peliforewer написа:miro_rz написа:peliforewer написа:miro_rz написа:k20dan4o написа:Смеете се вие, ама яз като отида на мач - не ме вали, седалката ми изчистили, кетъринг си имам на 10 метра, тоалетните чисти, не чакам на опашка...културна работа. И като свърши мача, точно за 5 минути съм си у нас и съм си отворил биричка, даже хващам интервютата на треньорите.
Аз не видях някой коментира задържаните червени хулигани с дрога!?
Много слабо представяне на службите на Домусчиев, хванали от 2500 фена един с 0,6г канабис и той даже не е от София ами от Генерал Тошево.Ами да бяха претарашили едно начално училище в Разград и щяха да намерят с пъти повече дрога.Слабо представяне на червените фенове, направо разбиха твърденията на един от форума, че цесекарите били наркомани.Забравил си да споменеш и за тримата арестувани дето псували пред магазин от известна търговска марка, ами те ако ни арестуват всички дето като видим цените и псуваме, то свободни граждани няма да останат.Заключението ми е , че някой не можа да оправдае парите на Спонсора си.
Много умно, в начално училище щяло да има повече наркотици!?
Това ли успя да измислиш? Не ти приляга на годините!!!
0,6г канабис направо е колосално количество дрога намерена в агитката на ЦСКА, не разбираш ли , че малко ставаш смешен. В училищата няма ли амфетамини, канабис, че и други субстанции и то много повече.Като съм на години и да ти ръкопляскам на глупостите ли.
Кажи ми къде в начално училище има дрога, кой от втори или трети клас ще друса!?
А ти мислиш ли, че всеки е проверяван? Как когато е забраенено да се внасят шишета пак се хвърляха такива, не едно или две!? Или си ги врете в гъзовете и така! Факлите?