Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Някой спешно да даде съвет за пазарите за играчи на баскетбол - ''отнемания'' и ''откраднати топки'' дали е едно и също....просто по тоя начин е изписано в два различни сайта,а ако е така се оформя брутална арбитражна дупка 
mizantrop написа:Някой спешно да даде съвет за пазарите за играчи на баскетбол - ''отнемания'' и ''откраднати топки'' дали е едно и също....просто по тоя начин е изписано в два различни сайта,а ако е така се оформя брутална арбитражна дупка
Да
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Абе май не е така.......обърнах и двата сайта на английски - ''откраднати топки'' излезе turnovers,a в другия сайт turnovers са го превели като ''грешки'',а ''отнемания'' е различен пазар..отнемания излезе steals
Ще трябва да кешаутвам....но нищо не ми пречи друг път да залагам на английски,така няма как да се прецакам с тия допълнителни пазари...
Ще трябва да кешаутвам....но нищо не ми пречи друг път да залагам на английски,така няма как да се прецакам с тия допълнителни пазари...
mizantrop написа:Абе май не е така.......обърнах и двата сайта на английски - ''откраднати топки'' излезе turnovers,a в другия сайт turnovers са го превели като ''грешки'',а ''отнемания'' е различен пазар..отнемания излезе steals
Веднъж за сгрешен превод ми дадоха печалбата след като ги питах защо залога ми е губещ. Съвсем умишлено заложих, защото им видях грешката и залогът все щеше да е печеливш. Ще спечели ли в 12 рунда. Трябваше ще има ли нокаут
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Вече разгадах нещата,даже спечелих първата си дупка от тоя пазар.
Влязох на flashscore.bg,който е на български,после на flashscore.com - съответно на английски,сравних таблиците в ''статистика на играча'' - оказа се че turnovers на български е ''грешки''.
Влязох на flashscore.bg,който е на български,после на flashscore.com - съответно на английски,сравних таблиците в ''статистика на играча'' - оказа се че turnovers на български е ''грешки''.
-
jokercheto82
- Контакти:
Значи залагаш за грешки, а не са откраднати топки ?
Точно така.
В единия сайт ''грешки'',а в другия пазарът е ''откраднати топки'',но като кликнеш на фиша го изписва turnovers...
В единия сайт ''грешки'',а в другия пазарът е ''откраднати топки'',но като кликнеш на фиша го изписва turnovers...
-
jokercheto82
- Контакти:
Значи
Последна промяна от jokercheto82 на 31 авг 2023 18:17, променено общо 1 път.
Днеска супер - 2 от 4
Някой по-нагоре питаше за бонус спорт в бетано с 5 - те колонки,ще го има от петък.
Някой по-нагоре питаше за бонус спорт в бетано с 5 - те колонки,ще го има от петък.
Инбет щели да отварят физически пунктове.