Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

4x4
Контакти:

Re: 18 години стигат! Оставка на Боби и другите пияници от БФС!

Мнениеот 4x4 » 22 ное 2023 21:09

danko_sot написа:Направо не знам в понеделник ако не подаде оставка какъв трябва да е следващия ни ход? Щом и "кръвта" не помогна....! Но съм категоричен,че оттук нататък не трябва да има такъв тип протест. Не си струва заради тоя боклук с извинение, невинни хора и полицаи да пострадат. въпреки че ни е радвал и той и Лечков, и Костадинов. Ама как да не го обидиш , как?
Хвани се там някъде в УЕФА на няква службичка или нещо от сорта и се оттегли като достоен мъж? Явно трябва сам да го осъзнае и да се оттегли сам, за да спаси поне малко от достойнството и славата си. Да бъде запомнен като човека хванал две дузпи на Мексико, а не като пияница и закопал българския футбол и довел националния отбор до нивото на футболно джудже.

Абе и аз си мисля че някой го държи с нещо и не може лесно да се махне. Не случайно го разследват.
Бях почнал да го съжалявам по едно време - цяла България го храни и той все по- зле става.
Ама много наглее!
Един път не каза: Виновни сме, ще разгледаме грешката, ще се поучим, ще се
поправим..
Човека си подаде оставката и пак се върна тихомълком докато народа вече спря да гледа мачове на националите.
Ама вече ни писна!
18 години
Е айде стига толкова!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 22 ное 2023 21:17

El_Capitano_Puyol написа:Според вас дали ще накажат Дунав заради тия плакати ? Знаем го онуй миризливо пиянде колко е обидчив и отмъстителен. :roll:

Дай им глоби да правят и да вземат пари от непослушните.
Умеят ги тези неща от цералата.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 22 ное 2023 21:21

Той бобсъна и да подаде оставка, кои трябва да му я приемат?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 22 ное 2023 21:25

Шеф на Дунав Русе побесня

Техническият директор на Дунав Русе Светлин Симеонов беше бесен след загубата с 1:3 от Левски в 1/16-финал за Sesame Купа на България. Той имаше претенции към главния рефер Владимир Вълков за отсъдената дузпа в полза на "сините" в продължението на първото полувреме. Наказателният удар дойде при резултат 1:1, а Рикардиньо го превърна в гол.

"Левски е добър отбор, с добри единици. Имаха надмощие. Искам да задам само един въпрос. Ние сме нормален отбор, който се стреми да играе по честен начин. Защо един път не се случи в тая държава да се изиграе един нормален мач? Да се зарадват хората, футболистите. Защо не дойде един път един адекватен човек? Този човек беше наказан за шест месеца и идва.

Визирам дузпата. Защо е това нещо? Защо хората да не харесват футбола? Ние сме на европейско ниво, не пестим пари. Не са закъснели парите за един ден. Тези хора дойдоха въпреки дъжда, избягали от работа. Това е поле за изява. Този човек прекършва крила с това решение. Ние се трудим всеки един ден да подсигурим бъдещето на тези футболисти. Не може така! Идвайте адекватни хора! Учете се!", заяви Симеонов.

И тука Бобсъна ще каже: Аз кво съм виновен? Да не съм съдия?
И ще си накапе едно малко
Последна промяна от 4x4 на 22 ное 2023 21:28, променено общо 2 пъти.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 ное 2023 21:27

Ако ми позволите няколко реда за актуалните събития, Боби Михайлов в Парламента, аз останах с впечатление, че депутатите изслушаха Борислав Попов с неговите наизустени фрази, а Боби прочете сричайки един написан текст и ако някой от депутатите го питаше за оставката скачаше като ужилен и казваше, че това не е по темата и няма да отговаря.Накрая позорно избяга от журналистите.За Дунав-Левски, мача вървеше нормално докато съдията Вълков даде тази смешна дузпа в 44 мин. на първото полувреме, това реши срещата.Радвам се, че Георги Вълчев след като направи грешка за първия гол на Левски успя да вкара гол, който посвети на дядо си който лично познавам и е левскар, но по това което видях от жестовете на Вълчев явно е отишъл на по-добро място, утре ще звънна на баща му на Георги за да разбера.Някои сини колеги не видяха удара с бутоните на Стефанов в гърдите на футболист на Дунав, а видяха цели 2 дузпи неотсъдени за Левски :) , нормално за тях.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

El_Capitano_Puyol

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 22 ное 2023 21:29

Светлин Симеонов е пич и не цепи басма на никого ! Познавам го лично в Русе от 15 години, абсолютен мъжкар. Ама май сам си слага главата на дръвника, щото от другите клубове няма особена подкрепа и ярък сигнал за единодействие срещу пияндурниците от БФС. Сега вероятно Дунав ще го направят жертвено агне на цялата ситуация. :roll:
Барса и Лудогорец але, алеее...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 ное 2023 21:34

gihuelo написа:Изображение

На кой не му стана ясно, че Боби Михайлов стана Президент на БФС благодарение на Камен Костадинов и ДПС и сега пак разчита на ДПС и Делян Пеевски.Съжалявам, че не можах да чуя какви въпроси му зададоха от ДПС днес на прослушването в Парламента.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

El_Capitano_Puyol

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 22 ное 2023 21:37

Че той Боби пиянката си е член на ДПС, какво има да се крие в тяхната стая... :mrgreen:
А като споменахте онуй същество Камен Костадинов, много се радвам че го покоси инфаркт преди година и ни освободи от присъствието си. Не по-малък еничар и престъпник беше от БМ. :roll:
Барса и Лудогорец але, алеее...

Върни се в “Левски”