Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 29 сеп 2022 21:23

Македонците не се ли усещат, че по тоя начин си плюят в сурата, след като според тях "техни сънародници" играят за България и ги бият насред Скопие?
Ама то истерията до там води.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 сеп 2022 22:00

krumeto написа:
TristaNNN написа:
Dust написа:https://dsport.bg/turskite-grandove-s-inovativno-reshenie-igraat-edin-srestu-drug-bez-gostuvasta-publika~95580.html?fbclid=IwAR0zghEkG0ranWpHYPwteCmO3-LmbEAFWyF9r5UA5ZMj1OyyJJisut0h9ZU
Когато феновете неслушат, клубовете винаги могат да намерят решение.

И това какво точно решава, ако се върнем към примерите от мача между моя любим Левски и твоя бивш любим отбор, преди да го минат с червената баданарка? Нали магаретата пак ще са на линия за следващото домакинство?

Това отдавна трябваше да се практикува в БЪЛГАРИЯ!
Една публика на стадиона, кого ще псуваш? Седни на гъза си и ако ти се пее, пей народни песни.
Поне няма да пречиш на ония, които искат да се любуват на играта на своя отбор, вместо да гледат и слушат глупости.

Все ще си намериш кого да псуваш, ако ти се псува. Те, хората, не ходят по стадионите, с ясната цел да псуват конкретно гостуващата публика. :)))
И как така твоето псуване ще пречи на ония, които искат да се любуват на играта на своя отбор?
Пич, ти кога за последно си ходил на мач, на стадион?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 сеп 2022 22:09

Dust написа:Ако нямаш дразнител на трибуните срещу теб, то отрицателната енергия към противника е много по-малка. Просто психология.
По този начин се свеждат до минимум всякакви ексцесии на стадиона и извън него.

Да те питам и теб, психоложе - ти ходиш ли изобщо на мачове, по стадионите?
Давам бърз пример на прима виста - когато сините почнаха да трошат и да мятат седалки след мача с Вадуц на Герена, противника на трибуните ли беше виновен за тая отрицателна енергия?
Друг пример - золумите на Лазур по време и след мача за КБ на Левски срещу Черно море преди години. 50-100 варненски чичаци с висок холестерол ли бяха виновни за дивотиите на сините ултраси?
Спрете се с тия диван-рецепти, бре! :))))
Последна промяна от TristaNNN на 29 сеп 2022 23:01, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 29 сеп 2022 22:51

krumeto написа:
TristaNNN написа:
Dust написа:https://dsport.bg/turskite-grandove-s-inovativno-reshenie-igraat-edin-srestu-drug-bez-gostuvasta-publika~95580.html?fbclid=IwAR0zghEkG0ranWpHYPwteCmO3-LmbEAFWyF9r5UA5ZMj1OyyJJisut0h9ZU

И това какво точно решава, ако се върнем към примерите от мача между моя любим Левски и твоя бивш любим отбор, преди да го минат с червената баданарка? Нали магаретата пак ще са на линия за следващото домакинство?

Една публика на стадиона, кого ще псуваш? Седни на гъза си и ако ти се пее, пей народни песни.
Поне няма да пречиш на ония, които искат да се любуват на играта на своя отбор, вместо да гледат и слушат глупости.

На опера , на опера , отиваме на опера!
По дяволите футбола ,
отиваме на опера!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 сеп 2022 23:14

LoveAndPeace написа:
krumeto написа:
TristaNNN написа:

На опера , на опера , отиваме на опера!
По дяволите футбола ,
отиваме на опера!

https://m.youtube.com/watch?v=NLvKa1qsIOk
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 30 сеп 2022 01:02

TristaNNN написа:
Dust написа:Ако нямаш дразнител на трибуните срещу теб, то отрицателната енергия към противника е много по-малка. Просто психология.

Давам бърз пример на прима виста - когато сините почнаха да трошат и да мятат седалки след мача с Вадуц на Герена, противника на трибуните ли беше виновен за тая отрицателна енергия?
Друг пример - золумите на Лазур по време и след мача за КБ на Левски срещу Черно море преди години. 50-100 варненски чичаци с висок холестерол ли бяха виновни за дивотиите на сините ултраси?

Явно днес сибстанал с гъза нагоре.
Тала ребром да влизаш в полемика на нормална дискусия..., е... не е нормално.

В животът си на мач никога не съм ходил и ми е много интересно, какво толкова се случва там... мисля, че вече е време да посетя футболен стадион.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 сеп 2022 01:15

Dust написа:
TristaNNN написа:

Явно днес сибстанал с гъза нагоре.
Тала ребром да влизаш в полемика на нормална дискусия..., е... не е нормално.

В животът си на мач никога не съм ходил и ми е много интересно, какво толкова се случва там... мисля, че вече е време да посетя футболен стадион.

Потърпи още малко, докато ГГ ви го направи в Борисовата градина.
Тя навремето се казваше Парка на Свободата. Що трябваше да му сменят името, като там наистина си беше парк на Свободата, нещо като оазис в соцдействителността.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 30 сеп 2022 01:17

Да бяхме в този форум от вчера или оня ден и да не се познаваме бих го разбрал, но явно на някой течният вариант на отлежало грозде хич не му действа добре в тези часове
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 сеп 2022 01:53

Dust написа:Да бяхме в този форум от вчера или оня ден и да не се познаваме бих го разбрал, но явно на някой течният вариант на отлежало грозде хич не му действа добре в тези часове

На мене си ми д-ства много добре, на тебе и на другите не ме интересува.
Майтап, ти да не се обиди?
Имах предвид Гришата, като види че от тире нищо не се получава и си кръсти отбора с оригиналното име.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 30 сеп 2022 10:36

Борисов и сателитните му партийки кога?

https://www.youtube.com/watch?v=yIFx39BHfCw&t=30s
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”