Тодор Батков е бил сътрудник на ДС!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тодор Батков е бил сътрудник на ДС!
Чакам Томислав Русев винаги с обществена позиция да каже нещо по въпроса за "орденоносеца",доносник и литературен герой" Бай Ганю Батков......не е ли гавра един предател да стои начело на клуба носещ най-светлото име в историята ни това на Апостола......ти си Томе...
PFC Litex написа:viroglav написа:PFC Litex , като се интересуваш от футбола след 1989 г. какви са ти обобщените впечатления ? Въпроса ми е съвсем сериозен и с него искам да разбера дали си пристрастен или си обективен по темата. Аз се интересувам от футбол доста преди 1989 г. и ми се иска да сравня моите впечатления с твоите.
От футбол в България и аз съм се интересувал далече преди 1989 и точно за това го разделям на две епохи.
След 1989 футбола у нас все още беше пряко зависим от миналото си. Това продължи до момента когато се появиха групировките и перачниците, и така продължи до към 1995 година.
След това нещата малко по-малко почнаха да отрезняват, но минаха в другото русло, а именно уреждане на титли каквито са и двете на Литекс.
След 2000 година средствата за масова информация започнаха да стават все повече и повече, и разни тайни и тайнички все по трудно започна да става да се опазват. Самите клубове започнаха да зависят само от собствениците и спонсорите си, и разбраха, че постиженията са важни на европейска сцена и насочиха важността в тази посока.
Днес все още тежи миналото трупано в периода 1990-2000, но се надявам след 4-5 години напълно да се изчистим от него.
За да стане това трябва не просто да се смени политиката, а да се сменят тези, които я правят. Не може от човек като Батков, който се е обкръжил с агенти на ДС, той самият да е такъв, цял живот се е занимавал със задкулисни игри, да очакваш да се промени и да почне да работи нормално. Та той преди 1-2 години подари сума ти коли на МВР! Защо? Просто така, щото са му симпатични? Айде моля ви се! То не е само Батков, но темата е за него, така или иначе той е един от най-влиятелните хора във футбола ни.
В интерес на истината има вече проблясъци на правилна работа в България, най-ярък пример за това е Черноморец. Събев може да е всякакъв, но е оставил нещата изцяло в ръцете на професионалисти, които знаят как се прави футбол. Едва ли някой може да каже нещо против Краси или Бобич. При тях нещата са такива, че ако при другите отбори всичко си остане както е сега, до 2-3 години Черноморец ще бъде абсолютен хегемон във футбола ни. Естествено, разни крайни сини и червени фенове ще ми се изсмеят, но това е положението според мен.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Аз днес съм много доволен от някой хора във форума.Вече знам че да си агет/доносник на ДС не е нещо лошо,срамно и подло.Това е повод за гордост и надежда в светлото бъдеще.
Не трябва да се срамуваме че има агенти/доносници на ръководни постове в държавата(вчасност във фубола ни).
Но това всичко е ако доносника/агент е в правелния отбор(Левски).Иначе ако е другаде ........ дупе да му е яко.
Благодаря за разяснението. Ей богу в каква държава живеем

сега видях по-нагоре някой да се надява Т.Русев да каже нещо по въпроса
, пропуснал си той го каза.Прочете съобщението от 3 изречения и толкова.Да не е намерен доносник в ЦСКА че да има мнение по въпроса,после лагери в Кипър откъде ????
Не трябва да се срамуваме че има агенти/доносници на ръководни постове в държавата(вчасност във фубола ни).
Но това всичко е ако доносника/агент е в правелния отбор(Левски).Иначе ако е другаде ........ дупе да му е яко.
Благодаря за разяснението. Ей богу в каква държава живеем
сега видях по-нагоре някой да се надява Т.Русев да каже нещо по въпроса
Последна промяна от naskocska на 17 фев 2010 18:15, променено общо 1 път.
metodito написа:Xanko написа:А бе пич ЦСКА докато ме занимаваш с френски и шотлондски отбори би европейския шампион и финалист в шл Ливърпул и Леверкузен като гост и за разлика от вас се измъкна по някакъв начин в Кула тоест немаше Бате дето да го жили че не е прал а е ял дебарцини.
Я ми посочи къде в поста си омаловажавам тези ви победи, че не ми е ясно?Или спориш заради самия спор?
Не че ги омаловажаваш ти просто ги премълчаваш щото са ти неудобни и дори тези добри резултати на Левски които цитираш накак не изпъкват на този фон, както и по въпросо с 9-те национали през 57-ма та по твоята логика трябваше през 94-та да извадят националите от вашия отбор и да тренират отделно за световното ли за да е честно първенството при положение, че тогава освен чужденците повечето национали бяха от Левски което разбира се няма нищо лошо въпрос на поколение, а и тогава независимо, че изкачихте връх Олимп в Любляна за първи път а ЦСКА би Юве вие играехте великолепен футбол, но националите си играеха при вас и в това няма лошо.
vaskonti, точно за това и казах, че след 4-5 години нещата може и да придобият положителен облик, тъй като малко по малко подобни като Батков ще загубят позиции, а това че губят е видимо от състоянието на ПФК Левски.

red__army написа:Чакам Томислав Русев винаги с обществена позиция да каже нещо по въпроса за "орденоносеца",доносник и литературен герой" Бай Ганю Батков......не е ли гавра един предател да стои начело на клуба носещ най-светлото име в историята ни това на Апостола......ти си Томе...
Ще се чакаааш доста дълги години, Темето такива въпроси го не вълнуват, важно е пара да има, бизнеса да върви, а какви са партньорти и шефовете нема значка.
- metodito
- Контакти:
Xanko написа:Не че ги омаловажаваш ти просто ги премълчаваш щото са ти неудобни и дори тези добри резултати на Левски които цитираш накак не изпъкват на този фон, както и по въпросо с 9-те национали през 57-ма та по твоята логика трябваше през 94-та да извадят националите от вашия отбор и да тренират отделно за световното ли за да е честно първенството при положение, че тогава освен чужденците повечето национали бяха от Левски което разбира се няма нищо лошо въпрос на поколение, а и тогава независимо, че изкачихте връх Олимп в Любляна за първи път а ЦСКА би Юве вие играехте великолепен футбол, но националите си играеха при вас и в това няма лошо.
Оффф, добре, прав си.Ок? Не търся конфронтация и не ми се забива в теми без край. Включих се, за да изкажа учудването си от това, че заради един мустакат смотаняк ще си издерете очите и, че няма логика в това нещо.
Познавам достатъчно много цесекари (между които и баща ми, който е фен на отбора от края на 50-тте още), за да не обиждам ЦСКА. Няма как да го знаеш, заради това и така разправяш. Нищо не омаловажавам. Интересувам се от "Левски" и това е. Никога не съм се съмнявал за Батков, че е бивш функционер на ДС. И днес ако не си партийно обвързан е трудно за много неща. Голяма част от властимащите, ако не и всички са там, където са благодарение на тоталитарната машина. Бойко - нереализирал се агент на Дс, външния министър - племенник на Петър Младенов и т.н и т.н.
И двата "гранда" са били богопомазани през комунизма, а и сега. Кой повече, кой по-малко няма значение. Когато и да ги закрият, все ще е късно...
- metodito
- Контакти:
Споко! 2012 всичко ще си дойде по местата!
metodito написа:Xanko написа:Не че ги омаловажаваш ти просто ги премълчаваш щото са ти неудобни и дори тези добри резултати на Левски които цитираш накак не изпъкват на този фон, както и по въпросо с 9-те национали през 57-ма та по твоята логика трябваше през 94-та да извадят националите от вашия отбор и да тренират отделно за световното ли за да е честно първенството при положение, че тогава освен чужденците повечето национали бяха от Левски което разбира се няма нищо лошо въпрос на поколение, а и тогава независимо, че изкачихте връх Олимп в Любляна за първи път а ЦСКА би Юве вие играехте великолепен футбол, но националите си играеха при вас и в това няма лошо.
Оффф, добре, прав си.Ок? Не търся конфронтация и не ми се забива в теми без край. Включих се, за да изкажа учудването си от това, че заради един мустакат смотаняк ще си издерете очите и, че няма логика в това нещо.
Познавам достатъчно много цесекари (между които и баща ми, който е фен на отбора от края на 50-тте още), за да не обиждам ЦСКА. Няма как да го знаеш, заради това и така разправяш. Нищо не омаловажавам. Интересувам се от "Левски" и това е. Никога не съм се съмнявал за Батков, че е бивш функционер на ДС. И днес ако не си партийно обвързан е трудно за много неща. Голяма част от властимащите, ако не и всички са там, където са благодарение на тоталитарната машина. Бойко - нереализирал се агент на Дс, външния министър - племенник на Петър Младенов и т.н и т.н.
Поздрави баща си разбира човека от футбол а и явно те е възпитал правилно а не като някои други радиоточки във синьо в този форум.