Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 09 дек 2022 13:15

Вили Вуцов: Болен съм на тема Левски! 15 точки зад ЦСКА-София ми идва в повече

Треньорът на втородивизионния Крумовград Вили Вуцов бе гост в подкаста „За спорта без клишета“ по BTV. Култов, както винаги и винаги имащ какво да каже. На някои им харесва, на други не. Но такъв е Вуцов – неподражаем.

Какво смята селекционерът за състоянието на Левски и ЦСКА-София? „В Левски се опитват да направят нещо добро, но фактите не са в тяхна полза. Категорично съм на мнение, че ЦСКА-София имат по-слаби играчи и потенциал, но са 15 точки напред в класирането. Това са адски много точки. По-добри са чужденците на „Герена“.

За ЦСКА-София двама-трима стават. Другите са под нивото. И тези на Левски не са феноменални, но 8-9 могат да имат претенции. Болен съм на тема Левски и ми идва повече това изоставане. Не критикувам никого. „Герена“ е пълен всеки мач, а ЦСКА-София играе пред 1000 души. Те всеки мач са под стрес да не дойдат да ги набият, да ги замерят… И това пак е в ущърб на Левски и комфорта“, не крие болката си Вили.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 дек 2022 13:35

Michael_Buble написа:
1914.1902 написа:
Serafim написа:
И какво предлагаш? Транспаранти "АТАНАСЕ, ДО КОГА?!" "МЪРИ, ТРАНСФЕРИ? ОСТАВКА?", "СТИГА!"?

Нищо не предлагам вече, просто обясних, че феновете са доволни от случващото се.

Благодаря, че ни обясни нещо, което знаем и сме съучастници в него, защото поне 90% от левскарите и най-вече тези на стадиона изпитваме огромно уважение и респект към личността на Станимир Стоилов и моментните резултати изобщо не могат да потъмнят това усещане. Така че, свиквай или сменяй отбора. Извинявай, но това е положението!

Теб пък кой те е питал? Радвай се, че сме шести и свиквай с това да сме далеч от голямата игра, а в същото време да ни дават разни неизпълними обещания.

https://www.vbox7.com/play:6b02c3ef8b - не всички на стадиона са доволни и спокойни, та си проверявай информацията преди да ми говориш глупости :) и след Хамрун доста хора питаха къде са шестте милиона, които бяха събрани по онова време, след мачовете с Локомотив и 1948 също имаше подобни неща

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 дек 2022 13:37

1914.1902 написа:
metodito написа:https://www.youtube.com/watch?v=qjuzgQv88d8
Дали е истина, не знам, но не ми изглежда, като това, което липсва според мен - тежък таран голаджия.

На клипове много такива сме гледали, а на Герена след второто им отиграване ги гонят.

Според мен на "Левски" му трябва тип Дембеле или тип Камбуров. Физически мощен таран и "ръгач". Този ми изглежда тип Жеан Карлос.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 дек 2022 14:04

metodito написа:
1914.1902 написа:
Дали е истина, не знам, но не ми изглежда, като това, което липсва според мен - тежък таран голаджия.

На клипове много такива сме гледали, а на Герена след второто им отиграване ги гонят.

Според мен на "Левски" му трябва тип Дембеле или тип Камбуров. Физически мощен таран и "ръгач". Този ми изглежда тип Жеан Карлос.

Някой като Дембеле или Де Карвальо, вече е доказано, че е успешно.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 дек 2022 14:04

1914.1902 написа:
Michael_Buble написа:
1914.1902 написа:
Serafim написа:

https://www.vbox7.com/play:6b02c3ef8b - не всички на стадиона са доволни и спокойни, та си проверявай информацията преди да ми говориш глупости :) и след Хамрун доста хора питаха къде са шестте милиона, които бяха събрани по онова време, след мачовете с Локомотив и 1948 също имаше подобни неща

Нямам достъп до банковите сметки на Левски, не съм чел отчетите, но със сигурност има заделени пари, от парите, които са събрани чрез различни инициативи, които в момент се използват за покриване на разходи. Не всичко, което постъпва като приходи се харчи на момента.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 09 дек 2022 14:09

metodito написа:
1914.1902 написа:

Този не е никакъв нападател. Погледнете му статистиката. Има 16 гола за 7 години. Надявам се да са единиствено писаници на журналистите с цел събиране на кликове. Ако нашите вземат подобен нападател, явно нито ЮГ ще идва, нито пари ще има.....

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 дек 2022 14:29

Една година се търси нападател, дано да са намерили подходящ.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 дек 2022 14:30

Вероятно е партенка.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 дек 2022 14:33

Много бързо го разкрихте. Евала. Добре, че не ви послушаха и за Дембле.
Я дайте предложение за по - добър за 0 лв.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 09 дек 2022 15:29

realno написа:Много бързо го разкрихте. Евала. Добре, че не ви послушаха и за Дембле.
Я дайте предложение за по - добър за 0 лв.

Защо трябва да е за 0 лева? Ако имаме нов собственик ще е грехота да се купува подобен нападател. В случай, че сделката пропадне, тогава може да търсим подобен играч за без пари, но ние и така ще изкретаме до връщането на Бари. И без това няма за какво да играем пролетта.

Върни се в “Левски”