Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот miro_rz » 23 май 2023 14:06

peliforewer написа:
miro_rz написа:
peliforewer написа:
miro_rz написа:
k20dan4o написа:Смеете се вие, ама яз като отида на мач - не ме вали, седалката ми изчистили, кетъринг си имам на 10 метра, тоалетните чисти, не чакам на опашка...културна работа. И като свърши мача, точно за 5 минути съм си у нас и съм си отворил биричка, даже хващам интервютата на треньорите.

Аз не видях някой коментира задържаните червени хулигани с дрога!?

Много слабо представяне на службите на Домусчиев, хванали от 2500 фена един с 0,6г канабис и той даже не е от София ами от Генерал Тошево.Ами да бяха претарашили едно начално училище в Разград и щяха да намерят с пъти повече дрога.Слабо представяне на червените фенове, направо разбиха твърденията на един от форума, че цесекарите били наркомани.Забравил си да споменеш и за тримата арестувани дето псували пред магазин от известна търговска марка, ами те ако ни арестуват всички дето като видим цените и псуваме, то свободни граждани няма да останат.Заключението ми е , че някой не можа да оправдае парите на Спонсора си.

Много умно, в начално училище щяло да има повече наркотици!?
Това ли успя да измислиш? Не ти приляга на годините!!!

0,6г канабис направо е колосално количество дрога намерена в агитката на ЦСКА, не разбираш ли , че малко ставаш смешен. В училищата няма ли амфетамини, канабис, че и други субстанции и то много повече.Като съм на години и да ти ръкопляскам на глупостите ли.

Кажи ми къде в начално училище има дрога, кой от втори или трети клас ще друса!?
А ти мислиш ли, че всеки е проверяван? Как когато е забраенено да се внасят шишета пак се хвърляха такива, не едно или две!? Или си ги врете в гъзовете и така! Факлите?
Изображение

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 23 май 2023 14:24

dedko2022 написа:
k20dan4o написа:Смеете се вие, ама яз като отида на мач - не ме вали, седалката ми изчистили, кетъринг си имам на 10 метра, тоалетните чисти, не чакам на опашка...културна работа. И като свърши мача, точно за 5 минути съм си у нас и съм си отворил биричка, даже хващам интервютата на треньорите.

Супер е това, но защо въпреки всичко не ходите на мач и защо на стадиона ви се чуват предимно гостуващите агитки?

Много са причините, но най вече града много намаля, а и хората обедняха.
Виждам че го има и пренасищането от тези 11 поред титли и много хора вече предпочитат да го гледат пред телевизора.
Далече сме от футболни градове като Пловдив, СЗ или Търново, по скоро сме на нивото на Ловеч. Няма ги вече и организираните фенове, затова и ги няма по гостуванията.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 май 2023 14:25

Началните училища не са ли до 8-и клас, а доколкото знам всички фенове на ЦСКА са щателно претърсвани преди да влезнат на стадиона.Ако не беше го написал с такъв апломб това за намерената дрога във феновете на ЦСКА нямаше да отговаря, но като знам колко хора има тук които само чакат да се напише нещо срещу ЦСКА и да го повтарят с години реших, че е добре да внеса яснота.А на теб и на оня който на всяка втора дума обижда феновете на ЦСКА, че сме били наркомани ще кажа, че в един фенклуб на друг отбор намериха депо за наркоразпространение.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 23 май 2023 14:31

k20dan4o написа:
dedko2022 написа:

Супер е това, но защо въпреки всичко не ходите на мач и защо на стадиона ви се чуват предимно гостуващите агитки?

Виждам че го има и пренасищането от тези 11 поред титли и много хора вече предпочитат да го гледат пред телевизора.
Далече сме от футболни градове като Пловдив, СЗ или Търново, по скоро сме на нивото на Ловеч. Няма ги вече и организираните фенове, затова и ги няма по гостуванията.

През тези вече 12 години не си спомням да е имало много моменти с по-голяма посещаемост. Показателни са гостуванията ви. Утре на Националният стадион ще бъде тъжна гледка. Това с пренасищането не е сериозно.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 23 май 2023 15:05

Може да изпише хиляди глупости, но не може да влезе и прочете какво е начално, основно и гимназиално образование!
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 май 2023 15:07

k20dan4o написа:
dedko2022 написа:

Без да те лаская, но си може би най-точния фен на Лудогорец във форума.Поставям се на мястото на фен на Лудогорец и се запитвам защо не бих отишъл на стадиона в Разград.Това, че града е малък не мога да го приема, от Разград и близките села да не могат да се съберат 2-3 хиляди човека 2 пъти в месеца е несериозно.За да има интерес, трябва да има интрига, в събота имаше интрига и двата домакински сектора бяха доволно пълни.В болшинството мачове интрига няма, ако нещо се закучи се намесват съдиите и се получават разкази с предизвестен край.Тази година само Пирин проби Стената, но тогава вървяха едни процеси за смяна на треньора и човек не знае какво да мисли.Защо домакините решиха, че сектор А трябва да е празен само те си знаят, но това също е една от причините хората да се отдръпнат от този проект.Леко ти намекват, че вашето място не е край ложите, там е за богоизбраните , те си гледат мача, пият си уискито и не желаят разни простосмъртни да им се пречкат. Такива неща ми се въртят в главата за посещаемостта на стадиона в Разград, това е само едно мнение, естествено е да има и други.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 23 май 2023 15:12

Журналист като попита един път гелосания за празните седалки беше наречен пред камерите- олигофрен
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 май 2023 15:14

miro_rz написа:Може да изпише хиляди глупости, но не може да влезе и прочете какво е начално, основно и гимназиално образование!

Да се върнем на темата, трябва ли да коментираме едно хапче и една цигара намерени в някой и да го свързваме с 2500 фена на ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 май 2023 15:31

peliforewer написа:
realno написа:
dedko2022 написа:Я някой по-осведомен динамовец да каже, утре ще има ли боНби, пламенни речи и обещания на Могилката?

Столицата я остави на столичаните клубове. Трябва да те интересуват новините свързани с Литекс и Ловеч. :)

СТОЛИЧАНИТЕ КЛУБОВЕ какво ли ще означава, ЦСКА - София ( да бъдем коректни) е в центъра на София, за отборите от покрайнините няма да коментирам.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 23 май 2023 16:32

peliforewer написа:Началните училища не са ли до 8-и клас,

Началните училища са до 4 клас, до 8 клас са основните.
Хубаво е човек, когато сгреши, което е човешко да си признае грешката.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”