Serafim написа:И аз съм на мнение, че е хубаво да се осъществи изходящ трансфер. Въпреки, че продажбата на защитници и вратар не е най-доброто за един клуб, повече бих се радвал да бъде продаден Уелтън или Роналдо, но каквото такова. Пак, по-добре продажба, при условие, че се очертава да играем за здраве, а някои играчи са склонни да стигат тавана си в даден клуб. Сонко, Кордоба или ван дер Каап няма рязко да вдигнат нивото си и да станат играчи от средно европейско ниво, на фона на останалите в клуба и въобще в какви мачове и с какъв заряд (или липса на такъв) ще играе отбора през следващите 5-6 месеца.
Не играем за здраве, защото си гоним 3-тото място за квота. Тая година ще сме с по-висок коефициент, защото имаме 2 победи едно равенство и загуба от миналия сезон. Може да стигнем поне до кръга преди групите. Иначе аз съм за продажба на абсолютно всеки играч, за който дойде добра оферта, защото ги видяхме и в добра форма първите 6 7 месеца, а след това и в лоша форма последните 4 5 месеца, та не се знае на пролет дали няма да станат още по-слаби и да им паднат цените, може и обратното да стане де. А когато дойде някакво светло време, в което вече няма да сме с такива задължения, вече ще съм за градене на отбор и запазване на важните играчи.