Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Blue_Blood84 » 30 дек 2022 19:01

Serafim написа:И аз съм на мнение, че е хубаво да се осъществи изходящ трансфер. Въпреки, че продажбата на защитници и вратар не е най-доброто за един клуб, повече бих се радвал да бъде продаден Уелтън или Роналдо, но каквото такова. Пак, по-добре продажба, при условие, че се очертава да играем за здраве, а някои играчи са склонни да стигат тавана си в даден клуб. Сонко, Кордоба или ван дер Каап няма рязко да вдигнат нивото си и да станат играчи от средно европейско ниво, на фона на останалите в клуба и въобще в какви мачове и с какъв заряд (или липса на такъв) ще играе отбора през следващите 5-6 месеца.

Не играем за здраве, защото си гоним 3-тото място за квота. Тая година ще сме с по-висок коефициент, защото имаме 2 победи едно равенство и загуба от миналия сезон. Може да стигнем поне до кръга преди групите. Иначе аз съм за продажба на абсолютно всеки играч, за който дойде добра оферта, защото ги видяхме и в добра форма първите 6 7 месеца, а след това и в лоша форма последните 4 5 месеца, та не се знае на пролет дали няма да станат още по-слаби и да им паднат цените, може и обратното да стане де. А когато дойде някакво светло време, в което вече няма да сме с такива задължения, вече ще съм за градене на отбор и запазване на важните играчи.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 30 дек 2022 20:06

Интересно кой е другия, имаме един все още млад халф във Ботев Враца....беше надежда преди 3-4 години! Не се сещам името, но е халф.....Юруков е другия дето се сещам.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 30 дек 2022 20:25

scooool написа:Интересно кой е другия, имаме един все още млад халф във Ботев Враца....беше надежда преди 3-4 години! Не се сещам името, но е халф.....Юруков е другия дето се сещам.

Юруков май направи силни мачове в Арда. Аз разбрах, че става въпрос за българин, който не е юноша и е играл преди при нас хаха, така става като играем на развален телефон:)

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 30 дек 2022 20:25

Има нужда от резерви.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 30 дек 2022 20:32

Blue_Blood84 написа:
scooool написа:Интересно кой е другия, имаме един все още млад халф във Ботев Враца....беше надежда преди 3-4 години! Не се сещам името, но е халф.....Юруков е другия дето се сещам.

Юруков май направи силни мачове в Арда. Аз разбрах, че става въпрос за българин, който не е юноша и е играл преди при нас хаха, така става като играем на развален телефон:)

Прилича на развален телефон да! Гаврилов е другия, но май игра само за юношите и тръгна за Англия с Боруков. И двамата с Юруков са още млади и имат опит, може да дръпнат при Мъри...чакаме, честно казано ги предпочитам пред този от Кюрасо дето го учат да спира топката.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 30 дек 2022 20:38

Защо му е на Юруков да се връща. Нали бе безперспективен.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 дек 2022 21:12

Май е Чандъров.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 31 дек 2022 08:11

Срещу Славия не сме били наказани със затворени врати, а с лишаване от домакинство. Пише, че може да е във Велико Търново, то ако е така, там ще има повече публика на Левски отколкото щеше да има на Герена. Имаме много фенове във Велико Търново и съседните градове, ще стане голям празник. Не мога да разбера кога отбор се наказва с лишаване от домакинство и кога със затворени трибуни, но по-добре е това с трибуните да се премахне хаха.

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 31 дек 2022 10:23

Единственият Българин, който е играл при нас, но не ни е юноша и може да вдигне класата на отбора, ми се струва, че може да е Г. Костадинов.... За друг не се сещам. Въпреки, че възхода на Ил. Стефанов опровергава подобно твърдение....
България !!!!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 дек 2022 12:50

Да, Мъри ни донесе Купата с категорични победи над основните противници от Северна България. Мъри ни предупреди, че сме изпреварили нещата и така стана - отново низ от малшанс и грешки ни попречиха за групите в евротурнирите и високо място във временното класиране. Но. Вече играем гордо (някой път неумно), но взехме страха на всички. Само една Слабия не се страхува от нас, но това е историческо. Коефициентите на букитата го потвърждават.
За да се капитализира и финансово труда на Мъри, трябва да се продава, което си купил евтино. Но с просташкия регламент за броя смени ни трябва ако не дълга, то поне нормална резервна скамейка.
Накрая - Картаген трябва да бъде разрушен, пардон трябва вратар и висок централен нападател за последните минути в мача.

Върни се в “Левски”