци, фаЕтонджии, и кво накрая - ОСТАВКАА! :mrgreen:
Важното е че ви опъна. Аз лично не разчитах, че с този неможач ще ви бием.
Това е била най-важната ви победа винаги, дори и когато сами се бием, от друга страна загубите ви от нас, най-вече със 7:2 и 7:1 са най-голямата ви гордост.
За този сезон наистина е най-важната поне за мен (тук изключвам оставащите мачове за купата) ,а и се изкефих на макс как ви унижихме на игрището и на трибуните.
peliforewer написа:А не е ли най-нормално всичките сектори да са празни заради поведението на сините фенове на срещите с ЦСКА и Черно море и няколкото последни предупреждения от ДК към БФС.ДК за Левски-Славия го игра,...Ни чул ни видял... :) .Сектор "Б" остава празен за мача на Левски с Берое
Сектор Б остава празен не заради наказание, а заради бойкот към ръководството на сините
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
peliforewer
- Контакти:
Dust написа:peliforewer написа:А не е ли най-нормално всичките сектори да са празни заради поведението на сините фенове на срещите с ЦСКА и Черно море и няколкото последни предупреждения от ДК към БФС.ДК за Левски-Славия го игра,...Ни чул ни видял... :) .Сектор "Б" остава празен за мача на Левски с Берое
Сектор Б остава празен не заради наказание, а заради бойкот към ръководството на сините
Тук направо ме изненада :) , сериозно ли помисли, че ДК се е събрала в неделя или, че не знам, че СЗ бойкотират мача с Берое.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
-
peliforewer
- Контакти:
miro_rz написа:Бай Стамен може да носи водичка на чичо Гошо!
При вас и магаре да сложиш за треньор пак ще станете шампиони :) .
W84me ( Блатер) ..
-
peliforewer
- Контакти:
vlong написа:peliforewer написа:А не е ли най-нормално всичките сектори да са празни заради поведението на сините фенове на срещите с ЦСКА и Черно море и няколкото последни предупреждения от ДК към БФС.ДК за Левски-Славия го игра,...Ни чул ни видял... :) .Сектор "Б" остава празен за мача на Левски с Берое
Пиши на администратора ,той пък на БФС и така нататък
Връзка с тях ти имаш, даже и билети им пращаше :) .
W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:miro_rz написа:Бай Стамен може да носи водичка на чичо Гошо!
Дори и Петев.
peliforewer написа:miro_rz написа:Бай Стамен може да носи водичка на чичо Гошо!
А вие уволнихте слона, щото изпусна титлата.
Нататрузихте се на хаскьойската камила. Ред е да изпуснете купата и оранДЖАвата калъфка.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!