gihuelo написа:
Вие сте много прости. Не се усещате, че по тоя начин излиза че се кефите на кура на Левски, който сте поели. Ако бяхте по умни щехте да му сложите вашия шал и на него да напишете КЗЛ, ама както се казва - Късно е либе за китка :lol:
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
gihuelo написа:
damyanov1963 написа:gihuelo написа:
Вие сте много прости. Не се усещате, че по тоя начин излиза че се кефите на кура на Левски, който сте поели. Ако бяхте по умни щехте да му сложите вашия шал и на него да напишете КЗЛ, ама както се казва - Късно е либе за китка :lol:
Dust написа:dedko2022 написа:Джуджи ще опита да изкара от Каранга още пари и едва ли е голям риск неговото привличане. Да попитам следящите трансфер маркета - колко бе цената на Каранга преди ЦСКА да го вземе първия път и за колко бе продаден?
Не е хубаво човек да остроумничи ако търси нормална дискусия. Споделих, че прочетох мнения и не съм тръгнал да се ровя.
Непропускай, че когато Каранга дойде в България беше на 25г. сега е на 32 след тежка контузия (това пак от прочетени мнения)
Та ГГ ще изкара пари, колкото ще изкара и от Асприля, дано поне не останете само с очакванията към Каранга както бяха към Асприля.
El_Capitano_Puyol написа:Промените във ФК ЦСКА 1948 продължават с пълна сила. Една от следващите стъпки, която се прави с цел с цел оптимизиране на бюджета е закриването на дублиращия тим на "червените", който се състезава във Втора лига, съобщи Gong.bg. Това ще стане след края на сезона, независимо на кое място ще завърши отборът в крайното класиране. В клуба смятат да наблегнат на работата с третия тим, където да се обиграват талантливите юноши под ръководството на треньора Александър Александров-Алвеша.
dedko2022 написа:[Поради тази причина аз дискусия с подобни индивиди не търся а само "коментирах" :mrgreen:
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Всички си спомняме и другия нападател от Ловеч дето ГГ го върна и нищо не показа от това, което беше в миналото.
Вече му забравих името, а и той първите мнения бяха за порене, мачкане и подобни.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: TristaNNN и 25 госта