Aronaks написа:sandi74 написа:damyanov1963 написа:sandi74 написа:4x4 написа:Няма за какво да реват сините приключенци. Седмото място си им приляга и им дава право на още и още европодвизи. Напред към Ватикана и Гибралтар с БГ Мъриньо. Да вземат и Николета да си снима разпрания гъз до плешивото из Европата. Амин!
Тези инвалиди трудно ще удържат заветното за тях 7-мо място.Ако пък по някакво чудо на природата го запазят в баража за Европата ще има гавра с говеда което не е много хуманно спрямо хайваните ама какво да се прави и те душа носят и най-много жално и милно да измучат МУУУУУУУУуууууууууууу
Ти вече не си ли от Берое, и ако не -защо?
Естествено че съм от Берое и ми е страшен кеф че днес ни качиха на разлика.Кееееееф.ФАКТ.Медец ми капе от сърцето.Тоже ФАКТ.
Ей безмозъчен, марш в кочината и си подкрепяй селското отборче дето дойде от Ловеч в София. Не се прави на бероец. Рано или късно и Левски ще има възможност да купува качествени играчи и тогава жални ви майка.
Няма балами които да се навират в лайняния и съборен обор.ФАКТ.МУУУУУУУУУУУУУУУУ Айде сега на пътечката и на колене пред гусин Мрънли Станимир Дубайския.