Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ReBorn1982 » 23 авг 2023 16:42

ivan56 написа:Аз винаги съм се чудел, как можеш да четеш и търсиш такива новини за педали, либерали и тем подобни дивотии.
Трябва да си като оня идиот Карбовски, който обича да се "храни" с л@ната на хората и да се рови в тях.

Аз пък винаги съм се чудел защо трябва непрестанно да хленчите, че някой пишел нещо, което не ви харесва. Не може ли просто да подминеш, аз така правя, като не ми се чете нечий пост/ове, ами трябва да хленчиш "ама, другарко ..."

Ти, например, всеки пост за Русия ти е препълнен с омраза и обиди - орки, изроди и т.н., ама подминаваме, не пискаме всеки ден. :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 авг 2023 16:46

ReBorn1982 написа:
ivan56 написа:Аз винаги съм се чудел, как можеш да четеш и търсиш такива новини за педали, либерали и тем подобни дивотии.
Трябва да си като оня идиот Карбовски, който обича да се "храни" с л@ната на хората и да се рови в тях.

Аз пък винаги съм се чудел защо трябва непрестанно да хленчите, че някой пишел нещо, което не ви харесва. Не може ли просто да подминеш, аз така правя, като не ми се чете нечий пост/ове, ами трябва да хленчиш "ама, другарко ..."

Ти, например, всеки пост за Русия ти е препълнен с омраза и обиди - орки, изроди и т.н., ама подминаваме, не пискаме всеки ден. :lol:

Не отричам, ама поне е в темите. Вие осрахте всички теми с педали и прочие идиотщини.
И все още не мога да те настигна по обиди срещу руската кочина :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 23 авг 2023 17:01

ivan56 написа:Не отричам, ама поне е в темите.

Точно в момента оспамваш темата Политика България с простотии за Украйна и Русия. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 авг 2023 23:39

ReBorn1982 написа:
ivan56 написа:Не отричам, ама поне е в темите.

Точно в момента оспамваш темата Политика България с простотии за Украйна и Русия. :mrgreen: :mrgreen:

Е отговорих на "неутралният" Делянски.
Пропагандата ви трябва да бъде смазана :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 авг 2023 12:43

Изображение
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 24 авг 2023 14:24

pomiqrat написа:Изображение
:lol:
Диктаторчето още чака срива на долара и покачването на рублата.
Брей този БРИКС. Много е успешен и диктува световната икономика.
При нас има БРИНКС - тези прекарват много кешовица.
БРИКС може само да им завиждат :mrgreen:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 24 авг 2023 22:01

Браво на левскарите! Поздравления!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 авг 2023 22:06

Drunken_Master написа:Браво на левскарите! Поздравления!

Играха прилично, но се радват на Х все едно са взели ШЛ, малко унизителна работа... Селяниите с побоищата няма смисъл даже да се коментират.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 24 авг 2023 22:07

boabbb написа:
Drunken_Master написа:Браво на левскарите! Поздравления!

Играха прилично, но се радват на Х все едно са взели ШЛ, малко унизителна работа... Селяниите с побоищата няма смисъл даже да се коментират.

Не се обиждай, ама си гледай твоето отборче... Грандиозна селекция, топ нападател и какво? Взехте един дьомбел, дето имал болежки в колената, а уж бил голям голаджия. Пълен та*ак сте в момента! Миналата година "аха" да станете шампиони, ама в момента сте...

И кво стана с тоя пуст стадион? Поне това да направи ГГ...

От 2016-та не съм стъпвал на Армията...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 авг 2023 22:14

Не ни е за първи път да вземеме някой куц мангал :lol: За стадиона доколкото знам, се правят максимум спънки от всякакви институции, зелени и каквито се сетиш ... Made in BG.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”