Недей да дъвчеш едни и същи неща.
Като не си информиран по дадена ситуация защо въобще си играеш да пускаш някакви новини тук? Видял си нещо анти западно или анти украинско и бързаш да го пуснеш без дори да провериш какво пускаш както стана ясно от самият теб? С какви очи тогава си седнал да сочиш с пръст този и онзи и да казваш кое било фейк и кое не? Не усещаш ли колко двулично звучиш в момента?
Признаваш си публично сега, че не знаеш кой е този и си го копнал от някъде си понеже ти е харесало, ама не си си направил и малкият труд да видиш кой е този, коя е тази и дали въобще е достоверно? Преди няколко часа се пуска тук клип от Бахмут и ти идваш и казваш не си го гледал въобще, но тръгна да говориш против новината, но видиш ли руското клипче с плюенето по украинците го гледаш?
И дай да не се правим на ударени и да не знаеш наистина кой е този след като тук от месеци говорим за този лунатик и му се пускат изказвания и снимки и сега ми говориш, че не го знаеш кой е този?
Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Войната в Украйна
paceto написа:Като не си информиран по дадена ситуация защо въобще си играеш да пускаш някакви новини тук? Видял си нещо анти западно или анти украинско и бързаш да го пуснеш без дори да провериш какво пускаш както стана ясно от самият теб? С какви очи тогава си седнал да сочиш с пръст този и онзи и да казваш кое било фейк и кое не? Не усещаш ли колко двулично звучиш в момента?
Какво има да се проверява на въпросният клип ? Момичето е застанало с лицето си и казва, това което мисли. Като изключим глупостите, че Зеленски стоял зад "вярата", другите неща си заслужават да бъдат изслушани. Кажи ти, какво знаеш за да си "сверя часовника" ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
Аааа, за клипа с Бахмут ли става дума. ОК... Ми, айде, нека да видим как ще се развият военните действия в близките няколко дни. Ако Бахмут/Артьомовск не стане руски, аз лично ще ти се извиня. :)
П.С.
Само не мога да вдяна, защо моят клип е ЛЪЖА И ПРОПАГАНДА, а вашите клипове са ИСТИНА... :)
П.С.
Само не мога да вдяна, защо моят клип е ЛЪЖА И ПРОПАГАНДА, а вашите клипове са ИСТИНА... :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- paceto
- Контакти:
Никъде не съм твърдял, че Бахмут няма да падне или че украинците ще го вземат на 100%, а говорим за неща които се пускат тук и ти се правиш, че ги няма. Дава се някакво клипче и ти казваш, че не си го гледал и не знаеш какво е и дори лично аз те накарах да го пуснеш и че няма нищо страшно. Руските клипчета ги гледаш много подробно и най-жалкото е, че черпиш информация от най големите русофили у нас и от хора като този руски лунатик, който се радва на атаките над градовете в Украйна. Снощи видя ли го как се смее подигравателно на онзи другият откачлник в студиото му, който издаваше звуци като от сирена за атака?
Това нормални хора ли са и на всичкото отгоре се излъчва в ефир? Сега ще кажеш, че пак не си го гледал, ама ако бях пуснал видео как се плюе по Украйна щеше да си го пуснеш на секундата.
И не съм аз човека да ти сверява часовника. От месеци в тази тема има информация и от двете страни на нещата, но ти избираш да учиш само руската страна и само такива новини четеш и следиш, а като се пусне нещо друго си първи на контра без значение, че не си в час с нещата както сам си казваш не един или два пъти.
Днес са бомбили центъра на Херсон по каква причина? Нали това бяха все хора, които искат да са към Русия? Що ги бомбят, а не целят по военни цели или пак има някой скрит HIMARS на 5 етаж на жилищен блок?
Това нормални хора ли са и на всичкото отгоре се излъчва в ефир? Сега ще кажеш, че пак не си го гледал, ама ако бях пуснал видео как се плюе по Украйна щеше да си го пуснеш на секундата.
И не съм аз човека да ти сверява часовника. От месеци в тази тема има информация и от двете страни на нещата, но ти избираш да учиш само руската страна и само такива новини четеш и следиш, а като се пусне нещо друго си първи на контра без значение, че не си в час с нещата както сам си казваш не един или два пъти.
Днес са бомбили центъра на Херсон по каква причина? Нали това бяха все хора, които искат да са към Русия? Що ги бомбят, а не целят по военни цели или пак има някой скрит HIMARS на 5 етаж на жилищен блок?
- Drunken_Master
- Контакти:
paceto написа:Никъде не съм твърдял, че Бахмут няма да падне или че украинците ще го вземат на 100%, а говорим за неща които се пускат тук и ти се правиш, че ги няма. Дава се някакво клипче и ти казваш, че не си го гледал и дори лично аз те накарах да го пуснеш и че няма нищо страшно. Руските клипчета ги гледаш много подробно и най-жалкото е, че черпиш информация от най големите русофили у нас и от хора като този руски лунатик, който се радва на атаките над градовете в Украйна. Снощи видя ли го как се смее подигравателно на онзи другият откачлник в студиото му, който издаваше звуци като от сирена за атака?
Това нормални хора ли са и на всичкото отгоре се излъчва в ефир?
Пич, хал-хабер нямам за кой клип говориш ? Слагам си ръка на сърцето в момента...
Освен това, извинявай много, ама си е моя работа, аз какви клипове да гледам. Идея нямам, кой е тоя Соловов или както там се нарича. Започнах от скоро да влизам в тоя форум и там се постват такива неща.
И пак питам - какъв е проблема във въпросният клип ? Момичето застава с лицето си и говори някакви неща срещу управлението ?
Кое му е пропагандното на това ? Не е като да дам клип с разрушен блок примерно и да кажа, че това са го извършили украинци ? Щото бая снимки бяха постнати тук, нали ? :)
- Drunken_Master
- Контакти:
!
Пак ще трябва да го напиша. Моята позиция за войната е следната...
Аз съм против войната, вярващ човек съм. Смятам, че имаше някакъв вариант Русия и Украйна да се разберат, въпреки че наистина не бяха спазени минските споразумения. Оня ден излезе някаква информация с Меркел и нейното виждане за нещата относно проблема Украйна. Нищо по-различно от това, което си мисля. Лицемерен Запад, който ползва Украйна като най-обикновена пешка за да удари по Русия. Много ми е забавно, когато ми кажат "Абе ти гледаш НБА и слушаш рап пък мразиш САЩ !?" Ми, да... то именно хората на изкуството са най-върлите плювачи по управлението на САЩ.
Русия удря по цивилни... Украйна го прави абсолютно същото. Русия води войни за газ, САЩ за петрол. Русия си измисля причини за да воюва с Украйна, САЩ - също.
Лицемерието е единствено в тия, дето едно време викаха "Ура", когато се бомбеше Югославия, а сега го играят пацифисти. Акъла не ми го побира, как е възможно да има хора, които се радват на това, понеже видите ли Сърбия ни била голям исторически враг. Баси простото племе, бяха избивани дечица !!!!!!!!!!!!!!!
Аз съм против войната, вярващ човек съм. Смятам, че имаше някакъв вариант Русия и Украйна да се разберат, въпреки че наистина не бяха спазени минските споразумения. Оня ден излезе някаква информация с Меркел и нейното виждане за нещата относно проблема Украйна. Нищо по-различно от това, което си мисля. Лицемерен Запад, който ползва Украйна като най-обикновена пешка за да удари по Русия. Много ми е забавно, когато ми кажат "Абе ти гледаш НБА и слушаш рап пък мразиш САЩ !?" Ми, да... то именно хората на изкуството са най-върлите плювачи по управлението на САЩ.
Русия удря по цивилни... Украйна го прави абсолютно същото. Русия води войни за газ, САЩ за петрол. Русия си измисля причини за да воюва с Украйна, САЩ - също.
Лицемерието е единствено в тия, дето едно време викаха "Ура", когато се бомбеше Югославия, а сега го играят пацифисти. Акъла не ми го побира, как е възможно да има хора, които се радват на това, понеже видите ли Сърбия ни била голям исторически враг. Баси простото племе, бяха избивани дечица !!!!!!!!!!!!!!!
- paceto
- Контакти:
Ама разбира се, че имаш право какво да си гледаш, ама като гледаш едната страна и не си гледал въобще другата страна за какво идваш да контриш с коментари какво било фейк най-вече около изказванията на Бобо? Аз като не следя дадено нещо не се навирам между шамарите и да показвам само присъствие и да трупат някаква активност. И пак казвам относно това момиче, от къде си сигурен, че е украинка, а не рускиня и да говори за подобни неща? Това искам да ми кажеш, защото аз и на украинците не вярвам като почнат да говорят такива неща, но виж като се струпат много руснаци да негодуват нещата са малко по различни. Сега аз ако се преоблека във военна униформа и почна да говоря против Путин това руснак ли ме прави? За това питам от къде си сигурен, че е украинка след като е бъкано от пропаганда и от двете страни, а точно такива видеа са най-лесни за манипулация.
Не знаеш за кое видео ставало дума, ок.
Не знаеш за кое видео ставало дума, ок.
Drunken_Master написа:moreto vn написа:Падна ли Бахмут?Човека много спокойно се разхожда из града.
https://youtu.be/h5tTeU7UdgE
Нямам представа какво е това видео, дори не съм го отварял. Снощи излезе едно видео на един украински солдат, който буквално се жалваше, че целият град е обграден. Горкото момче... Не се еб*вай с такива работи...
- Drunken_Master
- Контакти:
paceto написа:За това питам от къде си сигурен, че е украинка след като е бъкано от пропаганда и от двете страни, а точно такива видеа са най-лесни за манипулация.
OK, пропаганда е...
А това пропаганда ли е ? Питам, щото те нещата са супер навързани. Ще отречеш ли, че тия, дето са били "опозиционери" в Херсон в момента са жертва на репресия от страна на укрите ? Или и това е пропаганда ?
https://www.youtube.com/watch?v=qsbKkH1aO5g
- paceto
- Контакти:
Следиш си руската страна лошо няма следи си я, вярвай си им, твоя воля. Когато обаче не смееш да гледаш видеа от другата страна и четеш през пръсти информациите тук или така да се каже с едно око с какво морално право заставаш да казваш кой какво пускал и че новина Х е фалшива? Ето това не мога да разбера, а аз заставам срещу руски новини само, когато знам от къде идват както е с въпросният журналист и другите две гарги Олга Скабеева и Маргарита Симонян или от Операция Z, от където идва голяма част от пропагандата.
И не твърдя, че въпросното видео не е вярно, но аз лично бих си спестил пускането на такова видео след като има вероятност да е фейкче. Хващаха ги вече руснаците много пъти в подобни манипулации още в началото на войната.
Напълно е нормално тези, които са подкрепяли руснаците сега да им излезе през носът, защото за застанали на страната на окупатора и са предали конституцията на Украйна за насилствено вземане на територии с тяхна помощ. Ти ако утре ми подкрепиш референдум за откъсване на Кърджали към Турция и те разберат кой си ще те съдят както пише по закон, че дори може и да те пребият ей такива крайни хора като симпатизантите на Възраждане, Атака или онзи Боян Расате. Кой мислиш, че ще ти се притече на помощ в тази ситуация?
И не твърдя, че въпросното видео не е вярно, но аз лично бих си спестил пускането на такова видео след като има вероятност да е фейкче. Хващаха ги вече руснаците много пъти в подобни манипулации още в началото на войната.
Напълно е нормално тези, които са подкрепяли руснаците сега да им излезе през носът, защото за застанали на страната на окупатора и са предали конституцията на Украйна за насилствено вземане на територии с тяхна помощ. Ти ако утре ми подкрепиш референдум за откъсване на Кърджали към Турция и те разберат кой си ще те съдят както пише по закон, че дори може и да те пребият ей такива крайни хора като симпатизантите на Възраждане, Атака или онзи Боян Расате. Кой мислиш, че ще ти се притече на помощ в тази ситуация?
- Drunken_Master
- Контакти:
paceto написа:Следиш си руската страна лошо няма следи си я, вярвай си им, твоя воля. Когато обаче не смееш да гледаш видеа от другата страна и четеш през пръсти информациите тук или така да се каже с едно око с какво морално право заставаш да казваш кой какво пускал и че новина Х е фалшива? Ето това не мога да разбера, а аз заставам срещу руски новини само, когато знам от къде идват както е с въпросният журналист и другите две гарги Олга Скабеева и Маргарита Симонян или от Операция Z, от където идва голяма част от пропагандата.
Едното няма нищо общо с другото.
Първо, специално в тоя форум "русофобите" сте мнозинство. Повечето сте настроени антируски, та затова сте с Украйна. Да не се правим на ударени, това е причината. Иначе надали щеше да ви пука изобщо.
Второ, не съм изказвал мнения за определени видеа, че са "фалшиви", защото за разлика от вас, аз не отделям толкова време за да следя събитията от войната. Даже ще си призная, когато Пуйола пишеше, че Русия давала страшно много жертви, аз самият повярвах на това, понеже нямах хабер. Обаче, който по-безпристрастен попитам, той ми отговаря, че съотношението е чудовищно в полза на Украйна, т.е. Украйна дават в пъти повече жертви, поради липсата на качествена артилерия. Извинявай, ама предпочитам да вярвам на мои познати, отколкото на откровено болни хора.
Трето и най-важно. Изказал съм единствено ирония и сарказъм относно въпросният тип, който извинявай, ама се излага като кифладжия. Знаеш за кой говоря. Оня, бате... беше 100% сигурен в абсолютно всичко. И най-тъпото е, че дори не застава като мъж, а после се крие и отрича от собствените си думи. Именно затова го иронизирам. То бисерите му направо край нямат. КРАЙ НЯМАТ ! Особено вчера... кво да ти кажа, болна работа.