Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Thurman Murman
- Контакти:
Re: Войната в Украйна
Пуйола вярва и, че Япония ще си върне Курилите. Ама той отдавна е в мозъчна смърт.
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U
Thurman Murman написа:За “Копейката” са гласували четвърт милион българи! Украинската измет и няколко гастарбайтера да не се вълнуват много, а да си направят тоалет папир от подписката.
Е как може такива изказвания? Правилно ли разбирам, че наричаш украинските българи украинска измет?? И това човек, който се има за националист, предполагам, срам!
Това, че еди си колко българи са гласували за Копейкин, да не му дава право да лъже?
- Drunken_Master
- Контакти:
Пич, извинявай, ама на такива подписки, само ей такива фейкомети като Боб Никълсън може да вярва...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Пич, извинявай, ама на такива подписки, само ей такива фейкомети като Боб Никълсън може да вярва...
А на доказателствата, че изучаването на БГ език не е забранено, кой не вярва?
Drunken_Master написа:Пич, извинявай, ама на такива подписки, само ей такива фейкомети като Боб Никълсън може да вярва...
Ако имаше подписка на укр. българи в подкрепа на Путин (успокой се, и такива има), ти щеше да си първия да я изпляка тука, ама обратното, фейкомети, незнамсиквоси...
- Drunken_Master
- Контакти:
Не, нямаше... щото аз не съм на вашия акъл, пич. Вие вярвате сляпо на всякакви глупости, стига да уронва престижа на Русия, Путин и т.н. Затова и заставате зад Украйна, не защото сте много милосърдни, а защото просто мразите Русия. Лицемерие, бате... лицемерие ! Тоя Бобо Николов, аз ако бях на негово място, досега да съм спрял да влизам тук. Той беше сигурен за какви ли не 100% факти, накрая само се изнизва и дори не застава зад думите си, прави се на ударен и т.н. Да не говорим за бисерите му свързани с Косово, Васил Левски и т.н. Какви ли не снимки постваше тука, беше много тъжен за цивилните, ама като бомбят от украинска страна или мълчи или се кефи. Ами когато САЩ го вършеше същото ? Нещо не помня да е влизал да рони лицемерни демократични сълзици за цивилните в Югославия примерно.
Забранявало се използването на български ? А как да коментираме т.нар. "закон за автохтонните народи", който е подкрепен именно от Зеленски и заради който никой в Украйна не може да бъде българин ? Или това пак умело го пропускаме ?
Забранявало се използването на български ? А как да коментираме т.нар. "закон за автохтонните народи", който е подкрепен именно от Зеленски и заради който никой в Украйна не може да бъде българин ? Или това пак умело го пропускаме ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Не, нямаше... щото аз не съм на вашия акъл, пич. Вие вярвате сляпо на всякакви глупости, стига да уронва престижа на Русия, Путин и т.н. Затова и заставате зад Украйна, не защото сте много милосърдни, а защото просто мразите Русия. Лицемерие, бате... лицемерие ! Тоя Бобо Николов, аз ако бях на негово място, досега да съм спрял да влизам тук. Той беше сигурен за какви ли не 100% факти, накрая само се изнизва и дори не застава зад думите си, прави се на ударен и т.н. Да не говорим за бисерите му свързани с Косово, Васил Левски и т.н. Какви ли не снимки постваше тука, беше много тъжен за цивилните, ама като бомбят от украинска страна или мълчи или се кефи. Ами когато САЩ го вършеше същото ? Нещо не помня да е влизал да рони лицемерни демократични сълзици за цивилните в Югославия примерно.
Ай стига ме пичосва, а? И стига разводнява разговора, знаем, че си спец.
Изучава ли се БГ в УКР? Изучава се. Излъга ли Копейкин? Излъга. Точка. No ifs, buts and maybes.
Просто кажи, да, така е. Всичко друго е дрънкънмастеризми.
- Drunken_Master
- Контакти:
Ква тема разводнявам ? Нямам никаква представа, дали се изучавал български език в Украйна. Знам, обаче, че Зеленски е приел закон за "автохтонните народи" и ако ти си българин, нямаш право на културна автономия.
Аз съм сигурен, че и ти нямаш хабер, дали се изучава български, ама... важното е да се балалайка.
Кога ще ходите с Пуйола и Бобо Николов да се биете за Украйна ? Кога ще хващате пушкалата, че голямо реване за тая Украйна ?
Аз съм сигурен, че и ти нямаш хабер, дали се изучава български, ама... важното е да се балалайка.
Кога ще ходите с Пуйола и Бобо Николов да се биете за Украйна ? Кога ще хващате пушкалата, че голямо реване за тая Украйна ?
- Drunken_Master
- Контакти:
Тия учебници, какво по-точно доказват, че не мога, да вдяна ? Те може и да са били използвани, ама в момента дали се използват. Нали това е въпроса, който Копейкин задава. Освен това...
Костадин Костадинов обвинява Татяна Станева и Александър Барон, че работят за Виктор Куртев - бесарабски българин, който е бил кандидат за депутат от партията на президента на Украйна Володимир Зеленски - “Слуга на народа”. Преди 2 години двамата бесарабски българи действително са работили заедно с Куртев, който ръководи и организация на бесарабските българи в Украйна - “Център за развитие на Бесарабия”.