Волейбол - Всекидневна тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Волейбол - Всекидневна тема
Докога Константинов ще се упражнява като национален треньор?!
Защо държавата пръсна милиони за домакинство за тези тотални некадърници? Дори тази смешна група не могат да минат.
Абсолютни жалкари!
Абсолютни жалкари!
-
ReBorn1982
drvasko98 написа:Докога Константинов ще се упражнява като национален треньор?!
Стига глупости, Константинов е един от малкото останали у нас, които разбират от волейбол. Разберете, че това е реалността, ние вече не сме фактор, няма значение кой е треньор, просто това е нивото.
ReBorn1982 написа:drvasko98 написа:Докога Константинов ще се упражнява като национален треньор?!
Стига глупости, Константинов е един от малкото останали у нас, които разбират от волейбол. Разберете, че това е реалността, ние вече не сме фактор, няма значение кой е треньор, просто това е нивото.
Имаше други треньори, които показваха по-добри резултати, но не стояха 10 години начело. Сега какво е нивото е друг въпрос, но гледам че младежите си печелят медали по първенствата
- Drunken_Master
- Контакти:
Аз бях дете и помня онова златно поколение с Казийски, Владо Николов, Пушката и т.н. когато бяха трети в света...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
-
ReBorn1982
drvasko98 написа:Сега какво е нивото е друг въпрос, но гледам че младежите си печелят медали по първенствата
Това с младежите никога не се е прехвърляло при мъжете. 1991-а бяхме световен шампион за младежи, а в цялото десетилетие на 1990-те не взехме и един медал някъде при мъжете (максимум няколко четвърти места) ..... 2010-а бяхме европейски вицешампион, но после при мъжете пак нищо голямо ....
-
ReBorn1982
Drunken_Master написа:Аз бях дете и помня онова златно поколение с Казийски, Владо Николов, Пушката и т.н. когато бяха трети в света...
И кое му е златното ??? ..... те даже сребро не стигнаха.
-
CSKArforever
- Контакти:
Като те бият два пъти някви покемони насред Варна, при положение, че разполагаш с по-добри играчи от тях, показва, че нещо не се справяш с треньорските си задачи. Вижда се, че повечето ни състезатели са по-страхливи от изгубено момиченце и нямат абсолютно никаква психика, което пречи много на постояноството и представянето им, но в такива ситуации и треньорът бърка някъде.
Да паднем от Полша, Италия, Словения - ок, приемаме, че просто са по-добри от нас и толкова. Тогава не можем да имаме големи претенции към треньора.
Но това, което се случва е абсолютен резил. И испанците и хърватите ще ги разказват тези победи на внуците си. Чак пък и гейм на 16 загубихме днес... Пламен ако е мъж, сам ще си тръгне след турнира. Знам, че проблемът не е само в него, но това представяне е прекалено.
Теди и Братоев... С цялото ми уважение към тях, но са изпята песен отдавна. Самият факт обаче, че единият е на 41 години, а другият е с шкембе като кебапчията на село и въпреки това и двамата все още са национали, показва колко слаби сме на техните позиции... По-скоро да започваме да налагаме Симеон Николов и някое либеро от юношеските формации, че мъка.
Надежда все пак има. 2ро място на европейското до 17г., 5то място на световното до 19г. и 3то място на световното до 21г.. Остава ни да се надяваме, че тези момчета ще се развият и волейболът ни няма да се превърне в поредният отборен спорт, където ни бие, който ни хване.
Да паднем от Полша, Италия, Словения - ок, приемаме, че просто са по-добри от нас и толкова. Тогава не можем да имаме големи претенции към треньора.
Но това, което се случва е абсолютен резил. И испанците и хърватите ще ги разказват тези победи на внуците си. Чак пък и гейм на 16 загубихме днес... Пламен ако е мъж, сам ще си тръгне след турнира. Знам, че проблемът не е само в него, но това представяне е прекалено.
Теди и Братоев... С цялото ми уважение към тях, но са изпята песен отдавна. Самият факт обаче, че единият е на 41 години, а другият е с шкембе като кебапчията на село и въпреки това и двамата все още са национали, показва колко слаби сме на техните позиции... По-скоро да започваме да налагаме Симеон Николов и някое либеро от юношеските формации, че мъка.
Надежда все пак има. 2ро място на европейското до 17г., 5то място на световното до 19г. и 3то място на световното до 21г.. Остава ни да се надяваме, че тези момчета ще се развият и волейболът ни няма да се превърне в поредният отборен спорт, където ни бие, който ни хване.
-
ReBorn1982
CSKArforever написа:. И испанците и хърватите ще ги разказват тези победи на внуците си.
Айде, айде .... Испания съм я гледал как става европейски шампион по волейбол, България не съм я виждал дори финал да играе ....
-
CSKArforever
- Контакти:
ReBorn1982 написа:CSKArforever написа:. И испанците и хърватите ще ги разказват тези победи на внуците си.
Айде, айде .... Испания съм я гледал как става европейски шампион по волейбол, България не съм я виждал дори финал да играе ....
Преди над 15 години и със съвсем различни играчи от тези.
На настоящият им състав, съставен от незнайници, това вероятно е най-престижната му победа.
П.С. Иначе наистина е брутален факта, че дори испанците, които никога не са се славели с волейбола си имат титла от европейското, а ние при всички силни поколения и велики играчи, които сме имали, винаги сме се дънили на полуфиналите и финалите