Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 10 май 2023 11:13

ikar написа:Конкуренцията ражда качеството. Ние имаме 11твърди титуляри/без значение на моментната им форма/ които търпят смяна само при контузия или наказание заради картони.Обещаващите Антоан Стоянов е Асен Митков попълват групата с присъствие, подобно е положението с Патрик и Марин? От 35изиграни мача едва ли ще имат повече от 2-3 пълно изиграни въпреки че последния има повече голове от Роналдо и Уелтон?
Всичко това няма логично обяснение?

Има.
Стаси по принуда или не- играеше , силни и слаби мачове имаше и го забелязаха няколко клуба.
Той избра да ходи при бай ганя хамериканеца вместо да го учат у немцията :))
Марин има два мача с пълни 90 минути и около 10 мача с по 10 минути в този шампионат, доколкото Стаси всички без един през 2019г. са като титуляр .
7 гола за Стаси и 4 за Марин.
Та, нека и Марин и Митков да ги налагат поне един шампионат и тогава лично за мен може да си правя изводи.
А може би и в момента няма как да играе някое наше момче защото се готвят хем продажби хем за залегнали и сумати % на кой ли не.
И не на последно място, от много години клуба няма политиката да налага юнушки!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

На линия
ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 10 май 2023 11:26

Споделих всичко това ,защото се страхувам през следващият сезон да не заприличаме силно на Ботев ПД.
Сравнително добра школа и нито един българин в титулярния състав при мъжете.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 10 май 2023 11:32

Като споменавате за налагане на юнушките , незнайно защо за мен не споменавате и другите налагани - Найденов , Юруков , Мартин Петков и те получиха на млади години прилично количество минути и ............. ??
Митков направи отлична подготовка в Турция и Мъри напълно заслужено го пусна титуляр в първия официален мач и ?? Спече жестоко и от тогава насетне не е показал някакво израстване.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 10 май 2023 11:35

ikar написа:Споделих всичко това ,защото се страхувам през следващият сезон да не заприличаме силно на Ботев ПД.

Ако има пари ще играем предимно с чужденци, защото трябва да имаш дългосрочен план да градиш добра школа с добри треньори и методист, като там трябва да отделиш и не малко парички, но за съжаление у нас повечето без септемврийчетата и чичака венци предпочитат да взимат на кило всякакви "таланти за 0 лева" и да си въртят комисионите.
Сушах томето, еми нахрани си маринчо.. тотален идиот!
Няма как да искаш да имаш юнушки без да ги налагаш...

tochavos написа:

На линия
ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 10 май 2023 11:45

Kotooshu написа:
ikar написа:Споделих всичко това ,защото се страхувам през следващият сезон да не заприличаме силно на Ботев ПД.

Ако има пари ще играем предимно с чужденци, защото трябва да имаш дългосрочен план да градиш добра школа с добри треньори и методист, като там трябва да отделиш и не малко парички, но за съжаление у нас повечето без септемврийчетата и чичака венци предпочитат да взимат на кило всякакви "таланти за 0 лева" и да си въртят комисионите.

Когато слушам треньори и анализатори всички категорично повтарят - "ние не сме против чужденците, но те трябва да са с класа над родните футболисти". Е колко от чужденците отговарят на това условие - не повече от 30%.После защо вече ни слагат в четвърта урна за Евро и Световни квалификации.
Колкото до Томето Русев когато му слушам анализите и прогнозите се питам - наистина ли този е играл футбол?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 май 2023 11:52

Няма сериозен отбор в Европа (вероятно и в цял свят), който да налага юношите си просто, защото са такива!
Дали юношите заслужават шанс не се вижда само в мачовете. Треньорите забелязват това в тренировъчния процес. Лично аз не вярвам, че Мъри или сега Топчо ще спрат развитието на някой юноша заради чужденец. Бутането насила не е добра идея, нито за отбора, нито за самите тях. Станислав Иванов, Божидар Краев, Найденов и други такива като ги налагаха насила видяхме къде свършиха в крайна сметка...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 10 май 2023 11:56

ikar написа:
Kotooshu написа:

Когато слушам треньори и анализатори всички категорично повтарят - "ние не сме против чужденците, но те трябва да са с класа над родните футболисти". Е колко от чужденците отговарят на това условие - не повече от 30%.После защо вече ни слагат в четвърта урна за Евро и Световни квалификации.
Колкото до Томето Русев когато му слушам анализите и прогнозите се питам - наистина ли този е играл футбол?

Самия факт, че отношението им към юношките от джурналистите е ... млад талант на 25 години говори много!
Та и самите ние не си ги уважаваме и бързо ги разкриваме след 3-мача макс, та и даже имаше коментари как са разкрили "кашкавала" Андреев в Пловдив, ебати и щастието им е донесло на някои, че са му вкарали гол на момчето.
За това ще се наслаждаваме на Роналдо, който е перфектен за пернишките Валяци по ръгби!

tochavos написа:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 май 2023 12:06

Kotooshu написа:
Самия факт, че отношението им към юношките от джурналистите е ... млад талант на 25 години говори много!
Та и самите ние не си ги уважаваме и бързо ги разкриваме след 3-мача макс, та и даже имаше коментари как са разкрили "кашкавала" Андреев в Пловдив, ебати и щастието им е донесло на някои, че са му вкарали гол на момчето.
За това ще се наслаждаваме на Роналдо, който е перфектен за пернишките Валяци по ръгби!

++
Самият аз неведнъж съм изразявал скептицизма си към Пламен. И всеки мач ме опровергава. И аз си оставах скептичен. Вече не съм. За мен именно това е важното, когато говорим за малките - независимо наши юноши ли са или не - доверието. Не пет минути в края на решен мач. А титуляр - един, два, три мача. Ще прави грешки, но е нормално. За съжаление много от нас сме склонни да пренебрегваме грешките на чужденците и да сме особено критични към нашите.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 май 2023 12:10

Между другото оня мършляк тити пак е развъртял лайномета. И се изпуска толкова яко за някои неща. Тоя е толко тъп, че не разбира кви ги издава. Иначе горе-долу ми стана ясно за това, което се случи. Пуч срещу Мъри заради това, че иска "Левски" да е нормален клуб, да не се краде и цоца. Но "цоцовците" са го сготвили.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 10 май 2023 12:11

metodito написа:
Kotooshu написа:

++
Самият аз неведнъж съм изразявал скептицизма си към Пламен. И всеки мач ме опровергава. И аз си оставах скептичен. Вече не съм. За мен именно това е важното, когато говорим за малките - независимо наши юноши ли са или не - доверието. Не пет минути в края на решен мач. А титуляр - един, два, три мача. Ще прави грешки, но е нормално. За съжаление много от нас сме склонни да пренебрегваме грешките на чужденците и да сме особено критични към нашите.

Кратко, точно и ясно!

tochavos написа:

Върни се в “Левски”