Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bobonikolov
Re: Тема за политика - България
Днес Вгъзраждане, които иначе не били руснаци достигнаха нови идиотски висини. На заседанието на парламентарната комисия, на която се обсъждаше предложението да се дадат 100-те БТР на Украйна отявления “специалист” Николай Дренчев изригна с поредното си умопомрачително творение да сме дали БТР-ите на Русия за да свършела войната по-бързо. После изтипоса най-нагла лъжа, че на България не са били предлагани 200 милиона за заместващо въоръжение през декември от САЩ и това били класифицирана информация, при което Ивайло Мирчев от ПП/ДБ не издържа и му каза, че за разлика от Възраждане, които са свикнали да лъжат той не лъже и му показа на лаптопа си официален отговор на МО към вестник 24 часа, където е подробно обяснено точно това, при което “умника” Дренчев млъкна. Този е истинска карикатура….
Thsmith написа:bubka написа:Thsmith написа:bubka написа:Thsmith написа:Резидента е най-неадекватния от всички, включително и най-неадекватния смешник, който някога е заемал длъжността на президент.
Най-неадекватния, пък само 100-тина души протест.
И? Някой трябва да ходи да скача и да чака от него морал и да си подаде оставката ли? Или да иска импийчмънт и да докараме онази коза, която коленичеше пред попчето кгб-ист? Нещо ми бяха логиката от това.
Не, просто, ако е най-неадекватният евър, това би трябвало да направи впечатление в по-голяма група хора дотолкова, че изражението в числеността на протест срещу него да е по-голямо. Да, хората са овце, но все пак.
Протестираш, когато има някакъв смисъл. Не просто за да се разходиш по площада.
Аз съм жив пример. Ненавиждам този резидент, никога не съм гласувал за него, но не бих отишъл да протестирам за да искам да го сменя с дебеланата на бсп.
Според мен проектираш собствените си възгледи върху това как би трябвало да реагира масата от хората, което по принцип не е много удачно.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
https://www.dnevnik.bg/politika/2023/07/21/4510045_upravliavashtite_i_dps_othvurliha_izslushvane_na/
Тройната коалиция ДПС, ГЕРБ и ПП-ДБ отново ан блок .....
-------------------------------------------------------------------------------
Прекрасните либерастки "закони" .....
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/14948512
Циганина 2 пъти досега са го хващали, че кара без книжка (то повечето цигани така карат, те нямат шофьорски книжки) и ...... само са му съставяли акт. На третия път, разбира се, той убива човек ......
Тройната коалиция ДПС, ГЕРБ и ПП-ДБ отново ан блок .....
-------------------------------------------------------------------------------
Прекрасните либерастки "закони" .....
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/14948512
Циганина 2 пъти досега са го хващали, че кара без книжка (то повечето цигани така карат, те нямат шофьорски книжки) и ...... само са му съставяли акт. На третия път, разбира се, той убива човек ......
bubka написа:Thsmith написа:bubka написа:Thsmith написа:bubka написа:Thsmith написа:Резидента е най-неадекватния от всички, включително и най-неадекватния смешник, който някога е заемал длъжността на президент.
Най-неадекватния, пък само 100-тина души протест.
И? Някой трябва да ходи да скача и да чака от него морал и да си подаде оставката ли? Или да иска импийчмънт и да докараме онази коза, която коленичеше пред попчето кгб-ист? Нещо ми бяха логиката от това.
Не, просто, ако е най-неадекватният евър, това би трябвало да направи впечатление в по-голяма група хора дотолкова, че изражението в числеността на протест срещу него да е по-голямо. Да, хората са овце, но все пак.
Протестираш, когато има някакъв смисъл. Не просто за да се разходиш по площада.
Аз съм жив пример. Ненавиждам този резидент, никога не съм гласувал за него, но не бих отишъл да протестирам за да искам да го сменя с дебеланата на бсп.
Според мен проектираш собствените си възгледи върху това как би трябвало да реагира масата от хората, което по принцип не е много удачно.
Може в някаква степен да е така. Аз като цяло се интересувам от мнението на подобни хора, а не на някой несретник, който може да спи по палатки и площади с месеци. Не вярвам и в това, че такива хора свалят правителства и изобщо някой се вълнува сериозно от мнението им. Като цяло, българина в голямата си част е склонен да изрази недоволство само при финансови стресори или някоя твърде голяма наглост тип Пеевски/данс. Другото го отминава и не му прави сериозно впечатление, не му отдава значение.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Като цяло, българина в голямата си част е склонен да изрази недоволство само при финансови стресори или някоя твърде голяма наглост тип Пеевски/данс. Другото го отминава и не му прави сериозно впечатление, не му отдава значение.
Да, така е. Много сме зле като цяло. Отделно някой като си избере партия и го прихваща фенство тип Левски/ЦСКА. Идентифицира егото си с нея без грам рационално мислене, независимо какви очевидни поразии правят избраниците му. Крещящ пример за това са ППДБ сектантите, които бях излъгани за всичко от политиците им, бяха пристъпени абсолютно всички принципи, на които изградиха кампанията си, но за сектантите това така и не е проблем. Ако утре лидерите им кажат да обичат Путин, те ще го обичат и то искрено!!!Абсолютно съм сигурен в последото твърдение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bobonikolov написа:Днес Вгъзраждане, които иначе не били руснаци достигнаха нови идиотски висини. На заседанието на парламентарната комисия, на която се обсъждаше предложението да се дадат 100-те БТР на Украйна отявления “специалист” Николай Дренчев изригна с поредното си умопомрачително творение да сме дали БТР-ите на Русия за да свършела войната по-бързо. После изтипоса най-нагла лъжа, че на България не са били предлагани 200 милиона за заместващо въоръжение през декември от САЩ и това били класифицирана информация, при което Ивайло Мирчев от ПП/ДБ не издържа и му каза, че за разлика от Възраждане, които са свикнали да лъжат той не лъже и му показа на лаптопа си официален отговор на МО към вестник 24 часа, където е подробно обяснено точно това, при което “умника” Дренчев млъкна. Този е истинска карикатура….
Напълно съм съгласен с теб,че от ппдб винаги говорят истината!
https://www.facebook.com/reel/107176829121278
bubka написа:Thsmith написа:Като цяло, българина в голямата си част е склонен да изрази недоволство само при финансови стресори или някоя твърде голяма наглост тип Пеевски/данс. Другото го отминава и не му прави сериозно впечатление, не му отдава значение.
Да, така е. Много сме зле като цяло. Отделно някой като си избере партия и го прихваща фенство тип Левски/ЦСКА. Идентифицира егото си с нея без грам рационално мислене, независимо какви очевидни поразии правят избраниците му. Крещящ пример за това са ППДБ сектантите, които бях излъгани за всичко от политиците им, бяха пристъпени абсолютно всички принципи, на които изградиха кампанията си, но за сектантите това така и не е проблем. Ако утре лидерите им кажат да обичат Путин, те ще го обичат и то искрено!!!Абсолютно съм сигурен в последото твърдение.
Moже да го има този момент. Аз заради това не гласувам в момента. Имам някакви виждания и те не се променят каквото и да става. Няма партия, която да ги покрива и аз съм пас.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
От Галъп:
Милото ни правителство, разбира се, работи точно на обратно на желанията на болшинството от хората ..... щото служи не на тях, а на едно посолство.
71,9% са против България да бърза с въвеждането на единната валута. От "Галъп интернешънъл болкан" обясняват, че подобни данни са очаквани на фона на досегашната изследователска практика и те показват необходимостта от решително по-активна информационна и убеждаваща кампания.
20,0% са "за" засилване на военна помощ към Украйна, "против" са 78,1%.
Милото ни правителство, разбира се, работи точно на обратно на желанията на болшинството от хората ..... щото служи не на тях, а на едно посолство.
- delqnski47
- Контакти:
Thsmith написа:bubka написа:Thsmith написа:Като цяло, българина в голямата си част е склонен да изрази недоволство само при финансови стресори или някоя твърде голяма наглост тип Пеевски/данс. Другото го отминава и не му прави сериозно впечатление, не му отдава значение.
Moже да го има този момент. Аз заради това не гласувам в момента. Имам някакви виждания и те не се променят каквото и да става. Няма партия, която да ги покрива и аз съм пас.
Не на зелени енергии и по малко държавни предприятия?
Има такава партия, но просто не си добре информиран. Даже преди 2 години имахме възможността да имаме такъв човек премиер твърдо защитавайки тези точки, но не му позволиха.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Thsmith написа:bubka написа:Thsmith написа:Като цяло, българина в голямата си част е склонен да изрази недоволство само при финансови стресори или някоя твърде голяма наглост тип Пеевски/данс. Другото го отминава и не му прави сериозно впечатление, не му отдава значение.
Не на зелени енергии и по малко държавни предприятия?
Има такава партия, но просто не си добре информиран. Даже преди 2 години имахме възможността да имаме такъв човек премиер твърдо защитавайки тези точки, но не му позволиха.
Малка и НЕсоциална държава. И без популистко биене на тъпана, а практични действия.
И да ме извиняваш, но е смешно изобщо да намекваш за чалгаря или мутрата плагиат.
* И аз не съм против зелените енергии. Аз съм против всичко, което изкривява пазарния принцип като оскъпява едно за да бъде лансирано друго.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]