Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
По-голямо дъно от Раев и господарите му и основни работодатели на цялото му семейство- палмс бет- няма.
mikata написа:Сираков си е партия с човека от Микре.
А добър ден :) макар, че уговорки за "дай ми, на ти" между двата клуба никога не е имало и никога няма да има!
Всичко е в краката на играчите ни. Те не вземат ли тези два мача, титла не ни трябва!
Реално вие и числото сте взели 10 точки от Лудогорец, а ние от 3 мача само една!
Да не говорим, че статистката ни с тях е плачевна за първенство.
С оглед мачовете и на трите отбора, най-логично е Лудогорец да стане шампион, защото не вярвам да ви бием в последният мач! Историята го е доказала не един път, а многократно досега!!!
Когато трябва да се бие Левски на всяка цена, се получава точно обратното!
Teo написа:mikata написа:Сираков си е партия с човека от Микре.
А добър ден :)
Всичко е в краката на играчите ни. Те не вземат ли тези два мача, титла не ни трябва!
Реално Вие и числото сте взели 10 точки от Лудогорец, а ние от 3 мача само една!
Повече няма какво да говорим!
Алеле, Тео, жив ли си бре? Какво ти става, поумнял ми се виждаш? Ако на вас ви трябва последния мач с нас, ще си го вземете - гаранция-Франция. Големият въпрос сега е дали цеката наистина ви е сателит. Според мен - да, и ако съм прав, титлата ви е 100% капарирана. За благодарност ниският господин ще уреди "собственика" ни с няколко игри на масите в Уинбет, а за да не пискат феновете, корпулентния бат венци ще легне в баража - даже, ако е пич, директно няма да се класира за него :) - това последното е за вевеве.насо-и-запада-нямат-един-и-същ-господар-от-банкя.цом :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
niki87 написа:По-голямо дъно от Раев и господарите му и основни работодатели на цялото му семейство- палмс бет- няма.
Но нека не забравяме да им благодарим :) Апропо, никой не задава въпроса откъде пари за заплатите в последните 2 месеца при нас, като нито правим някаква извънемна посещаемост на мачове, нито има фен артикули и дарения, а за капак и благодарствени декларации няма. Мистерия?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Teo написа:mikata написа:Сираков си е партия с човека от Микре.
А добър ден :)
Реално Вие и числото сте взели 10 точки от Лудогорец, а ние от 3 мача само една!
Повече няма какво да говорим!
Алеле, Тео, жив ли си бре? Какво ти става, поумнял ми се виждаш? Ако на вас ви трябва последния мач с нас, ще си го вземете - гаранция-Франция. Големият въпрос сега е дали цеката наистина ви е сателит. Според мен - да, и ако съм прав, титлата ви е 100% капарирана. За благодарност ниският господин ще уреди "собственика" ни с няколко игри на масите в Уинбет, а за да не пискат феновете, корпулентния бат венци ще легне в баража - даже, ако е пич, директно няма да се класира за него :) - това последното е за вевеве.насо-и-запада-нямат-един-и-същ-господар-от-банкя.цом :)
ЦСКА няма да бие Левски в последният мач! Гаранция!!! След 1 седмица пак ще си говорим. Този филм съм го гледал многократно. Надявам само на едно - да бием числото в събота и вие Лудогорец, всичко друго прави Лудогорец шампион! Това си е моето виждане за нещата. Казал съм го много пъти, отбора които вземе титлата на Лудогорец, този отбор ще спре да съществува! Там няма ли титла, те са никой! За 11 години, цяло поколение деца израснаха с тях и пак нямат фенове, няма и да имат! Там се прави всичко напук на всичко антифутболно. Тъпо е, че вие не сте на наше място да усетите как стоят нещата. Пожелавам ви го другата година с вас да се борим кой да е шампион, както в доброто старо време.
Помня Миньор които изплеснаха с юношите 2012 година и отнесоха 7-ца от Делиормана, после скочиха на смърт в перник срещу нас. Другата година също помня как Домуса даде над 2 милиона отбора премия на дебелия, Славия да ви скочи на смърт... те нещата не са се променили. Лудогорец нямат една честно спечелена титла с футболни качества и достойнство! И всяка титла мога да ги оборя как я спечелиха по мръсният начин...
Последна промяна от Teo на 29 май 2023 15:16, променено общо 4 пъти.
Ще го гледаме, Тео - аз пък ти казвам, че трябва ли ви този мач (а почти сигурно ще ви трябва), ние ще си паднем като пичове. Зависимостите са голяма сила в Бг :(
Непринуден написа:
- MASTER_COOL
- Контакти:
Имаме голям шанс да станем шампиони, ако Левски бие Лудогорец ! В противен случаи - не повече от 20 %
Истината е, че срещу Левски с тези ви изпълнители и схема на игра и 10 дни да играем с/у вас - гол няма да вкараме от игрова ситуация, хванали сте ни цаката и при статичните.
Прогнозирам 2 победи за Левски в оставащите ви 2 мача. Ако бием числовата комбинация - сме шампиони
Истината е, че срещу Левски с тези ви изпълнители и схема на игра и 10 дни да играем с/у вас - гол няма да вкараме от игрова ситуация, хванали сте ни цаката и при статичните.
Прогнозирам 2 победи за Левски в оставащите ви 2 мача. Ако бием числовата комбинация - сме шампиони
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
tmanolov написа:Ще го гледаме, Тео - аз пък ти казвам, че трябва ли ви този мач (а почти сигурно ще ви трябва), ние ще си паднем като пичове. Зависимостите са голяма сила в Бг :(
Вие играете силно срещу тях, а те са отбор на центрирания от тъпака Десподов и наистина качествения нападател Игор Тиаго, които трябва да е ненормален, че да остане след края на сезона при тях. Този за мене е един от най-качествените играчи въобще играли в нашето първенство.
MASTER_COOL написа:Имаме голям шанс да станем шампиони, ако Левски бие Лудогорец ! В противен случаи - не повече от 20 %
Ние Левски с този състав изграден от Мъри, още 10 мача няма ги бием. За това надеждата е само те да бият и ние числото. Друг вариант няма.
Teo написа:....
ЦСКА няма да бие Левски в последният мач! ...
Да, защото ЦСКА умря на 09.09.2016!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс