Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 29 май 2023 09:48

ugly bug написа:Сега дилемата пред Подуене е дали да вземат скромна но сигурна сума от Караманджук и да се нагъзят, или ще са алчни за "дебели" евро пари които изобщо не са сигурни защото там дебнат Прокобата, Бат Венз и Хасан Чинчири.

След вчерашния мач и имайки из на в пред и зад вид, че числото имат протоколен мач с Локо Пд, водят ни с 1 точка и имат предимство в преките двубои, то единственият ни шанс за трето място е две победи в следващите 2 кръга, което е не утопия, ми не знам какво. Така че "собственикът" ни ще полегне в Разград, освен ако невисокия господин ударно не му напомни за приятелството им и не утрои поне мизата. За последния кръг е ясно - ако на тирето му трябва победа, ние ще му я осигурим, достатъчно е само аулинчо да играе - справка последния ни мач с тирето, където "случайно" държа топката 5 минути, да не би някое бразилче, дето не е в заверата, да вземе да я бие и да вкара.

Т.е. титлата на 99% е в Ловеч вече - и цеката, и ние ще легнем, освен ако делиорманци не извадят наистина сериозни пачки, щото и ние, и цеката спокойно можем да бием тирето (дори и с физкултурник като Топчо), да не говорим, че ако се играе честно, тирето нито на нас, нито на числото могат да вкарат гол. Ма тук е така
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 29 май 2023 09:49

Това с програмата го дъвкахме отдавна. За да има някаква положителна промяна в българският футбол, трябва час по-скоро Перуката да бъде изчегъртан заедно с всички порочни практики.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 29 май 2023 09:50

1914.1902 написа:
dedko2022 написа:
1914.1902 написа:Никой не ти е искал мнението, както и преди 2 дена на един потребител, след като конкретно се обръщам към Пели, с когото най-често обсъждаме някои неща.

Когато искаш да си обсъждаш нещо конкретно с някой, си пишете на лично, когато си си позволил да споделиш публично душевните си терзания и си намесил ЦСКА и феновете му не ми е необходимо твоето позволение са си кажа мнението! Капиш? Пази си нервите, както обича да се изразява един Неутрален.

Няма как да ми кажеш какво да правя и къде да цитирам някой. Аз изобщо не съм изнервен, а по-скоро ти изглеждаш такъв.

В такъв случай не казвай на другите какво и кога да пишат.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 май 2023 09:57

1914.1902 написа:
peliforewer написа:Някои май не са спали, ами респект към футболистите на числото, жалък и смешен Георги Гинчев.Сега ще е интересно в събота на Армията, очаквам да се вземат всички мерки от ОПГ-то. Драганов или Чинков ще са килърите, видя се, че по-младите издишат.Желая Ви една прекрасна седмица, четох, че искате първенство като в Германия, ето Ви го, ЗАЩО ЛИ НЕ СЕ РАДВАТЕ.

Не те ли е срам да говориш за ОПГ? Ако имаше нещо такова Лудогорец щеше да е шампион през март. Не знам как не ви омръзна да повтаряте едни и същи опорки толкова много време, а в същото време да не сте познали нищо. Смешно е! То не бяха сателити, Караманджуци, съдии, ОПГ, уговорки, размяна на победи, куфарчета, БФС и т.н.

Не може така, защото насреща им е друго ОПГ със същите методи

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 29 май 2023 09:57

W84me написа:Дали поне последните 2 кръга мачовете със значение ще се играят по едно и също време? Мисля, че няма първенство, където последните кръгове да се играят по различно време, камо ли в 3 различни дни.

В третата плейофна група не ги ли направиха така, тъй като стана голяма интрига?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 29 май 2023 09:58

Сега проверих:

XXXIV кръг

31 май 2023 г., сряда, 19:00 ч:
Спартак 1918 (Варна) - Септември (София) - /пряко по Диема спорт 3/
Ботев (Враца) - Хебър 1918 (Пазарджик) - /пряко по Диема спорт/
Берое (Стара Загора) - Пирин (Благоевград) - /пряко по Диема спорт 2/

XXXV кръг

5 юни 2023 г., понеделник, 18:30 ч:
Пирин (Благоевград) - Спартак 1918 (Варна) - /пряко по Диема спорт 3/
Хебър 1918 (Пазарджик) - Берое (Стара Загора) - /пряко по Диема спорт/
Септември (София) - Ботев (Враца) - /пряко по Диема спорт 2/

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 май 2023 10:15

1914.1902 написа:от gihuelo » 08 май 2023 18:26

gihuelo написа:
Ти беше сигурен че ще станем шампиони :) Не ти вярваме вече !

Обаче днес никой от gihuelo, DoSomethingDifferent и Ozzimozzi не ме питат нищо, макар до преди няколко дни да не спираха да ми повтарят за прогнозата в негативен смисъл, даже по-точно ''прогнозата'', нали Оци. Изобщо не е коректно!

Ако станем шампиони ще ти се извиня и ще ти стисна ръката !
Имам огромни съмнения че това ще стане.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 29 май 2023 10:17

W84me написа:Дали поне последните 2 кръга мачовете със значение ще се играят по едно и също време? Мисля, че няма първенство, където последните кръгове да се играят по различно време, камо ли в 3 различни дни.

Как пък изведнъж се сети за програмата, ами в цяла Европа само последния кръг се играе по едно и също време.Мачът Лудогорец-Левски ще се играе след ЦСКА - 1948 така, че вашите два отбора са облагодетелствани.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
luchoni
Контакти:

Мнениеот luchoni » 29 май 2023 10:22

До вчера червените говореха за уговорки и даване на мачове днес вече сините почнаха с пълна сила да говорят същото. БГ футбола в пълния си блясък.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 29 май 2023 11:19

Хора, припоците от години не си пият хапчетата за шизофренията. Те са най-подпираният отбор откакто се създаде тоя Литекс-Етрополе-София. Специално заради тях се създаде и Първа лига, за да вкарат тоя отбор фантом. Кабаков от както е в съдийството винаги се е клел във вярност към Гриша Ганчев. Това е едно жалко подобие на човек, подобно на господаря си от Микре.

Че Домуса е измамник и крадец, това е вярно. Че съдиите свирят редовно срещу Левски, когато се изправи срещу Лудогорец, също е вярно, но още по-вярно е, че на армията зелените няма шанс да получат съдийска подкрепа, за разлика от такава на Георги Аспарухов. Това говори достатъчно.

Тия дузпи, за които реват шизофрениците, са все ситуации, които я се свирят по света, я не. А техните вулгарни нарушения обикновено завършват и с червен картон. Не може вратар да хване играч за крака, който е сам на празна врата и това да не е дузпа с червен картон.

Преди години, когато криминално проявеното лице Каранга се подвизаваше в Микренската гордост, имаше няколко подобни ситуации на мач между ЦСКА-София и Лудогорец. Тогава пак свири Кабаков и не даде нито една дузпа за гостите. Това е правило. Дори е изключително изненадващо, че Левски получи такава, но роба на Микре - Ивелин Куция съвсем умешлено я изпусна. Тоя може да е юноша на Левски, но винаги ще си остане роб на госпадаря си Гриша Ганчев.

Върни се в “Левски”