ЛК: Левски - Шкупи (реванш) 03/08/23 - четвъртък от 20:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: ЛК: Левски - Шкупи (реванш) 03/08/23 - четвъртък от 20:00

Мнениеот tmanolov » 01 авг 2023 15:23

Blue_Blood84 написа:Ще пускат за сектор Г 1000 билети.

Все още има билети на стадиона - малко се виси в жегата, но има
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 авг 2023 15:23

realno написа:Едно тире разлика. :)

Брутален. ни моа се запра да се хиля :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 авг 2023 15:48

Като стана дума за евроизлъчванията ни по Припок ТВ, Прокобата и врякащите оранжеви чуролапци, незнайно защо наричани специалисти, напомням, че тази година европоходът почна с БТВ и Борето Касабов.
:arrow: Няма какво да се обърка, да треперят! 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 01 авг 2023 15:53

Някаква буря в чаша с вода , тая драма с билетите.
Отворил сутринта някой Евентим , видял че има само ВИП и си казал - Лелеееее свършиха.
Не , билети си има. Дори се продават на 2 опашки. Магазина и фургона зад паметника на Гунди.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 01 авг 2023 15:59

Опитай..............
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 авг 2023 16:01

LoveAndPeace написа:Някаква буря в чаша с вода , тая драма с билетите.
Отворил сутринта някой Евентим , видял че има само ВИП и си казал - Лелеееее свършиха.
Не , билети си има. Дори се продават на 2 опашки. Магазина и фургона зад паметника на Гунди.

И миналата година беше така - просто рАководството продължава тъпо да разпределя билетите - половината в евентим, другата на каси. Много ясно, че в Евентим ще свършат за 0 бройки, а на касата ще има. И всъшност в Евентим бяха по-гадните места, на каса са по-добрите - пак парадокс
Непринуден написа:

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 01 авг 2023 16:20

Що не играли на В.Левски?!Въпроса е,къде бях те в неделя вечер,с/у Локото?!
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 01 авг 2023 16:21

tmanolov написа:

И миналата година беше така - просто рАководството продължава тъпо да разпределя билетите - половината в евентим, другата на каси. Много ясно, че в Евентим ще свършат за 0 бройки, а на касата ще има. И всъшност в Евентим бяха по-гадните места, на каса са по-добрите - пак парадокс

Далеч съм от мисълта да защитавам ръководството (Сираков - ВЪН) , но в случая са взели правилно за мен решение.
На Евентим са дали абсолютния минимум , който трябва да им дадат по договор.
Всичко друго е налично по касите.
Ако не се лъжа на Евентим таксата е около 1,20 - 1,40 лв на билет. Отделно и другия кърлеж Палмс бет с 10те си процента.
Неприятно е за феновете от провинцията обаче.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 авг 2023 16:33

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:

Далеч съм от мисълта да защитавам ръководството (Сираков - ВЪН) , но в случая са взели правилно за мен решение.
На Евентим са дали абсолютния минимум , който трябва да им дадат по договор.
Всичко друго е налично по касите.
Ако не се лъжа на Евентим таксата е около 1,20 - 1,40 лв на билет. Отделно и другия кърлеж Палмс бет с 10те си процента.
Неприятно е за феновете от провинцията обаче.

Ба, що пък да е лесно с 3 клика, като може да е трудно - 1 час на слънце :lol: Кажи честни, че левче-билетче е проблемът! Ми те половината фенове, които ще са на мача, ще са от провинцията - кво, не са ли хора? те не могат да идват за всеки мач, ерго този мач им е мачът и ти им го правиш максимално трудно. А и всички бачкаме и не всеки е диванно айчи с хоумофис, дето може да си загуби 2 часа в работно време, за да си купи билет.

Но, както казах, на нас приходи не ни трябват - и миналата година изпуснаха над половин милион с двата мача с харпуните и паяците, и тази вървят в същата посока. Да не говорим, че тези билети следваше да ги пуснат още миналата седмица, преди мача със севернофиромците, щото при резултат 2:0, а не 0:2, кво ли щеше да е? Абе аматьори с претенциЙ
Непринуден написа:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 авг 2023 17:44

Така, така.... Културно ви моля да не разводнявате темата.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”