https://www.facebook.com/1240003319/vid ... 6557498112
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: 18 години стигат! 16 ноември, 17.00ч пред ст."Васил Левски" - ПРОТЕСТ - #оставка на Боби и БФС!
Боклуци! Срещу циганите обаче я нямат тази "смелост". Там яко се насират.
- metodito
- Контакти:
Re: 18 години стигат! 16 ноември, 17.00ч пред ст."Васил Левски" - ПРОТЕСТ - #оставка на Боби и БФС!
Мръсни прасета. Интересно тея прасета, ако влязат в някоя чалгаджийница и почнат да налагата така, какво е им се случи? Според мен някои от тях сами ще си пъхат палките отзад.
Час след голямата вълна сблъсъци между полиция и протестиращи, в социалните мрежи изтече още един, не по-малко шокиращ клип.
На него се вижда как група жандармеристи дават команда за падане на земята към с нищо непровокиращи ги в този момент фенове на Левски. Следват удари.
https://btvsport.bg/football/samo-po-bt ... video.html
Видеото е в линка.
Изроди!
- damyanov1963
goshev написа:damyanov1963 написа:От полицията казаха, че феновете от различните отбори в протеста са се били помежду си.
Ти вярваш ли им?
Само цитирах някакъв МВР шеф, който го каза по новините, на въпроса за провокацията.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- damyanov1963
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
delqnski47 написа:realno написа:bubka написа:Dakata_1912 написа:bubka написа:Dust написа:Популист като Баце грам не е добър пример.
Какво като му поиска оставката?
Хваля хора, които довеждат нещата до края, а не само да се пъчат и снимат за наивници.
Едно огромно БРАВО на целият екип на ДСпорт и Дарик радио.
Трябва и политически натиск. Те нямаха работа и да искат оставката на Главния Прокурор и да се месят в съдебната власт, но това не ги спря да го направят.
Ти гербаджийски помияр ли си? Същия боклук е Тиквата като Перуката!!!
Не разбира се. Накратко - най-голямото зло, което се е случвало на тази държава от 1990-та насам е ППДБ.
Пак си се припознали. ППДБ са най - доброто, което се е случвало на страната от началото на демокрацията. Но са най - голямото зло за Шайка, чалгарите и заблудените ИZрожденци и затова се опитват да ги омаскарят за да си мислим, че са като тях.
![]()
И ти ли като Кирчо си летял на 8000 метра без кислород и ти се е изпържил мозъка
Чакай неграмотния мизерник Тошко африкански и собственика му от мрачното диванче да те оправи. Чалгаризацията е като Припощината. Нанася непоправими щети.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
такааа, да видим равносметката - има ли още заблудени хора, които да вярват, че това беше самослучил се протест, а не организирано и добре платено провокационно изпълнение? БХ с един удар шибна два заека - показа, че София е нищо без него начело и удари Боби, който явно нещо не е изпълнил като хората в уговорката им. Евала, наистина голям стратег, колкото и да го мразя!
Ся, както казах неведнъж, някои хора направиха много пари. Други поотнесоха някоя палка, докато мирно и спокойно изтрелваха ракети, хвърляха бомби и камъни и палеха коли и контейнбери. Удивен съм от спокойствоето на милиционерите в такъв момент - бил съм в подобна ситуация (бил съм вътрешни войски, борба с масовите безредици в казармата) и знам, че като ти падне пердето (срещу нас на тренировките бяха наши набори от другите роти), направо смазваш от бой тези отсреща, нищо че са ти приятели (както беше в моя случай тогава). Помня, че счупих 3 палки в една такава тренировка...
Та честито на тези, които захлебиха по някое левче - поздравления за тях. За останалите - сори, пичове, пак бяхте прелъстени и изоставени. Сефте.
П.С. Колко бяха протестиращите - за един преател питам
П.П.С. Шнур за БФС
П.П.П.С. Преди 30 години превзехме Париж, снощи София пак приличаше на Париж - определено имаме напредък
Ся, както казах неведнъж, някои хора направиха много пари. Други поотнесоха някоя палка, докато мирно и спокойно изтрелваха ракети, хвърляха бомби и камъни и палеха коли и контейнбери. Удивен съм от спокойствоето на милиционерите в такъв момент - бил съм в подобна ситуация (бил съм вътрешни войски, борба с масовите безредици в казармата) и знам, че като ти падне пердето (срещу нас на тренировките бяха наши набори от другите роти), направо смазваш от бой тези отсреща, нищо че са ти приятели (както беше в моя случай тогава). Помня, че счупих 3 палки в една такава тренировка...
Та честито на тези, които захлебиха по някое левче - поздравления за тях. За останалите - сори, пичове, пак бяхте прелъстени и изоставени. Сефте.
П.С. Колко бяха протестиращите - за един преател питам
П.П.С. Шнур за БФС
П.П.П.С. Преди 30 години превзехме Париж, снощи София пак приличаше на Париж - определено имаме напредък
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Ха, да напиша моето мнение, ама Манолав ме е изпреварил
Сега всички ще са доволни, виновни няма, всеки имам право да сочи другия и те така...
А чичко полицай първо бие после пита, та онези битите явно не знаят, че посегнеш ли на ушеф .... бягай на далече!
Сега всички ще са доволни, виновни няма, всеки имам право да сочи другия и те така...
А чичко полицай първо бие после пита, та онези битите явно не знаят, че посегнеш ли на ушеф .... бягай на далече!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
Примера на Манолов е още едно доказателство ,че много рядко ,някой може да устои на промиването на мозъка от системата.
И преди му го казах по повод на неговата мания за заговори и конспирации.
Тук е пълно с доказателства,включително и аз.
Колкото и да се мислите за изключения.
Разликата е само в нивото на увреждания.
И преди му го казах по повод на неговата мания за заговори и конспирации.
Тук е пълно с доказателства,включително и аз.
Колкото и да се мислите за изключения.
Разликата е само в нивото на увреждания.
САМО ЛЕВСКИ!