Интер - Челси (1/8 финал на ШЛ)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Интер - Челси (1/8 финал на ШЛ)

Мнениеот 0007 » 22 фев 2010 16:02

durex написа:
THE G.A.M.E написа:Много пристрастия....много нещо до тук.... :lol:
Обаче на среща- никакви футболни аргументи.....за твърденията ви, че Интер ще бие Челси...... ;)
Само аз и още 1-2 даваме предимство за "Сините" от Лондон.....за другите....не искам да мисля, че прогнозират така от анти- Челси чувства..... :lol:
Ама както казах ( написах ) .....2 пъти вече.......
Желанията са едно - реалностите.....съвсем друго ! ...... :mrgreen:
Пак го пиша.....ще бъде чудо, ако лондончани не си решат класирането още на Сан Сиро !

И кои са Челси,че така смяташ? Не се ли сещаш,че преди идването на Моуриньо в клуба...за вас беше голяма радост да сте в челната 5-ца и да играете в Уефа! Много бързо забравихте къде бяхте...ако не сте..Интер ще ви припомни!!!

Май и вие имате нужда от приземяване,италианското първенство доста ви замъглява главата.Каквото и да си говорим то в момента е с класа под английското.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 фев 2010 16:06

Със сигурност е така! Аз не отричам този факт,за това ШЛ е толкова интересна,защото всеки има реален шанс да отстрани всеки.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 22 фев 2010 16:20

Шити като ви треснат след като сте минали през Мауринката вече, няма да знаете много.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Chelsea SMile

Мнениеот Chelsea SMile » 22 фев 2010 20:04

Интер - Челсеа 0:3 за ужас на всички глорихънтъри , фенове на отбора от котънполиса манчестър!!!
8-) 8-) 8-) 8-)
I am a blueheart, loyal and true,i'm proud to wear the white and blue, strong as a rock with standards high,i'll follow the CHELSEA til the day i die.....

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 фев 2010 22:35

Chelsea SMile написа:Интер - Челсеа 0:3 за ужас на всички глорихънтъри , фенове на отбора от котънполиса манчестър!!!
8-) 8-) 8-) 8-)

Хахаха 0:3 ти си пушил нещо братле :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 фев 2010 10:27

durex написа:
THE G.A.M.E написа:Много пристрастия....много нещо до тук.... :lol:
Обаче на среща- никакви футболни аргументи.....за твърденията ви, че Интер ще бие Челси...... ;)
Само аз и още 1-2 даваме предимство за "Сините" от Лондон.....за другите....не искам да мисля, че прогнозират така от анти- Челси чувства..... :lol:
Ама както казах ( написах ) .....2 пъти вече.......
Желанията са едно - реалностите.....съвсем друго ! ...... :mrgreen:
Пак го пиша.....ще бъде чудо, ако лондончани не си решат класирането още на Сан Сиро !

И кои са Челси,че така смяташ? Не се ли сещаш,че преди идването на Моуриньо в клуба...за вас беше голяма радост да сте в челната 5-ца и да играете в Уефа! Много бързо забравихте къде бяхте...ако не сте..Интер ще ви припомни!!!

Преди идването на Моуриньо....Челси има няколко европейски трофея !
Искаш ли да броим европейските трофеи за последните 20 г. на двата отбора ? ....... :lol:
А твърдението....че Интер щял да напомни на "Сините" от Лондон....къде са били.....е меко казано несериозно !
Ще искам.....пак да го напишеш това, в сряда....към полунощ..... :lol: ... :mrgreen:
Както написах......преди Жозе.....Челси има 3 ( три ) европейски трофея !
Вярно, че в Шампионата са се борили за зона УЕФА.....но аз и за това съм им фен !
Много лесно е, като някои тук.....да са фенове на успелите отбори.....ако Ливърпул, Арсенал, Ман. Юн. ....нямаха толкова успехи......то вероятно феновете им България.....щяха да се броят на пръстите на едната ръка ! ..... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 23 фев 2010 12:28

Аз ще съм тук в сряда гледай и ти да си тук! Aко паднем ще ви поздравя,само да не бием да се скриеш

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 23 фев 2010 13:18

durex написа:Със сигурност е така! Аз не отричам този факт,за това ШЛ е толкова интересна,защото всеки има реален шанс да отстрани всеки.

колко ли фена щеше да имат жалките челси ако не бяха парите на абрамович??Интер е голям и винаги ще бъде
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 фев 2010 21:26

NeRaDzYrA написа:колко ли фена щеше да имат жалките челси ако не бяха парите на абрамович??Интер е голям и винаги ще бъде

Ами аз съм им фен, вече 15 години !
И лично аз....познавам 10-на човека....които са фенове на "Сините" от Лондон, преди Абрамович да "поеме" отбора !
Разбира се.....има го и това - доста народ станаха Челсисти, по време....и след "ерата Моуриньо".
Те и Интер нямаха особенно много фенове.....през 90-те години..... :lol:
Но това е нормално.....почти всички искат да са фенове на отбори, които печелят трофеи и бият често !
Няма нищо ненормално в това.......но аз не съм от този тип фенове !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Интер”