Батков: Гордея се, че работех за България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Re: Батков: Гордея се, че работех за България

Мнениеот Доктор Н » 17 фев 2010 22:55

Ебати и агента, обикновен фазан http://www.standartnews.com/news/details/id/59172

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 фев 2010 22:56

cvetan написа:
sin_gobg написа:Не, че искам да защитавам господин Батков, но в това, че е бил във ВКР по време на военната си служба не виждам нищо скандално. Преди 89-та година войнският дълг се отслужваше там, където те разпределят. Така, че според мен няма нищо нередно във факта, че господин Батков е служил във ВКР. САМО ЛЕВСКИ!

да бе да ! всички се насикаха да станат ВКР - но ги огряваше само най-подлите и гаднярите по душа.

Иначе контраразветката е достойна служба - ако не си в България (и то преди 10ти)

Много ги разбираш нещата....Еваллата!
В България не е имало държава преди 10-и ноември, нали.Всички, които са работили за държавата тогава са били мръсници, гадове и долни комунисти.

Не визирам нито Батков, нито някой друг,а хората, които действително са работили за България, а се оказа, че са били обикновени мръсници, за разлика от сегашните демократи, които я разпродадоха за жълти стотинки!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 17 фев 2010 23:11

поредният БГ боклук,източващ нашата мила Родина :evil:
FORZA CESENA !!!

le6oqda
Контакти:

Мнениеот le6oqda » 17 фев 2010 23:12

love_hurts написа:Нямаше ли 1 журналист да го попита този смешник: Като е горд, че е бил агент на Дс, защо ДОСЕГА ГО Е ПАЗИЛ В ТАЙНА ! Да беше разтрабил навсякъде, че е бил доносник. Някой защитник на Батков да пише в темата моля !

стига сте ме плюли бе. аз за родината работех. и сега пак за родината съм принуден и заменки да правя. плажа да спасявам от такива като вас. щото уж да се къпете ходите пък фасове по пясъка хвърляте. знам ви аз.
само да плюете можете. пускал съм бил доноси. ами ще пускам. който може пуска, който не може - не пуска. на мен само три доноса не ми достигнаха и президен щяха да ме направят, ама тоя гоце пак ме изпревари гадняра му с гадняр. поне орденче ми даде, ама ай от мен да мине.
куфарчета съм вземал. вземах, вземах, ама свършиха. то алкохола все го вдигат и пари не останаха вече. дали да не продам и гонзо?

искренно ваш Т.Б.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 17 фев 2010 23:55

Момчета , щом левскарите си го приемат Тодор Батков като агент на ДС , то това си е техен проблем. ДС е една служба , дали си от 1,3 или 5 ти отдел , няма особено голямо значение. Всичко е било под една шапка. Аз , като българин искам да знам от къде Батков е спечелил състоянието си и дали си е плащал реално данъците. Кой и как му е разрешавал да прави заменка кон срещу яйце от врабче ? Ако е ставало законно и аз искам да правя такива "законни" заменки... , ако не е , то да си понесе ударите от закона. И още нещо , за България не е работил със сигурност , но за врагът на България Майкъл Чорни е работил. И то дълги години.От тази гледна точка им казвам честито на всички левскари за собственика , който имат , щом си го приемат такъв , какъвто е...общо взето от тях си зависи кой ще им командва отбора. Ние не искахме Черепа и Лупи и те се махнаха по един или друг начин. Насила хубост не става е казал народът. В Ботев не искат Христолов за собственик и скоро ще го отстранят. Само че господа левскари , ако обичате по - малко наглейте на тема политика , просто реалностите са съвсем други и при вас смърди в пъти повече , отколкото във всеки друг български клуб. Нямате и една честно спечелена титла в периода след 1989 година. Следил съм под лупа всяко едно от тези първенства. По едно време съдиите се допитваха до треньорите и играчите ви през тия времена кое е правилно да отсъдят в дадена ситуация. Затова цяла България ви мрази. Собствениците на отбора ви с вашата подкрепа убихте БГ футбола някъде около 1995 година. Някои от вас са виждали Томас Лафчис само по телевизията , но по негово време се случиха доста от белите за футбола ни. Гордейте се с Батков , но не претендирайте за преписване на историята , мутренските времена са минало. Идват времената на "белите якички" , а силата на Батков не е там. Той е дебил и провокатор , но малко му куца измислянето на законни и печеливши схеми. Там е силата на Титан...и ако не сте го разбрали , скоро ще разберете какво означава израза - "нищо лично , просто бизнес". 8-)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 фев 2010 06:19

от child in time на 17 Фев 2010 22:21

Минаха 20ина години от 10 Ноември не е за учудване че тоя или ония били работили за ДС! Не виждам с какво толкова е навредил на България! Тия досиета се показват винаги когато нещо се смарангяса в татковината! За отбиване на вниманието от истинските проблеми в държавата! Бил агент ще си носи последствията и клеймото ! Да работиш за страната си не е престъпление!

Искаш да кажеш че най-големите му заслуги към страната,освен че в качеството си на нещатен сътрудник на ДС е топел близките си,е факта че осъди България да върне на Чорни 5000000 долара,откраднати му от един мошеник с фалшиво пълномощно и финансирането на кандидатпрезидентската кампания на агент Гоце!За това ли стана кавалер на Орден Стара планина!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 фев 2010 06:28

от Бижутера на 17 Фев 2010 22:35

едно време за да оцелееш е трябвало да помагаш на ДС...сега трудно се разбира, но всеки на мястото на батков би предпочел това, от колкото да рови по кофите за храна...

Бижутерче,пак се изказваш неподготвен.Запознай се с биографията на Батков и виж какви постове и служби е заемал преди да бъде спуснат от БКП в управата на Левски.През 1985 година,когато дойде при сините,той работи като организационен секретар на Общинския съвет на Район „Оборище“ и е на щат към Районния Комитет на ДКМС!Тогава е на 27 години!Явно при него службата му в ДС е било въпрос не на оцеляване,а на дерибействане!Попитай по възрастни от теб,какво трябваше да дадеш по това време,за да постигнеш такава реализация.Явно Батков е дал съвестта си!Питал си ме какво означава подписа ми.Сега ще ти отговоря напълно честно.През 1985 година след злопулучния ни мач за купата,завършил с меле между футболистите,Батков бе спуснат с партийно поръчение в управата на Левски със задачата да закрие клубът.Той сам го каза в една статия в тогавашния вестник "Работническо дело".Дойде време да изпълни партийното си поръчение ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 18 фев 2010 10:26

Old_death написа:
от child in time на 17 Фев 2010 22:21

Минаха 20ина години от 10 Ноември не е за учудване че тоя или ония били работили за ДС! Не виждам с какво толкова е навредил на България! Тия досиета се показват винаги когато нещо се смарангяса в татковината! За отбиване на вниманието от истинските проблеми в държавата! Бил агент ще си носи последствията и клеймото ! Да работиш за страната си не е престъпление!

Искаш да кажеш че най-големите му заслуги към страната,освен че в качеството си на нещатен сътрудник на ДС е топел близките си,е факта че осъди България да върне на Чорни 5000000 долара,откраднати му от един мошеник с фалшиво пълномощно и финансирането на кандидатпрезидентската кампания на агент Гоце!За това ли стана кавалер на Орден Стара планина!

1.Кой от близките си или неблизките си,по точно,е натопил?Стига клишета!
2."...че осъди България да върне на Чорни 5000000 долара..."Осъжда съдът.Батков може само да заведе дело.
3.Цесекарите да не се правят на ощипани,че знаем колко "чисти" са техните "бивши" и настоящи собственици.И да не си приписват "заслуги" за "изгонването" на този или онзи.Може ли някой да бъде изгонен от своята собственост,ако сам не поиска?
4.На всички,дето се пишат големи моралисти задавам следните въпроси:
Нима в така наречените "развити" демокрации(САЩ,Англия,Франция,Германия и др.) няма такива служби и хора,работещи в тях(щатни и нещатни).Ще ви дам няколко джокера:Дж.Едгар Хувър,Маккарти,"лов на вещици"...Нали не си мислите,че всички тези ДС-та,"информатори",шпиони,разузнавания са наш "патент"?
Ако утре се окаже,че техния работодател е бил свързан с ДС,ще напуснат ли работа в знак на протест?Няма нужда да отговарят,защото отговора го знаем,нали?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 18 фев 2010 10:36

Малко хора знаят какво означава III управление на ДС. Някои ще кажат където трето, там и 6-о управление. Но разликата е от небето до земята.

Ако някои са разбивали човешки съдби с политически доноси, то Трето управление на ДС бе военното контраразузнаване. Всяка държава има ВКР. Аз съм горд, че имах възможността да работя за националната сигурност на България, изпълнявайки своя воински дълг.

Тук Т.Б. откровено си лъже като се надява че няма помнещи годините на задължителната военна служба при бай Добри Д. Тук стария кадър на ДС агент Батков се опитва да ни прекара по стар комунистически тертип.
Военното разузнаване на Н.Р.България се наричаше РУМНО ( Разузнавателно Управлине на Министерство на Народната Отбрана ) То се занимаваше с разузнаване и контраразузнаване. Там работеха истински разузнавачи , които наистина може да се гордеят че са работили за България.
В ДС няма как да са работили разузнавачи. Задачата на ДС е била да следи за вътрешните врагове на БКП. І отдел се е занимавал с интилигенциията, ІІ - с враговете на нац.сигурност, ІV - с икономически престъпници, V е УБО на министрите, VІ е политическата полиция. А ІІІ отдел на ДС , където е цицал народни пари агент Батков се е занимавал с враговете на народната власт в армията. Задачата на старшина -школник Батков е била да следи колегите си военнослужещи от n-ското поделение.
Дали редник Асен Асенов ( бивш Асан Асанов ) говори на турски с р-к Моллов.
Дали ефр.Русев Томислав внася списания за западни отбори и от КЪДЕ ги взима.
Дали мл.с-т Петков слуша рок- музика и къде крие радиото.
Дали вицовете за старшини не излизат от редник Иванов?
Дали някой от наборните войници не планира бягство на Запад.
Можем да обобщим че с-на школник Т.К.Батков и сие ченгета са били ухото на властта , които за разлика от платените щатни служители на ДС са го правели за удоволствие и в услуга на БКП

Не са ме питали дали искам да служа, нито къде да ме разпределят. През 1977 г., след като завърших с пълно отличие Школата за запасни офицери, бях изпратен да служа като старшина-школник във ВКР. Служих достойно и нямам нито един повод да се срамувам. От прекараната една година ми останаха добрите спомени.

Агент Мустак отново ли "лъзга" най-гадно. "Ми мен мЪ пратихА там" - едва ли не проплаква агент Черна душа. В ШЗО наистина "пращаха". Но там отиваха само заслужили хора. Отличници, спортисти , умни момчета. Те при една мобилизация трябваше да са ръководещите пушечното месо кадри.
Но и тези качества са крайно недостатъчни за да влезеш в отделението за подготовка на кадри за ВКР. Там се искаше и нещо повече - да си синче на проверени БКП кадри, да си активистче комсомолче, да си подслушвал и предавал приятелите си от училище и преди. Трябвало е да си гад, трябвало е да си Батков Тодор.
Разбира се, че Батков е останал с "добри спомени" от прекараната 1 година в поделението. ВКР-то не се занимаваше със строева подготовка, не ходеше на занятия през зимата в студ и лед. То си седеше в кабинета и се пишеше доклади до отговарящия за него от ІІІ управление на ДС. Него никой не го контролираше. ВКР-то имаше право да излиза винаги от поделението в цивилизацията и да прави каквото си ще.
Разбира се, че Батков е останал с "добри спомени" от прекараната 1 година в поделението. Защото е леко тъп или много хитър , или никой от поделението не се е издънил пред него. Така никой не е разбрал кой е виновен да отнемат радиото на Петков, вестниците на Русев, защо турците са ги преместили в КЕЧ-а. А виновният е бил Батков или другите батковци с подобна служба.

След като се уволних през октомври 1978 г., не съм имал и нямам отношения с никакви служби, управления, агенции и т.н.

Явно мл.л-т Батков е бил прекалено тъп и ненадежден за Службите за да го забравят така бързо.
Впрочем не, да не забравяме че другаря Батков продължава работата си в най-голямата Слежба - ДКМС. Jugendbund на народната власт. Там агент Батков се издига за да стане Секретар на РК на ДКМС в район ВЛевски. Нещо като Jungmädelringfurer Batkoff
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Върни се в “Футбол - България”