Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
рогите бити и унижени от свои и чужди :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Сектор Бееее си отиде за 5 минутки. Точно както вчера привечер! :lol:

ugly bug написа:Може ли някой да качи класирането ?
Благодаря предварително.
Що ти трябваше да ровиш ла.ното хванало кора?
От тринадесет години е едно и също!
-----------------------------точки-------------
1. ЛУДОГОРЕЦ---огромна преднина---
По-надолу "лайнарщини"!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
damyanov1963 написа:kamilata3 написа:damyanov1963 написа:dedko2022 написа:damyanov1963 написа:dedko2022 написа:Хубава неделя, обрано откъм коментари! Горе рогите динамовци, утре Насо ще ви съощи, че вече нямате задължения и ви чакат само хубави дни! Как ви се стори днес мача?! Игра ли се, или се плати последната вноска по главницата? Как ви се стори побоят в сектор A? Аз лично по-слаб ЦСКА не съм виждал от много години и това мачкане днес беше малко странно. ;) Предполагам ще върнем вересията в заключителната фаза.
Доминация и на терена и по трибуните! Отново публиката на ЦСКА преподава!
П.П Неуталният да си пази нервите!
П.П2 Осмокласника ако е решил да го играе президент на динамовци, много скоро ще бъде изметен! Абсолютен неадекватник.
В сектор А се видя бой с полицията.
В интерес на истината гледах само репортажите след мача. Видях охрана различна от полицията да бие фенове. Това при вас се вижда често, което е унизително.
Вижда се меле и полиция, не се вижда охрана да бие фенове, при вас на доста мачове съм виждал как се разбягвате, като стадо овце, когато полицията тръгне към агитката ви.
https://levski.gong.bg/bg-football/efbe ... iia-786095
Това са СЗ какво се правиш на луд,сами се избихте.
Къв си ти бе?
Бе,ще викаш на някой друг.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
zieek91 написа:Сектор Бееее си отиде за 5 минутки. Точно както вчера привечер! :lol:
Това е най-бързото напускане на стадион от фенове, чак опънали плакат за вярност :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

-
peliforewer
- Контакти:
Братовчедите след като се кълняха като дърти ромки на стадиона в Разград отново са се съюзили :). Врагът естествено е оня " умрелия клуб" :) , оня клуб без фенове :) , само дето този клуб въпреки, че не играе кой знае какъв футбол пак запрати в ъгъла отбора на невписания в Регистъра президент на БФС.Снощи Борето Касабов обвини телевизията излъчваща дербито, че не показали хореографията на синята агитка и отговорът на Ники Александров беше брилянтен,....Че тя не беше за показване, все едно я беше писал първокласник... :).От доста места вече се говори, че хора на Домусчиев са се обаждали на кметове и собственици на футболни клубове да лобират за Гонзо преди конгреса.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
Кои са тези доста места? Нека и ние ги проверим.
peliforewer написа:Братовчедите след като се кълняха като дърти ромки на стадиона в Разград отново са се съюзили :). Врагът естествено е оня " умрелия клуб" :) , оня клуб без фенове :) , само дето този клуб въпреки, че не играе кой знае какъв футбол пак запрати в ъгъла отбора на невписания в Регистъра президент на БФС.Снощи Борето Касабов обвини телевизията излъчваща дербито, че не показали хореографията на синята агитка и отговорът на Ники Александров беше брилянтен,....Че тя не беше за показване, все едно я беше писал първокласник... :).От доста места вече се говори, че хора на Домусчиев са се обаждали на кметове и собственици на футболни клубове да лобират за Гонзо преди конгреса.
Пич, ти или си яко промит или си тотално неадекватен. От доста места вече се говори, кой говори бе ? Припознавачите ли ? Сигурно домуса лично звъни да лобира.... Тотално неадекватен, както винаги, лошото е че си се възпроизвел. Ако така възпитиваш внуците си, лошо за всички. Ти всяваш само омраза и ненавист към всеки един нормален цскар. Както нашите наркоси. Най вероятно домуса лично е ходил по села и паланки да раздава пари, за да не може Бербатов да стане шеф на ебемфесе. Имаш ли мозъчните клетки да осъзнаеш, че домуса има толкова пари, че изобщо не го е.е кой е шеф на бфс, дори не се занимава с Лудогорец вече, оставил е на брат си. Едно ще ти кажа, гела ако реши, ще закрие скапаното ни първество и никой нищо няма да може да направи, ако си мислиш, че някакви наркоманизирани фенове го плашат, много жестоко се лъжеш.
-
peliforewer
- Контакти:
Много нервни станахте, особено Стефанов, за моят град знам със сигурност, никъде не съм писал, че се е обаждал лично Домусчиев.Стефанов, къде я видя тази омраза от мен, омразата и злобата е срещу ЦСКА и мога да ти ги изброя кои я показват във форума.За моите деца и внуци не се притеснявай, възпитани са добре имат(децата) добро образование, добри професии и са щастливи в България.Внуците сега учат, знаят езици, пътуват с родителите си на екскурзии и почивки в чужбина.
W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:Много нервни станахте, особено Стефанов, за моят град знам със сигурност, никъде не съм писал, че се е обаждал лично Домусчиев.Стефанов, къде я видя тази омраза от мен, омразата и злобата е срещу ЦСКА и мога да ти ги изброя кои я показват във форума.За моите деца и внуци не се притеснявай, възпитани са добре имат(децата) добро образование, добри професии и са щастливи в България.Внуците сега учат, знаят езици, пътуват с родителите си на екскурзии и почивки в чужбина.
Постоянно си в някакви конспирации, които нямат нищо общо с реалността. Лудогорец са първи, защото всички други са мега слаби. Тотлано смешни ръководства на Левски и Цска. Нямат школа, нямат бази, нямат нищо. Вие до сега да бяхте вдигнали стадион някъде из Младост 4, с паркинг и игрища около него, ама чакате да съборят този, че да почне евнтуално нов. Същите и в Левски, направиха 1 сектор, другата част е почти порутена. Домуса е най малкия проблем на отборите от София, Локото и Славия играят за здраве и тото. Сираков и ГГ + Палмите и Вълка са основните проблеми на клубовете. Зависими от хазарта.... това футболен клуб да е собственост на Хазартни босове..... какво ти говори това, толкова е изродено това първенство, че няма един нормален бизнесмен да инвестира във футболен отбор. Как ще иска някой да дава пари, ако не е накаран, след като има бой и ракети по стадионите, рекет от фенове. Нали си борец за правдва и свобода, кажи ми как на общинска земя 2017 година искахме с жена ми и 3-ма приятели да направим детска площадка, без да искаме стотинка от държава или община и ни беше забравнено, а година по късно изникна блок, защо ? Защо на Гайтански някой му е позволи да прави незаконен строеж на Искър? Къде са парите от Петрол ? Къде са парите на Левски към Нап, къде са парите от захарта? Защо черепа беше махнат, за да се сложат 432341 други казина и хазартни игри.