Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
dunav84dunav
- Контакти:
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Sbobet и pinnacle са ясни, че не лимитират, но пък тях не мога да ги хвана на нищо. Софт букита са необходими, които да търпят на бой.
Брей, какво става в тоя Инбет, бре? Всеки ден поне по един арбитраж пускат и то не е нужно да ровиш толкова, хората ти избождат очите с него още на заглавната страница. 
Толкова е хубаво, че чак ме е страх да се зарадвам.
Междувременно реших да изнаглея и питах букмейкъри, които лани ми орязаха бонусите, дали ако депозирам, ще ми ги върнат. Курац, разбира се.
Толкова е хубаво, че чак ме е страх да се зарадвам.
Междувременно реших да изнаглея и питах букмейкъри, които лани ми орязаха бонусите, дали ако депозирам, ще ми ги върнат. Курац, разбира се.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
-
dunav84dunav
- Контакти:
Дръпни им 700-800лв само на бустове и ще ходиш до общината 
dunav84dunav написа:Дръпни им 700-800лв само на бустове и ще ходиш до общината
Е, аз гледам да не съм хептен нагъл, за да не ме кръцнат. По 50-60 пари разпределени равномерно, за 6-10 лева печалбичка, понякога има и малко повече. Сърбят ме ръцете да почна с по 400-500 лева, но се боя да не ме резнат срочно. По мъничко, да капе, но постоянно.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Някой има ли достъп до бонусите на 8888....гледах събота и неделя че дават 100 % фрийбет при непечеливш залог,но тъй като съм с орязани бонуси,не мога да прочета текста,да видя сумата,не ми се отваря.
-
jokercheto82
- Контакти:
Ако е било за миналата седмица вече го няма. И аз съм без бонуси, но гледам какво предлагат без да съм си влязал в профила.
-
jokercheto82
- Контакти:
Иначе букита има много и най разнообразни, вече всичко е строго индивидуално какво и как играеш.
-
dunav84dunav
- Контакти:
Някой има ли вече тегления от елитбет? Какво искат за верификация и бързо ли лимитират?
-
jokercheto82
- Контакти:
2 пъти теглих вече, досега само лична карта са искали, но не играя много там.
Бетаното тъкмо ''влязоха в пътя'',и пак почнаха да въртят номера......три седмици поред дадоха за ШЛ и ефбет лига 100 % фрийбет до 20 лв при губещ залог,днес пак се върнаха на 50 %.....тоест 10 лв безплатен при 20 лв губещ залог....