Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот sandi74 » 12 фев 2023 19:04

Aronaks написа:
sandi74 написа:
damyanov1963 написа:
sandi74 написа:
4x4 написа:Няма за какво да реват сините приключенци. Седмото място си им приляга и им дава право на още и още европодвизи. Напред към Ватикана и Гибралтар с БГ Мъриньо. Да вземат и Николета да си снима разпрания гъз до плешивото из Европата. Амин!

Тези инвалиди трудно ще удържат заветното за тях 7-мо място.Ако пък по някакво чудо на природата го запазят в баража за Европата ще има гавра с говеда което не е много хуманно спрямо хайваните ама какво да се прави и те душа носят и най-много жално и милно да измучат МУУУУУУУУуууууууууууу

Ти вече не си ли от Берое, и ако не -защо?

Естествено че съм от Берое и ми е страшен кеф че днес ни качиха на разлика.Кееееееф.ФАКТ.Медец ми капе от сърцето.Тоже ФАКТ.

Ей безмозъчен, марш в кочината и си подкрепяй селското отборче дето дойде от Ловеч в София. Не се прави на бероец. Рано или късно и Левски ще има възможност да купува качествени играчи и тогава жални ви майка.

Няма балами които да се навират в лайняния и съборен обор.ФАКТ.МУУУУУУУУУУУУУУУУ Айде сега на пътечката и на колене пред гусин Мрънли Станимир Дубайския.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 12 фев 2023 19:19

Подуенци вече отправят апел към печеливши от тотализатора да им правят темите, защото там било заровено кучето виновно за загубите.
Подуене, сър !
:-)))))))))))))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 12 фев 2023 19:20

eddie написа:
Aronaks написа:К*р за вас долна мръсна продажна оранжева сган. Ще ви смажем където ви хванем. Няма по-долни същества от припознавачите-чорбари. Вместо да си пеят за жалкото отборче те пеят срещу отбора на народа. Жалкото ви съществуване скоро ще приключи, мамка ви мръсна.

Добре ли си, бе, мойто момче.. тежък запек? Хемороиди? Какво те мъчи..?

Наркотици очевидно примесени с ниско чело.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 12 фев 2023 19:34

Aronaks написа:
sandi74 написа:
damyanov1963 написа:
sandi74 написа:
4x4 написа:Няма за какво да реват сините приключенци. Седмото място си им приляга и им дава право на още и още европодвизи. Напред към Ватикана и Гибралтар с БГ Мъриньо. Да вземат и Николета да си снима разпрания гъз до плешивото из Европата. Амин!

Тези инвалиди трудно ще удържат заветното за тях 7-мо място.Ако пък по някакво чудо на природата го запазят в баража за Европата ще има гавра с говеда което не е много хуманно спрямо хайваните ама какво да се прави и те душа носят и най-много жално и милно да измучат МУУУУУУУУуууууууууууу

Естествено че съм от Берое и ми е страшен кеф че днес ни качиха на разлика.Кееееееф.ФАКТ.Медец ми капе от сърцето.Тоже ФАКТ.

Ей безмозъчен, марш в кочината и си подкрепяй селското отборче дето дойде от Ловеч в София. Не се прави на бероец. Рано или късно и Левски ще има възможност да купува качествени играчи и тогава жални ви майка.

Е как, толкова бразилци и национали имате. И капитан на националния даже.
Но Синоптикът е пълна трагедия. Грозен и скучен футбол изповядва.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 12 фев 2023 19:43

ivo55 написа:
Aronaks написа:
sandi74 написа:
damyanov1963 написа:
sandi74 написа:

Е как, толкова бразилци и национали имате. И капитан на националния даже.
Но Синоптикът е пълна трагедия. Грозен и скучен футбол изповядва.

Ааааа не така за синята приказка разказвана от душевно болният Смешник Паша Мрънли Гусин Станимир Синоптика от Дубай.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 12 фев 2023 19:43

На мен този стил на правилен футбол ми е идеален.
:-D
Не разбирам 'кво не му харесвате...!?

Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 12 фев 2023 19:46

ugly bug написа:На мен този стил на правилен футбол ми е идеален.

Изображение

Изображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 12 фев 2023 19:48

Изображение

Щом е налаган от малтийският Харпун всичко е цветя и рози........ В Дубай сме,в Дубай сме.....

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 12 фев 2023 19:49

Ей неандерталецо, който пишеш от няколко припознали профила, защо не пускаше снимки на Стоилов след финала май месец? Сега си много отворен ама тогава никакъв те нямаше, типично за всеки шумкар припознал Литекс.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 12 фев 2023 19:51

k_oleto написа:

Изображение

Изображение

Открийте разликата и оригинала,кой е Моуриньо и кой е клетника и бека от Аскюю Мърлиньо?

Върни се в “Левски”