peliforewer написа:ChuckNorris написа:damyanov1963 написа:
Те пускат снимки на Герена по време на загрявката. Сериозно, знам поне един такъв случай, на който след това стадиона беше почти пълен, даже мога да кажа и на кой мач - с Ботев Пд беше.
peliforewer го мъчат тежки комплекси, язък че е човек на възраст при която трябва да е разбрал, че заяждането и търсенето на конфронтация е чиста загуба на време, която освен да ти хаби нервите и да ти печели презрението на околните не ти носи нищо друго. За негово съжаление е достатъчно интелигентен, за да разбира на какъв Франкенщайн, на какъв измислен и смешен "отбор" е фен, като е избрал да припознае, избрал е да се прави на такъв какъвто не е - фен на Литекс
И какво му остава. Заяждането с феновете на друг отбор и типичната българска черта да гледа в чуждата паница, а не в своята. Да, може би е тежко да си изкривиш душата и да станеш фен на един преименуван селски отбор ръководен от едни от най-отявлените изедници на България, но каквото си направиш сам, никой не може да ти го направи.
Тази снимка е след последният съдийски сигнал, препратката ми не е до това колко е била публиката, а защо е толкова в 95-тата минута.А това, че феновете не са били според очакванията сподели и Томислав в Бутонките.Да Ви успокоя, най-добре публиката я брои моят добър колега Блатер.Норис, на ЦСКА не му беше дадено време за да се спаси от фалит, от БФС,от НАП не ни дундуркаха три-четири години под условие, а веднага ни посякоха.Нашата кампания с акциите събра два пъти повече пари от вашата, а това, че за три години спонсорирахте Левски с няколко милиона лева се дължи колкото от любов, толкова и от това да покажете пред феновете на ЦСКА, че сте нещо повече от нас.Ами не сте, ако се съдеше с еднакъв аршин за ЦСКА и Левски, сините също трябваше да минат през В група.Моето поколение сме свикнали да се закачаме, да спорим добронамерено, а думи като злоба, презрение са ми чужди когато се отнасят за футбол.Вие сега сте готови да се хванете за всеки чичко Паричко който има шанс да дава пари за Левски, пресен е примерът със слуха за един турчин и с какви хвалби го засипахте
, а изкарвате Гриша Ганчев за най-лошият човек в България.За Вас е такъв защото дава пари за ЦСКА, а че е човекът дал може би най-много пари за българският спорт за Вас не е от значение, Вие сте му прочели присъдата, българският съд пасти да яде, Трибуналът сте Вие
.
Жалко, че си човек на възраст, а пишеш подобни глупости. ГГ и тези зад него откраднаха милиарди, той ми говори че бил дал пари за спорта. Ти си олицетворение на фена на ЦСКА. Няма какво повече да кажа. Назад да тичам няма да ме стигнеш нито нито по интелект нито по разум. 90% сте такива припозналите и си заслужихте да ви убият отбора. Лошото е, че българското общество се напълни с хора като теб (с такова мислене) и затова ще ни крадат, шибат и гаврят с нас Тикви, Пеевски, дпс, Кирчо, Асенчо и всички други слуги на джендърския западен свят, който умира с всеки изминал ден.