Що съдиите избутаха Левски на 1 място?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Що съдиите избутаха Левски на 1 място?
Интересно ми е защо трябваше съдиите да избутат Левски до първото място? Сами май нямаше да успеят да го направят, та им трябваше чужда помощ? По-незаслужено качване до първото място не знам дали има. Значи, срещу Миньор доколкото си спомням, Гонзо трябваше да получи втори жълт картон за симулация, т.е. червен, но съдията му го спести като се направи на невидял. Второто полувреме кой мислите, че вкара така нужния гол за Левски? Естествено Гонзо! Много ми е интересно как ли щяха левскарите да победят Миньор с 10 човека и без Гонзо! След това домакинството с Вихрен... един смешен Левски отново. Ако Гонзо си беше получил червения картон срещу Миньор, май щеше да го няма в този мач. И съответно нямаше да вкара и двата гола, с които Левски спечели. Мача си отиваше със сигурност към 0:0 .....та, честито незаслужено първо място!

Re: Що съдиите избутаха Левски на 1 място?
Ей, смешното прасе, ходи се гръмни бе тъпак!!! кой казваш е бил бутан от съдиите?!! Да ти примоням ли в колко мача на Кочината, когато не вървят нещата се гони човек от другия отбор или пък в колко от мачовете с незаслужени фалове и дузпи стигахте до точки?!! Ама се случи онова, което трябваше да се случи - циганинът Лазаров усети истинска контузия, след толкова симулации!!! Другият мангал - Янчев, сега за енти път ще разбере какво е да е "вечно втори", а Гонзо вечно вкарващ на чорбата!!!
Много фенове турци и мангали имате! ЧЕСТИТО чорбари!!!

Vaob6te da ne se zanimavame s toq ''ogrizko'' toi daje neznae v4era s koi sme igrali.Ei prase v4era igrahme s Pirin ,a ne s Vihren -kakvo pove4e da se zanimavame s teb ''SVINIO''.
za dobre e.sega ste ostaviat kokal4etro trener.s nego nikoga nema dasa parvi.a CSKA igra krasivo,no nepravilno sre6tu loko /mzd/.litex e s nai golemi 6ansove za 6ampion.imat nai dobrata programa.ako biat poduene i na6ite ste im dadat v predposlednia 

ЦСКА
Хахахах, зле сте обаче
Фен съм на Черно море, не на ЦСКА!!!
Не казвам, че ЦСКА не са имали достатъчно подаръци... просто ме е яд, че съдиите така дадоха стабилна преднина на Левски пред Черно море, защото сега щяхте да сте 4 точки назад и като ви победим във Варна, да сме преди вас в класирането
Пък да не споменавам и как Левски победи Черно море.......

Не казвам, че ЦСКА не са имали достатъчно подаръци... просто ме е яд, че съдиите така дадоха стабилна преднина на Левски пред Черно море, защото сега щяхте да сте 4 точки назад и като ви победим във Варна, да сме преди вас в класирането

montello написа:za dobre e.sega ste ostaviat kokal4etro trener.s nego nikoga nema dasa parvi.a CSKA igra krasivo,no nepravilno sre6tu loko /mzd/.litex e s nai golemi 6ansove za 6ampion.imat nai dobrata programa.ako biat poduene i na6ite ste im dadat v predposlednia
Нормално е да се надупите като наи-големите курви ( то сте си такива вие ) Както и преди няколко години отново се нагъзихте на Литекс, за да станат те шампиони, а не Левски! Аххх колко е жалко да си чорбар...
montello написа:za dobre e.sega ste ostaviat kokal4etro trener.s nego nikoga nema dasa parvi.a CSKA igra krasivo,no nepravilno sre6tu loko /mzd/.litex e s nai golemi 6ansove za 6ampion.imat nai dobrata programa.ako biat poduene i na6ite ste im dadat v predposlednia
Не знам панчаревските прасета дали ще им дават в предпоследния кръг, но ние ще ги кръпнем (отново с гол(-ове)! на Гонзо!) и тогава е без значение дали Кочината и Лекс ще си бъркат отново по дупките!!!Вие сте си много мили любовници!!!
tezei написа:ogrizko написа:Хахахах, зле сте обаче![]()
Пичката ти майчина бе смотаняк - какво ми се правиш на черноморец?!! Живо натурално прасе си!!! Айде сега марш в кочината и спри да грухтиш бе смотан!!!
Tezei, брат много ги храниш тия прасета!

Върни се в “Футбол - България”